- M.2 SSD: hova tedd, hogy a leggyorsabb legyen?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
kurama
csendes tag
Sziasztok!
RedSn0w 0.9.5 b5 + 4.0restore -al jailbreak-eltem az ipod touch 2g-met, de nem működik a wifi, kiírja hogy csatlakozott, de nem nyit meg semmit, és a cydia csak egy fehér ikon...
Valkai tudna segíteni? előre is köszi! -
kurama
csendes tag
Sziasztok!
Valaki tudna crack-et az iBluenova-hoz?
-
kurama
csendes tag
mobileinstallion-t se?
jó rendben köszi, sztem igy már működni fog.
-
kurama
csendes tag
válasz
Csapi007 #6241 üzenetére
Igen próbáltam DFU módban és sikerült is. Annyi problémám van, hogy nem engedi elinditani a régebbi iTunes-t.... azt hogy tudnám letörölni a gépről teljes mértékben? mert amit csak találtam fájlt azt letöröltem, de nem tetszik neki igy sem...:S Meg olyna kérdésem lenne, hogy a 3.0-át érdemes jb-ni? Mert nekem csak bajom volt a 3.1.2vel...
-
kurama
csendes tag
sikerült telepiteni az iTunes-t a másik gépre de nem engedi felrakni a régebbi firmware-t az ipodra
-
kurama
csendes tag
Letöltöttem a 8.x verziós iTunes-t de nem engedi telepiteni a gép, help.
És az ipodom be se kapcsol csak az apple logót tölti be és restort se tudok nyomni megg semmit mert az itunes nem érzékeli... -
kurama
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy most nekem 3.1.2.-es firmware van az ipodomon de én szertném visszatenni a 2.2.1 es verziót, de nem engedi az iTunes, valaki ötlet?
-
kurama
csendes tag
Igen én próbáltam a mobilinstaliont, de a cydia nem találta, esetleg valami ötlet?
-
kurama
csendes tag
Hi!
Valaki segítene hogy a tört appokat hogy tudom feltenni a touch-omra?
-
kurama
csendes tag
Sziasztok!
Bocsi, hogy kicsit a témába vágok, de nem tud valaki egy olyan szervizt, ahol megtudnák oldani azt a problémát hogy a home gomb nem működik az iphone-on, mert a t-mobile garanciálisan is horribilis összegért csináltatná meg és egyenlőre nem találtam megfelelő embert a feladatra. A "szakszerviz"-ben azt mondták valószínű hogy beázott, de hát a képernyőnek semmi baja nincs és hát nem is ejtettem bele egy kád vízbe stb.
-
kurama
csendes tag
ja jólvan
bocsi a hülye hozzászólásért, és köszi szépen a segítséget. Meg még annyi hogy telepítettem cydia-ba az open SSh-t és a menüben az installer ikonja felett van egy 1es de nem találo benne semmi változást.
-
kurama
csendes tag
Aham, csak annyi a probléma hogy nincs itt olyan hogy install all vagy ilyesmi, meg kijelölni se tudom és van itt pár száz és egyesével érdekes lenne...
-
kurama
csendes tag
Hi!
Elmondaná valaki hogy tudom frissíteni a cydia-t? Mert írja hogy upgrading to 2.2.5-2. De azt írja hogy a quickpwn-t töltsem le, de nem nagyon értem, megköszönném ha valaki segítene. Köszi előre is!
-
kurama
csendes tag
Igen, meg is próbáltam, de sztem nem jött össze, mert nem látok semmi változást...
-
kurama
csendes tag
Sziasztok!
Valaki segítsen nekem! A második generációs ipod-omat DFU modba tettem és nem tudom bekapcsolni az itunes pedig ezt írja ki ha Restore-t akarok nyomni: Shoftware for this ipod is not currently available. Make sure you have the latest version of itunse and try again. HEEEELP!!!
-
kurama
csendes tag
Hi!
Értem, köszi a segítséget, remélem minél hamarabb meglesz és akkor megcsinálhatom a jailbreak-et. Amúgy honnan tudok majd leszedni fizetős app-ket az itunes majd engedi vagy majd torrent oldalak stb..?
-
kurama
csendes tag
Hi!
Eltudná nekem valaki mondani, ha nem túl megterhelő, hogy miért is jó a jailbreak? A napokban jön meg a touchom és nem nagyon foglalkoztam még a dologgal és szeretnék kérni egy olyan linket ahol jól van leírva a jailbreak, mert találkoztam itt párral és nem nagyon tudom eldönteni melyik is a jó. Egyenlőre nem tudom hogy 1G-s vagy 2G-s vagy hogy milyen verziószámú szoftver van rajta, csak szeretnék kicsit előre gondolkodni.
Előre is köszi a választ!
-
kurama
csendes tag
Kár...
Iphone-t szerettem volna csak kint is az a rendszer van, hogy minimum 1 éves hűségnyilatkozattal lehet csak vásárolni, így maradt a touch.,. de remélem GPS nélkül is elleszek vele. Köszi a gyors választ
-
kurama
csendes tag
Hi!
Nem sokára érkezik az USA-ból az ipod touch-om és érdeklődnék, hogy van-e benne GPS, mert volt ahol azt olvastam, hogy van a másik oldal pedig határozottan állítja hogy kihagyták belőle.
Előre is köszi a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung U28E590DS 60Hz 4K TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3187, 96% Akkumulátor
- IPhone 12 Mini 64GB Szép Állapot! Akku:100% 6 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest