Új hozzászólás Aktív témák
-
Zahze
csendes tag
Sziasztok.
SpringBoot alkalmazásból szeretnék elérni egy Mysql adatbázist, de ezt a hibaüzenetet kapom:
java.sql.SQLException: Unable to load authentication plugin 'caching_sha2_password'.
A program properties fájlja:
datasource:
url: jdbc:mysql://localhost:3307/blogDB?useSSL=false
username: username
password: password
tomcat:
connection-properties: useUnicode=true;characterEncoding=utf-8
max-wait: 20000
max-active: 50
initialization-mode: always
jpa:
hibernate:
ddl-auto: create
show-sql: true
properties:
hibernate.dialect: org.hibernate.dialect.MySQL5DialectHa a useSSL-t true-ra állítom akkor pedig ezzel a hibával száll el:
com.mysql.cj.jdbc.exceptions.CommunicationsException: Communications link failure
The last packet sent successfully to the server was 0 milliseconds ago. The driver has not received any packets from the server.Őszintén szólva, nem igazán értem mi lehet a probléma.
Az első hibára az interneten javasolt megoldás nekem nem működött, ugyan úgy dobja a hibát.
(Javasolt megoldás : )ALTER USER 'student'@'localhost' IDENTIFIED WITH mysql_native_password BY 'pass123';
Az adatbázis localhost-on megy, dockerbe, a default 3306-os portot más adatbázis miatt át mappeltem 3307-re. MySQL Workbench-el elérem az adatbázist, csak programból nem.
Tipp ?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest