Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple notebookok
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen RAM-ot vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prof01
veterán
válasz Cyberpunk #51493 üzenetére
X1-nél is, ilyen ez a nextgen.
Két remek cikk erről a témáról: [link] [link]Az X1 viszont támogatni fog külső HDD-ket. Arra leszek kíváncsi, hogy csak a méregdrága MS által árult (mint X360-nál), vagy bármilyen gyártó HDD-jét kezelni fogja-e?
[ Szerkesztve ]
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
SÖ
addikt
Passzív hűtés, szoba meleg, cserélhető aksi. Holnap napfényben csinálok jobb képeket, kiszerelem a tokjából. Gyorsan kezeli az iOmegát, szépen lejátsza a fiémeket. Akijelző IPS de a felbontáson látszik, hogy nem fullHD. Kicsit elmosódott. Még az emaileket sem tudom beállítani. Ja kettőt sikerült, de van vagy 5. Skype-pot megnyitottam, és rögtön frissítésre kényszerótett. Nem akartam frissíteni a rekéámok miatt, de kispóroltát a még se gpmbot. Aztán mégse mégsem tőltötte le a Skypot mert nem volt kedve - kiírta, hogy függőben. Holnap beszélek a pc guru ismerősömmel. Amúgy teljesen rendbe van, decktop oldalakat 2-3mp alatt behozza. Ezt az ékezetes boillt szokni kell.
Mai is ikávézóba kellett mennem, hogy pendriver-ra kiírjak valamit, és mire hazaértem otthon fogadott a masina 😎
[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
ha jelszóval indul akkor nem tudom teamviewerrel elérni távolról mivel nem jelentkezik be a gép a jelszó miatt.
dzsonesz: Media adatfolyam a másikon sincs bekapcsolva mégis megy, de bekapcsoltam és úgy sem jó.
Ui: Ennek mi a magyar megfelelője: Send LM & NTLM - use NTLMv2 session security if negotiated?
[ Szerkesztve ]
-
GALARDO
addikt
Nem foglal keveset.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
b4zsi-
őstag
válasz GALARDO #51478 üzenetére
Mondtam, hogy ugyanaz előről kikapcsolt képernyővel
r3dsnake
Az Asus új cucca az nagyon komoly. Tablet androiddal, ha csatlakoztatod akkor meg windows. 2 külön hardver van benne attól függ hogyan használod. A reklámját látt a prohardveren ( az mondjuk egy rakás ....), de a készülék nagyon egyben van.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz b4zsi- #51477 üzenetére
Nem tudom milyen alapból, de így, ebben a kivitelezésben csúnya. Mondjuk még mindig nem olyan szörnyű, mint az az acer, amit múltkor láttam.
Na EZ. Nagyon gáz, ahogy meg van oldva, instabil, a billzetben nincs akksi, az egészet alig tartja valami, és a hátsó kamerát totál takarja a tok. Amiből viszont nagyon nehéz kivenni. Mennyivel elegánsabb megoldásai vannak az Asusnak az ilyen összerakosgatós cuccokból. Mondjuk az anyagminőséggel és a supporttal kapcsolatban ott sincs túl jó tapasztalatom. Főleg a cseh garanciáztatással...
Szerk.: Oké, a Dell alapból is csúnya.
[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
Pls valaki help!
nplayer csak az egyik wines otthoni hálózati gépébe enged be (Win user és win jelszó kell neki).
De a másik gépet ugyanezen a hálózaton csak látja és oda permission denied-t ir ha beirom a csak win usert (ott nincs jelszó beállitva a winben). Ezen vannak a filmek persze
Ui: De hiába állitok jelszót akkor sem enged be. Mi lehet az ok? (ugyanazon otthoni hálózat tagjai)
[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
Köszönöm az empátiát igazán rendesek vagytok
-
r3dsnake
nagyúr
atyaég mekkora banger tune
-
SÖ
addikt
válasz vadászcsiga #51457 üzenetére
Dell Latitude ST2 10" tablet
-
Xero
nagyúr
Azért az még mindig nem megy le a torkomon milyen tárhelyet képes felzabálni a Windows.
64-es SSD-n elfér a komplett OS X install minden programmal, és akad közöttük jócskán méretes darab. Így van 15GB körül a szabad terület a rendszerlemezen.(#51458) Cyberpunk: Az elég nyilvánvaló, hogy nincs még.
[ Szerkesztve ]
-
dzsonesz
tag
-
SÖ
addikt
Dell
Annyira elfelejtettem már a windowst hogy a a külső meghajtót fél óráig kerestem. A virtbillen ékezetes betűt keresve hosszan nyomom pl. az e-t. Konfigurálásnál még az anyám születését is bekérte az NSA. Holnap veszek hdmi kábelt és megy ki tvre. BT bill még nincs hozzá, mert nem tudok választani. Amúgy idáig pörög win 8.0 pro-val. Csak az os 36GB storgate 64GB de veszek bele 128GB SD-t. Ja tokot akartam még venni hozzá, de olyan szép tokba jött hogy marad. Ezzel a virtbillel még nem vagyok elörébb. Mindjárt teszek fel képeket. Csonáltam unbpxing videot is
-
SÖ
addikt
Meg jött a vas
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
Szem. h.férési pont, tengerpart helyett tenerpart, asszem vmelyik csengőhang duplán szerepel, iOS6-ban a share widget=widget megosztása, has been updated=XY app frissítve van. Hirtelen ennyi, én angolul használom szóval ez csak annyi, amit öcsém telóján láttam. Tuti van több is amúgy.
[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
Hope was the right choice, and it always will be.
-
vans?
őstag
-
vans?
őstag
Hol vannak a 115-120 koruli i5-ok garanciaval, amikrol itt szo volt? Gyari fuggetlen kellene, de 140 korul vannak. Annyit nem er meg a valtas.
hábm bábm
-
r3dsnake
nagyúr
Az iOS-nek is igénytelen a fordítása.
De a többi részével egyetértek. Régen minden telótesztet fújtam kívülről, szinte nem volt olyan, amit ne olvastam volna el. Mindig megvolt a lista a fejemben, hogy mire váltok majd. Amióta iPhone-om van, nagyon nem érdekel, mert tudom mire váltok. Sokkal egyszerűbb így.
-
nord_
veterán
válasz vadászcsiga #51386 üzenetére
Engem sose érdekelt a marketing. Amikor az itthoni megjelenéskor megvettem a 3G-t, az Apple-ről csak annyit tudtam, hogy van egy cég, amelyik harapott almát tesz a számítógépeire. Azóta se fogalkoztat a reklám, vagyok annyira önálló személyiség, hogy tudjam, mi az ami bevált nálam. Fényképezőgépből is már akkor tükörnélküli cserélhető objektívesre váltottam, amikor javában dübörgött a minőség=dslr marketinghülyeség.
Egy dolgot köszönhetek az Apple-nek: előtte komolyan azt hittem, hogy kütyümániás vagyok, állandóan cserélgettem, jó esetben bő negyedévet kihúzott nálam egy telefon. Ha egyszer végre bevált valami, minek váltsak? Az Android mellett egy komoly érvet tudok mondani: ott már elkészült az idegenszavak.hu natív alkalmazása, iOS-re még nem.
A már emlegetett nem egyforma ikonokon túl az Android igénytelen magyarítása is zavar... Tudom, ez csak az én agybajom lehet, de az Alk., a Hangrögzít ő, Fényképez ő, hét, 22 júl hogy néz már ki? Végre képesek voltak elhagyni a Windows 95 stílust, ahol a színes háttér előtt fekete téglalapba írták az ikonnevet, de messze vannak még az írásos igényességtől. Tudom, ezek apróságok, de manapság már csak apróságok választják el egymástól a különböző oprendszeres csúcsmodelleket.Még valami. Egészen idáig teljes nyugalommal használtam az iPad 1-et (lassan három és fél éves lesz a kicsike) és bármennyire is igyekeztek a képembe tolni, eszem ágában se volt lecserélni egy újabb darabra. Most viszont az Air elvarázsolt (de még valahol a retina Mini is szimpatikus lett), ezekhez nem kell marketing, ezek eladják magukat reklám nélkül is.
-
Bling95
őstag
-
-
GALARDO
addikt
Na ne. B***i M$ dolgozók.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
Bling95
őstag
tök hülye kérdés de gmail-es címet hogy tudom beálíltani hogy icloud.com-on elérjem a levelezéseimet? csak az xyz .icloud.com-ra kapókat látom ott.
-
GALARDO
addikt
válasz vadászcsiga #51435 üzenetére
Tudom, a One is. De nem ez volt a kérdés.
DanielK: Akkor tudja, sorry.
[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
válasz vadászcsiga #51430 üzenetére
Fényes ház nem gyere be, túl szappan a forma, amolyan Samsungos.
[ Szerkesztve ]
-
GALARDO
addikt
válasz vadászcsiga #51426 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz Malachi #51428 üzenetére
Cyberpunk
Ez a második készülékem, 3 napos csere volt, ez már minden tekintetben tökéletes, meglepődnél ha kézbe vennéd. LG odarakta magát, mégiscsak a Google referencia telefonjanak gyártója. Mi ez a frissítési mizéria hogy mindenki ezt említi ha nincs több érve?GALARDO
Biztos ez? Bizonyítékot kérek[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
válasz vadászcsiga #51426 üzenetére
Azt hátlapján recseg e? Nem zavar a bugyuta gombok a hátlapon megoldás?
-
vadászcsiga
félisten
válasz GALARDO #51425 üzenetére
Nekem a G2 32ezrembe volt, még jó hogy váltottam.
Icecave
N5 nem fogadja el az OTG kábelt, ergo nagyobb tarhelyű változat kell. G2-n nagy kijelzon élvezet fotózni, ráadásul lehet változtatni az ISO értéket ami olyan vessző paripam mint SÖnekwaz FM radio.[ Szerkesztve ]
-
GALARDO
addikt
válasz icecave #51424 üzenetére
A G2 se drága. Én az ár miatt választottam, a droidot. A i5 nem keltette fel az érdeklődésemet, és még az ára is horribils volt. A Onet meg sikerült elhozni 140-ért.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz GALARDO #51422 üzenetére
Egyrészt kívàncsi vagyok, hol tart a droid. Màsrèszt elég megnézni a nexus 5 vs i5s àràt. Ha bejönne android, akkor nem fizetnèk sokkal többet az ios-èrt. Bàr anyagilag szerencsère megtehetem, akkor is egyre jobban nem akarok kiadni ennyire horibilis összegeket egy készülèkèrt, mint amibe az iphone kerül, persze nem hasznàlt àrakat nèzve.
[ Szerkesztve ]
-
nofi
addikt
Ja hát érthető a droidosodás, mert a trú márkafonokon kívül azért többeknek készülékcsere előtt érdemes elgondolkodni azon (és legfőképpen körülnézni), hogy mi is van a többi platformmal. Egy jó/csúcs droid annyi mint amennyiért a régi iPhone-odat eladva még hozzá kell tenned az újhoz.
Én viszonylag sok techsite RSS-ét olvasom és emiatt iPhone mellett elég sok más tesztbe is belefutok. Ha most váltanom kéne, akkor G2, talán a Nexus5. Nem azt mondom, hogy előbbi jobb, de nekem most LG oldalon vannak szimpatikusabb húzások. Papíron. Nekem meg ezzel van a legnagyobb bajom, hogy annak idején már a SGS2-t is úgy sztárolták, miszerint semmi akadást nem érzel már. Ez már tényleg visszaadja azt amit az iOS. Én hiszek a fejlődésben és nem tartom lehetetlennek, de azért ez elég fura, hogy 2 évre rá is így próbálnak minden tesztben rábeszélni valakit az aktuális csúcsdroidra. Aztán jönnek a videós tesztek, pörög minden, a rendszer pedig a memória háromnegyedét megeszi boot után. Lehet, hogy nem az Apple-nek van a legjobb supportja, de droidfronton ha bejelentenek valamit és bekerültél a szerencsés zsákba, akkor is hónapokat kell várni rá, hogy az adott gyártó méltóztasson a 10. típusára is kiadni az aktuális szoftvert. Tök jó, "csúcsdroidom" van, tavalyi szoftverrel...
Legtöbben azzal érvelnek, nincs elég újítás iOS fronton. Persze, legyen rögtön fényképezőgéppel-egybeépített, meg öngyógyító, hajlított, stb. Én nagyon is örülök annak, hogy ezeket a készülékeket droid fronton hozzák be, mert legalább egy halom user teszteli 150.000-ért. Az meg senkit nem érdekel, hogy ezek a nagy "újítások" legtöbb esetben is a második, harmadik készülékre forrják ki magukat. Addig meg nyűg (lsd. HTC ujjlenyomat-olvasó).Xbox GT: nozsolt
-
GALARDO
addikt
válasz icecave #51414 üzenetére
Hangzásban, a One is ott van. Az N5-öt nem tudom. Viszont, ha a kamera számít, akkor nem a One kell neked. Kíváncsi leszek mi lesz jövőre, mert most a piacon nem tudok hibátlan telefont mondani. Bár nem hiszem, hogy valaha lesz ilyen. De ha neked jó az iOS, akkor minek váltani? Mondjuk én se lennék meg iOS nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz #51177472 #51419 üzenetére
Engem ami zavart abban az egy-két hétben, amíg volt SGS I-em, az z volt,hogy nem egyformák az ikonok, hanem random mindenféle. Tudom, ez azóta sem változott, de nekem kicsit olyan "káoszos" ettől az egész. Hülye érv, bevallom, de pont az ilyen kis dolgok miatt szeretem az iOS-t.
-
törölt tag
Androiddal az a bajom egyebkent hogy nem eleg osszetett... Meg az sms app is hogy nez mar ki.. A menut meg meg is lehet szokni.
-
b4zsi-
őstag
Lassan lehet zárni a topikot és mindenkit átterelnek az Androidos Off topikba
Telefonból nagyon szeretem az i4 méretét és sajnálom, hogy egy vonalzó lett az i5/i5S. Az iPhone-t ezért nem cserélném le, de egy tabletet vásárlásán gondolkodom. Az iPad Air nagyon egyben van, de 150 000 Ft-ot sajnálok rá őszintén szólva. Ennyi pénzből már inkább az 5 éves laptopomat cserélném le. Használt műszaki cikkekben meg nincs nagy tapasztalatom.
-
törölt tag
válasz ittakary #51401 üzenetére
Van az egy het is, mmint amikor en felhoztam h valtok. Eddig a Hay Day jatek itt tartott iOS-en, de most h megjelent droidra is lehet valtanek.. Note 2 vagy S3/4-en gondolkodom, de sajna az android meg mindig nem gyozott meg annyira. Annyira megy nalam ez a kurva huza-vona, 5 eve iOS-nel vagyok biztos ezert, kene valami uj..
-
nagyúr
válasz GALARDO #51411 üzenetére
Viszont a hangchipet Istenítik a G2-ben, de a Nexus 5-ben és a One-ban nem tudom, mi a helyzet. Nem vagyok extrém felhasználó, de ha már valamit ki kellene emelni, az a minél jobb hangchip, mert sokat hallgatok zenét, esetleg fm rádió, de az annyira nem fontos, illetve, ha már egy "hajót" cipelek magammal, nem árt, ha jó a kamerája, mert akkor a digigépet nem viszem (Kompakt van, Canon Sx220). Gondolom netezés nem téma, élményben mindegyik ugyanott van, sebesség pedig legyen minél gördülékenyebb, természetesen gyári szofttal, nem fogok főzőcskézni. Esetleg támogassa a Polar H7 szenzort, amihez bluetooth kell.
-
madgie
titán
válasz vadászcsiga #51412 üzenetére
Na,na, nem iTunes-ba mentek, iCloud. Bárhol megveszel egy iPhone-t, onnan folytatod, ahol előzőleg mentett az iCloud. Nem kell hozzá adatkábel, PC, akármi. Megjött az i5, mentettem egyet a négyesen, elindítottam az ötöst, onnan folytattam mindent tovább. Kis túlzással folytattam a hozzászólás írását a PH!-ra.
Ezt tudja oob az LG? Mondjuk majd akármelyik androidos friss modellre fel lehet pakolni a jövőben a G2 mentését?
Elismerem, ott a Titanium Backup, meg hasonló 3rd party alkalmazások, azzal elvileg minden átvihető. No de mégsem ugyanaz, mint gyárilag pikk-pakk megcsinálni mindent.ű
Én csak erre értettem, hogy nincs meg minden benne, ami az ios-ben megvolt.
A zene-app-ok meg főleg nem, de azt is elismerem, hogy az csak pár flúgos, hozzám hasonló fotelzenésznek fontos
-
vadászcsiga
félisten
Na backup. Felhő nincs, de van itt egy LG backup a telon ami ugyanúgy visszatesz mindent mint az iTunesba mentett, de nem tervezem hetente újratenni úgyhogy nálam nincs jelentősége. Amúgy meg droidon hatvanyozottan igaz a mondás miszerint there's an app for that
Kontaktok, én csak ezt, meg a naptárbejegyzeseket hoztam át, asztali gép kellett hozzá.
Anyagminoseg: én egy olyan példányt fogtam ki másodszorra ami tökéletes, selymes fogású, illesztések mindenhol rendben. A kijelzon van oleophobic vagy milyen bevonat zsirosodas ellen, tehát torolgetni sem kell.
[ Szerkesztve ]
-
GALARDO
addikt
válasz icecave #51409 üzenetére
G2,N5,One. Én most N5-öt vennék, hiába LG. Viszont ha minőségileg szeretnél szifon szinten maradni, akkor One. De ugye annak a kamerája, a legrosszabb.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz ittakary #51405 üzenetére
Az meg a másik kérdés, mire lenne érdemes váltani. Samsung kilőve, szóval maradna HTC vagy LG ezen belül keresgélek. Azért legyen olyan gyors, amennyire csak lehet, plusz azt hol lehet megnézni, mire jön 4.4? Bocs, majd jobban utána google-zok ilyeneknek,de most utazok, és el kell ütni valamivel az időt.
Ezeken belül meg G2, Nexus 4-5, One, One mini talán? Csakhát annyira nem tudom,hogy mi éri meg ezek közül...
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz icecave #51402 üzenetére
3) kijön OTA, rányomsz h telepít és kész is vagy, egyszerű frissítés
4) Sajnos igen. Pl az S3ra várunk már egy éve lassan hogy kiadják a 4.2-t de azt skippelni fogják és egyből a 4.3 fog kijönni (miközben meg már kint van a 4.4... de inkább hagyjuk ezt, haragszom is rájuk) Itt ha van is OS megkötés, akkor is max valami 2.3 vagy max 4.0 ennél feljebbit még soha nem láttam, szóval ettől ne félj.
5. magánnyomor megszokod hidd el De 5" fölé ne nagyon menj, az már tényleg batár. 4,3 és 4,7 körül még simán megszokod, sőt használod 2 hónapig utána már ki fogod nevetni a mütyür i5-t -
madgie
titán
válasz icecave #51402 üzenetére
4: droidnál ultimate érv szokott lenni, hogy majd csinálnak rá a gyárinál négyszázhuszonhatszor jobb főzött rom-ot. Aztán azzal van tele az összes topik, hogy most akkor melyik jó, melyikkel melyik program FC-zik, melyikkel száll el valami feature.
Aztán persze lehet gyárival jó minden, de az ember olyan, hogy mindig viszket a segge.#51404: az jó jel Részemről most Nexus 5, ami kéne. SGS, G2, ilyesmik tuti kilőve, Huawei P6(s) még tetszik, de ott meg (szerintem) a támogatottság időtartama kérdéses.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Az igazat megvallva sokat gondolkodom egy cserén, valami olyasmin, hogy egy évre váltok androidra, adnva ezzel egy esélyt neki.
Amik így felmerülnek bennem, mint váltáskor előjövő dolgok:
1. Nevek, adatok átvitele, ezt Xero megválaszolta, köszi.
2. Play store-s app vásárlás: ezt vadászcsiga megválaszolta, köszi.
3. Frissítések itt hogy vannak? valaki írta,hogy nincs backup, akkor ha jön mondjuk 4.4 vagy (melyik a legújabb),akkor lehet az adatok megtartásával frissíteni, vagy full újratelepítés, és aztán manual beállítani mindent (nem hinném,hogy ez ilyen lenne).
4. Mindig a gyártó dönti el,hogy kiadja-e az újabb android verziókat a készülékre? Ha meg nem, akkor így járt a felhasználó, ott ragad a legutóbbi támogatott szofton, és reménykedik,hogy az appok is bár frissülnek, még megy az adott szofton.
5. Vajon megszokom-e a tepsi kijelzőt (bár ez már a "magánnyomor" kategória).ittakary: csak tegnap óta? Én spec egyszerűen érdeklődöm,ha már többen váltottak.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Azért sokat elmond, hogy az iPhone OFF topik másról sem szól tegnap óta mint arról, hogy hogyan váltsunk el az iPhoneról
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Politika
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Linux kezdőknek
- Dolce Gusto
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest