Hirdetés
- OLED monitor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple asztali gépek
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- iPad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Mákos7észta
üzenetére
1: Kényszerből szokik bele az ember, vagy mert könnyű?
2: Gyári apple és Belkinek mennyibe kerülnek?
Bling95: Én is így voltam a töltős dologgal, ezért is vettem az 1k-s gagyi utángyártott helyett hologramos Samsung autós töltőt 3,5k-ért. Nincs folyamatosan használva, kb. 24-36h-t volt használva összeadva, és elkezdett zúgni. Ennyit az eredeti cuccokról.
3: Arra esetleg van mód, hogy valahogy az i780 GPS-ét használjam Touch-csal BT-n keresztül? A BT fájlküldés már megoldott?
4: Fenn írtam, hogy 2G 8GB-ost akarok. Vaterán van ilyen 38k-ért újonnan(3G 43k), de túl hosszú a szállítási idő, és az illető is csak +11-es. Lehet, hogy inkább az lenne.
A jailbreakről meg annyit, hogy egyik ismerős véletlenül simán kikapcsolva indította el azt a sn0w nevű programot, és féltéglát csinált a cuccból. Mondjuk ha követem a leírást, nincs gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Óra topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- OLED monitor topic
- Autós topik
- Hardcore café
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- HP Z-Book G3 ! Csere-Beszámítás! I7 6820HQ / Nvidia Quadro M1000M 2GB / 16Gb DDR4 ! Új Akksi!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest