Új hozzászólás Aktív témák
-
hakos1987
őstag
válasz
skiny83 #5923 üzenetére
nah, beszéltem a sráccal... 2009. július közepén voltak szülei USA-ba, akkor vették. Ezt a dátumot ő előbb mondta, mintsem említettem volna, hogy az apple oldalán regisztrációkor pont csak ha 2009 júliusi dátumot adok meg, akkor írja ki ezt: "We're sorry, but we are unable to complete your request at this time. Please try again later."
egyéb korábbi vagy későbbi dátumnál már azt írja, hogy igazoljam számlával....
Vagyis igazat mondhatott, valóban júliusi a cucc, viszont a fentebb idézett szöveg arra utal, hogy az apple oldalán van valami hiba, és nem működik a regisztráció. Googlebe gyorsan megnéztem, és másnak is volt ilyen gondja...
[link]vagyis szerintem az oldal hibája, hogy nem tudom regisztrálni, és remélhetőleg talán később jó lehet.
egyébként meg BUÉK mindenkinek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged