Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zahze
csendes tag
Sziasztok.
SpringBoot alkalmazásból szeretnék elérni egy Mysql adatbázist, de ezt a hibaüzenetet kapom:
java.sql.SQLException: Unable to load authentication plugin 'caching_sha2_password'.
A program properties fájlja:
datasource:
url: jdbc:mysql://localhost:3307/blogDB?useSSL=false
username: username
password: password
tomcat:
connection-properties: useUnicode=true;characterEncoding=utf-8
max-wait: 20000
max-active: 50
initialization-mode: always
jpa:
hibernate:
ddl-auto: create
show-sql: true
properties:
hibernate.dialect: org.hibernate.dialect.MySQL5DialectHa a useSSL-t true-ra állítom akkor pedig ezzel a hibával száll el:
com.mysql.cj.jdbc.exceptions.CommunicationsException: Communications link failure
The last packet sent successfully to the server was 0 milliseconds ago. The driver has not received any packets from the server.Őszintén szólva, nem igazán értem mi lehet a probléma.
Az első hibára az interneten javasolt megoldás nekem nem működött, ugyan úgy dobja a hibát.
(Javasolt megoldás : )ALTER USER 'student'@'localhost' IDENTIFIED WITH mysql_native_password BY 'pass123';
Az adatbázis localhost-on megy, dockerbe, a default 3306-os portot más adatbázis miatt át mappeltem 3307-re. MySQL Workbench-el elérem az adatbázist, csak programból nem.
Tipp ?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Ubiquiti hálózati eszközök
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BestBuy topik
- Villanyszerelés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vezetékes FEJhallgatók
- Borderlands 4
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- Enermax ETS-T50 W-ARGB (Brutál hiányos+hibás alkatrésznek csakis) INGYEN FOXPOST
- Apple Watch Series 10 45mm GPS, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asztali PC v2 , R5 8400F , RX 5700 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 500 GB HDD
- LENOVO Legion Y530-15ICH - 15,6" FHD IPS - i7-8750H - 8GB - ÚJ 512GB SSD - Win10 - GTX 1050 Ti
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Gombászkönyvek egyben
- 25+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest