- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen házat vegyek?
- Apple asztali gépek
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zahze
csendes tag
Sziasztok.
SpringBoot alkalmazásból szeretnék elérni egy Mysql adatbázist, de ezt a hibaüzenetet kapom:
java.sql.SQLException: Unable to load authentication plugin 'caching_sha2_password'.
A program properties fájlja:
datasource:
url: jdbc:mysql://localhost:3307/blogDB?useSSL=false
username: username
password: password
tomcat:
connection-properties: useUnicode=true;characterEncoding=utf-8
max-wait: 20000
max-active: 50
initialization-mode: always
jpa:
hibernate:
ddl-auto: create
show-sql: true
properties:
hibernate.dialect: org.hibernate.dialect.MySQL5DialectHa a useSSL-t true-ra állítom akkor pedig ezzel a hibával száll el:
com.mysql.cj.jdbc.exceptions.CommunicationsException: Communications link failure
The last packet sent successfully to the server was 0 milliseconds ago. The driver has not received any packets from the server.Őszintén szólva, nem igazán értem mi lehet a probléma.
Az első hibára az interneten javasolt megoldás nekem nem működött, ugyan úgy dobja a hibát.
(Javasolt megoldás : )ALTER USER 'student'@'localhost' IDENTIFIED WITH mysql_native_password BY 'pass123';
Az adatbázis localhost-on megy, dockerbe, a default 3306-os portot más adatbázis miatt át mappeltem 3307-re. MySQL Workbench-el elérem az adatbázist, csak programból nem.
Tipp ?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest