Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- E-book olvasók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsonesz
tag
Azért ez baromi érdekes, de inkább idegölő.
Kép
A képen az éppen aktív port-forwardok láthatóak és az szemét plex még ennek ellenére sem akar csatlakozni a szerverhez. Myplex alatt vagy a "nem tudott csatlakozni a szerveréhez" felirat jön, vagy folyamatosan próbál csatlakozni, de nem történik semmi.
Kedves plexes kollégák, ha van valami ötletetek, azt szívesen fogadnám.Köszönet!
-
dzsonesz
tag
Plex média szervert használókhoz volna egy kérdésem.
Tehát, a gondom az volna, hogy a webes felületen, myplex alatt, sehogy se tudom elindítani a szervert. Kivétel nélkül a nem tudott csatlakozni hibaüzenet fogad.
Routeren a port forward 32400-as portra beállítva.
Nem tudok rájönni, hogy mi a gond.Segítséget előre is köszönöm!
-
dzsonesz
tag
válasz vadászcsiga #52457 üzenetére
Tök mind1, hogy sgs vagy más. Az androidon van a hangsúly, így lényegében olyan időjárás alkalmazást teszel ki, amilyet akarsz. Ha mondjuk ezt nem teheted meg stock firmweren, akkor segít a root. Nos, onnantól kezdve pedig teljesen mind1, hogy sgs vagy G2, akár egymáshoz is igazíthatod a két készülék felületeit, igazából csak a hardver az ami adott és különbözik.
[ Szerkesztve ]
-
dzsonesz
tag
válasz manchester85 #51826 üzenetére
Sok olyan ismerősöm van, akiknek a tetoválásai mondanivalót hordoznak magukkal. Hogy mit értek ez alatt?
Megörökítik életük egy-egy mozzanatát, amire szívesen emlékeznek. Tisztelegnek vele egy elhunyt hozzátartozó, vagy akár egy számukra kedves ismerős, barát emléke előtt. Nincs avval baj, ha ezt nem érted, nyilván Te másképpen fejezed ki magad, de szerencsére nem vagyunk egyformák. -
dzsonesz
tag
-
dzsonesz
tag
-
dzsonesz
tag
Uhh, durva lett a mini. El is gondolkodtam rajta.
-
dzsonesz
tag
válasz B-L-A-C-K #48482 üzenetére
Értem én, hogy mire akarsz kilyukadni. Továbbra is csak azt tudom mondani, hogy az egyik az egy maradandó élmény a másik pedig egy használati cikk.
A kettő köszönőviszonyba sincs egymással és még csak össze sem hasonlítható.
Ha közöset kéne találni mindkettőben, akkor annyit tudnék mondani, hogy ez is, meg az is jó...[ Szerkesztve ]
-
dzsonesz
tag
válasz B-L-A-C-K #48478 üzenetére
Félreértettél, akkor kifejtem érthetőbben.
Az előző hozzászólásommal nem a parfümöket szóltam le, hisz én is szeretem a jobb fajtákat. Azért említettem rossz példának a kettő közötti párhuzamot, mert mondjuk ha majd vén pöcs leszek, de már bejártam a fél világot, rengeteg élménnyel gazdagodva és azokra boldogan emlékezve, itt emelném ki, hogy igen is maradandó dologról beszélünk. Ellenben az kevésbé fog eszembe jutni, vagy élményszámba menni, hogy huszon-akárhány évesen éppen milyen löttyel kentem magam.[ Szerkesztve ]
-
dzsonesz
tag
válasz DanielK #48451 üzenetére
"Azok beszélnek így, akik irigyek, mert ők nem vehetik meg az apple termékeit és inkább az azokat használókat fikázzák."
Szerintem ez így túl egyszerű volna. Inkább mondanám azt, hogy az ilyen emberek inkább egy trendet, tendenciát utálnak és pont ezért megy a gyűlölködés állandóan. Persze mindig kiragadnak sarkalatos, nem éppen hétköznapi dolgokat, amit természetesen jól "meglovagolnak" és kész is az alkotás. Aki akarja nevezheti "szatírának" vagy bármilyen jelzőt aggathat rá, szerintem az ehhez hasonlatos alkotások a fércmű kategóriába illenek inkább.
-
dzsonesz
tag
válasz Cyberpunk #48423 üzenetére
Tipikusan, mint egy fizetett ellendrukker. Sebaj, eljöhet az idő, mikor fordul a kocka, akkor majd az android lesz laggos és, hogy az milyen zavaró volt... stb. Nincs evvel semmi baj, legalább egy üde színfolt, néha megmosolyogtató látni, hogy emberek szimplán szórakozásból csinálnak magukból hülyét.
-
dzsonesz
tag
válasz r3dsnake #48408 üzenetére
Ebben az a fájdalmas, hogy a nézetei miatt a saját életét nehezíti meg. Annyi esze nincs, hogy magában tartsa ezt a töménytelen mennyiségű baromságot. Amikor munkát keres, a hr-es kollegák fejére lennék kíváncsi miután beütötték a nevét a gugliba. Tutira nincs nehéz dolguk a döntésnél.
-
dzsonesz
tag
Ezeknek a barmoknak a szövegein mindig betegre röhögöm magam, nem mellesleg egész jó zenét csinálnak.
-
dzsonesz
tag
válasz Ragnar95 #48046 üzenetére
Ja, csak most nézem, hogy fehér. Szerintem nincs miért aggódnod. Nekem fekete van, nincs oldalfólia és hol szilikon bumpert, hol műanyag keretes, flipes tokot használok rajta július óta. Szerintem még nagyítóval se lehetne találni rajta egy halovány kopást, se karcot.
-
dzsonesz
tag
válasz Cyberpunk #48032 üzenetére
Nekem elöl-hátul fólia, plusz egy szerény tok. Az oldalfóliát már én is picit túlzásnak tartom, illetve kétségesnek, hogy azon a vékony felületen, hosszú távon vajon mennyire tapad meg jól a fólia.
Abban egyetértek veled, hogy csupaszon szép igazából a készülék, de úgy vagyok vele, hogy olyan szépnek is szeretném látni mint amikor megvettem. Lehet csöppet túllihegem, de igyekszek azért vigyázni rá, amennyire tőlem telik. -
dzsonesz
tag
Én már nagyon régóta nem követem a magyar focit figyelemmel, pont az ilyen esetek miatt, amiket leírtatok. Tegnap pont a meccs végére értem haza, a rádióban hallottam a végeredményt. Mondanom sem kell a pofámról égett le a bőr.
Kíváncsi lennék azért, hogy vajon még hány évtizednek kell eltelnie, hogy összejöjjön újra egy "1986". Istenem az is de régen volt..[ Szerkesztve ]
-
dzsonesz
tag
Kevésbé vicces, viszont jóféle.
-
dzsonesz
tag
válasz buci30 #47698 üzenetére
Annyit kell csak megérteni/elfogadni, hogy ez egy más rendszer, ergo újra kell tanulni mindent, hogy itt hogy mennek a dolgok. Én megértem, hogy Te kényelmesebbnek tartasz egy olyan rendszert, amit évek óta használtál és tudod, mi hogyan megy benne. Viszont amikor ios-re váltottál, pont ezt a kényelmet adtad fel. Sajna itt újra kell tanulnod elég sok mindet, ha meg ehhez nem érzel elég affinitást magadban, akkor valóban egyszerűbb visszatérni androidra.
Ha számít a véleményem, akkor azt javaslom, hogy nézz utána alaposan mindennek, ha nem találsz választ akkor tedd fel a kérdésed itt a fórumon.[ Szerkesztve ]
-
dzsonesz
tag
válasz buci30 #47692 üzenetére
Nem igazán értem a problémát
Használj VLC-t vagy nPlayert szinte mindent megesznek. Esetleg streamelheted is a videókat.
Komolyan rengeteg lehetőség van, csak utána kell nézni, főleg akkor ha más platformról jön az ember és tájékozatlan.
Én közel három évig androidot használtam és nem érzem, hogy bármiben is hátrányban lennék vagy hiányt szenvednék, sőt.[ Szerkesztve ]
-
dzsonesz
tag
Ez is csak azt bizonyítja, hogy idővel jócskán változik az ember, ill. nyitottabb lesz esetlegesen más platformok felé is. Ha Te vagy az a SÖ, akire gondolok, akkor más fórumokról emlékszek rád, ahol éppen a droid volt számodra kevésbé kifinomult rendszer és akkor még szépen fogalmaztam.
Persze azóta a droid is sokat fejlődött..
Azok a régi szép idők.[ Szerkesztve ]
-
dzsonesz
tag
válasz r3dsnake #47522 üzenetére
Nyilván nem minden rendőr hülye, de, hogy egy egész nyomozócsoport képtelen volt egy ilyen egyszerű feladat megoldását eszközölni. Legalább annyi eszük lett volna, hogy utánanéznek a neten. Én kérek elnézést..
Biztos azt hitték, hogy így kell feloldani a képernyőzárat, hát nem sikerült.[ Szerkesztve ]
-
dzsonesz
tag
Egy kis "real life fps" annak, aki még nem látta.
Teljesen jól megcsinálták.
Link -
-
dzsonesz
tag
Egy kis zene.
Érdemes szétnézni a csatornáján, főként régebbi sz.gépes játékok zenéjét dolgozza fel, szerintem zseniálisan. -
dzsonesz
tag
Zseniális
"Ami pedig még ennél is sokkolóbb volt: hajléktalanok is várták a rajtot." na ezen komolyan jót röhögtem... vannak akik "kényelmesen" és "okosan" oldják meg a sorban állást.[ Szerkesztve ]
-
dzsonesz
tag
válasz B-L-A-C-K #46050 üzenetére
Na ja az a 60k-s tok tényleg durva árban, és még ronda is sztem.
Egyébként én ilyet használok feketében.
Előnye, hogy baromira vékony, alig lesz tőle nagyobb a készülék.
-Szép letisztult dizájn
-Nem csúszkál benne a készülék
etc...
Én 3 hónapja használom, és egy mikrokarc vagy kopás sincs a készüléken(fekete iPhone5).ps: Persze tudom, hogy nem ilyenre gondoltál, de talán megér egy misét.
-
dzsonesz
tag
válasz vadászcsiga #46000 üzenetére
Nálam csak az olyan alkalmazások vannak ugye felhatalmazva, amelyek gps használata nélkül, használhatatlanok (vicces egyébként, hogy azoknál is ki lehet kapcsolni).
Amúgy ios6-hoz képest olyan durván fél napos javulást tapasztalok ios7-nél, akku terén.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Plus 12/256GB új 3 év garancia + Watch 5 Pro karcmentes
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest