Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • nofi

    őstag

    Ja hát érthető a droidosodás, mert a trú márkafonokon kívül azért többeknek készülékcsere előtt érdemes elgondolkodni azon (és legfőképpen körülnézni), hogy mi is van a többi platformmal. Egy jó/csúcs droid annyi mint amennyiért a régi iPhone-odat eladva még hozzá kell tenned az újhoz.
    Én viszonylag sok techsite RSS-ét olvasom és emiatt iPhone mellett elég sok más tesztbe is belefutok. Ha most váltanom kéne, akkor G2, talán a Nexus5. Nem azt mondom, hogy előbbi jobb, de nekem most LG oldalon vannak szimpatikusabb húzások. Papíron. Nekem meg ezzel van a legnagyobb bajom, hogy annak idején már a SGS2-t is úgy sztárolták, miszerint semmi akadást nem érzel már. Ez már tényleg visszaadja azt amit az iOS. Én hiszek a fejlődésben és nem tartom lehetetlennek, de azért ez elég fura, hogy 2 évre rá is így próbálnak minden tesztben rábeszélni valakit az aktuális csúcsdroidra. Aztán jönnek a videós tesztek, pörög minden, a rendszer pedig a memória háromnegyedét megeszi boot után. Lehet, hogy nem az Apple-nek van a legjobb supportja, de droidfronton ha bejelentenek valamit és bekerültél a szerencsés zsákba, akkor is hónapokat kell várni rá, hogy az adott gyártó méltóztasson a 10. típusára is kiadni az aktuális szoftvert. Tök jó, "csúcsdroidom" van, tavalyi szoftverrel...
    Legtöbben azzal érvelnek, nincs elég újítás iOS fronton. Persze, legyen rögtön fényképezőgéppel-egybeépített, meg öngyógyító, hajlított, stb. Én nagyon is örülök annak, hogy ezeket a készülékeket droid fronton hozzák be, mert legalább egy halom user teszteli 150.000-ért. Az meg senkit nem érdekel, hogy ezek a nagy "újítások" legtöbb esetben is a második, harmadik készülékre forrják ki magukat. Addig meg nyűg (lsd. HTC ujjlenyomat-olvasó).

    Xbox GT: nozsolt

Új hozzászólás Aktív témák