Hirdetés
- E-book olvasók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- Projektor topic
- Micro Four Thirds
- Milyen RAM-ot vegyek?
-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Malachi
addikt
egyébként komolyan kérdeztem, a váltóktól. miért nem Win?
tájékozódnék, és nekem szimpatikusabb az Androidnál, de nem tudom, mostanában mik a hátulütői.
-
SÖ
addikt
válasz vadászcsiga #52881 üzenetére
Milyen döntés vezérelt amikor iPhone-t vettél?
szentkuti11
Mintha azt írtad volna valamelyik nap, hogy újra itt! Ezek szerint, hol voltál előtte? ...és előtte? Úgy szeretem az átgondolt kommenteket.
[ Szerkesztve ]
-
GeGexx
aktív tag
válasz vadászcsiga #52892 üzenetére
Lehet a 240es nettel túl vállalták magukat és nem bírja a rendszer. Amikor megkötöttem a 120ast 2 éve akkor az is alig-alig hozta az elvártat.
-
Kommy
veterán
válasz vadászcsiga #52887 üzenetére
Központi dns szerverre gondoltam nem a sajátodra, de írd át 8.8.8.8-ra, vagy 8.8.4.4-re ezek a google dns szerverei
-
Malachi
addikt
de jó, én meg most örömködök, hogy jan. 10-től megyek át UPC-re, 11-kerben. nem lesz jó, ha havonta ilyen leállásokat produkálnak...
vadászcsiga - nekem eddig kétszer egy évig volt UPC és soha olyan jó szolgáltatóm nem volt még, pedig az összeset próbáltam. T, Digi. ha jól tudom, csak az utóbbi időben fordulnak elő ilyen hibák.
[ Szerkesztve ]
-
Kommy
veterán
válasz vadászcsiga #52884 üzenetére
Hát az dns szerver hibára utal.
-
bobooo
addikt
válasz vadászcsiga #52884 üzenetére
Nekem semmi nem jön be se magyar, se külföldi oldal
Kommy: Igen, de nekem semmi nem jön be..
[ Szerkesztve ]
-
bobooo
addikt
válasz vadászcsiga #52881 üzenetére
Nem segít a restart se... Másoknak se jó, ahogy néztem a UPC topicban..
-
vadászcsiga
félisten
válasz szentkuti11 #52878 üzenetére
Bizonyos kor felett az emberek átgondolják a döntéseiket es kitartanak mellette
BoboDJ
Modem újraindítása sem segít? Azt akarom megpróbálni(#52882) szentkuti11
Nem általánosságban, hanem ilyen konkrét esetre értettem[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz szentkuti11 #52878 üzenetére
Ki fog derülni. Szándékozom a köv. iPhone-ig maradni, aztán ha addig megszeretem, még király is lesz ha meg nem, akkor majd eldöntöm akkor, hogy marad ez, vagy nem. Mittudomén Majd az idő hozza
-
bobooo
addikt
UPC teljesen halott IV.ker-ben.. Legalábbis a net..
Vicc, hogy 2013 és naponta megy el az internet.. vagy lassú, mint állat.. -
nagyúr
115, fekete, 16 gb, t-s, szép állapot, no garancia.
-
legenda
válasz Malachi #52869 üzenetére
nem minden csomagban tiltja, és az érintettekben is csak azoknak, akik november 1 után aktiválták, ráadásul nem is minden forgalmat tiltanak.
nem olyan vészes ez, mint amilyennek sokan gondolták...
ja, és van olyan csomag, ahol papíron korlátozva kellene, hogy legyen - benne a tiltós listában, és november 5-én aktiválva -, de simán megy például a hangouts video is.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Malachi
addikt
és Winre senki nem vált? mindenki droidul?
még mindig vacak a Win alkalmazás boltja? vagy miért nem népszerűbb?
más: érdekes, ugye a T elvileg az "olcsó" csomagokban egy hónapja tiltja a p2p programokat.
Viber, miazmás.érdekes, de az imessage és a facetime is ugyanúgy megy, mint korábban, pedig mindketten alap csomagban vagyunk barátnőmmel. ez kiesett a szórásból, vagy még nem kaptak észbe?
-
nagyúr
Szerintem nem adtam el rossz áron, tekintve,hogy nincs rá már garancia. Persze, lehet, hogy adtak volna többet is,ha sokat várok, de nem gondolkodtam ezen. kitaláltam, mennyiért adom, felraktam, és 2 nap alatt elvitték. Ennyi.
-
nagyúr
válasz bigdady #52861 üzenetére
Nem kuka, eladtam. Csak gyorsan "lecsaptak rá", nem gondoltam volna,hogy ilyen hamar elviszik. Adok egy esélyt annak, hogy alaposan megismerjem a másik oldalt, sok víz lefolyt a Dunán 3 év alatt, azóta csak fejlődött (ugye akkor volt 2 hétre egy SGS-em, akkor sírva jöttem vissza iOS-re 2 hét után). Persze ennyiről is szólt a történet, már be volt rendelve az i4, de kellett valami addig, amíg megjön.
-
b4zsi-
őstag
Nem tudtok valami német mobilarénához hasonló hírportált? Neki kéne állnom újra a nyelvnek, de nem tudom magam rávenni. Talán egy hasonló oldal érdekfeszítőbb lehet a tanulás szempontjából.
-
nagyúr
Na, vagyok emberek, visszaolvasok, csak lakom be ezt a lób*szó G2-t, meló mellett, hát a meló lett kevesebb, nem a nyomkodás (majd meglesz a böjtje hétvégén, ez van).
-
Dany007
veterán
No időközben elkelt az i4S amit kinéztem itt az aprón. Ezek szerint nem voltam elég gyors.
Úgyhogy ha valaki megunta a saját i4S-ét, amely kielégítően jó állapotban karcmentes és kiváló kijelzővel rendelkezik akkor szívesen adnék (heh, mármint a család) érte 60-70k-t - távolságtól függően -. no meg legyen kellően megbízható az illető. -
SÖ
addikt
válasz Cyberpunk #52846 üzenetére
Épp ez az, hogy ennek ellenére is szépen fut. Használtam Maemot, nagyon megbízható. Még terminálból is futattható volt. Már akkor TV-t sreemeltem, ftp-n másoltam rá, stb. GPS BT Wifi atom stabilan ment rajta.
Azt se felejtsük el, hogy a Sailfish, sok OS kiérlelt változata. A Meego, ami alapjául szolgál a Sailfishnek a Moblinból fejlesztett Maemo. Mennyire volt érthető?
Vadászcsiga
A felsőrésze tiszta alu, alsó gagyi műanyag. Remélem nem ez lesz az utolsó darab, és a következő, már ütőképesebb lesz. Gondolom, amikor indult a projekt, ez volt a csúcs, és már nem akartak változtatni.
[ Szerkesztve ]
-
Xero
nagyúr
Karácsony előtt megyek ki kettőt meglesni (1, 2), addig nincs rá időm. Viszont ezek sem 100%-osak, szóval még figyelgetem a piacot.
Nem akarok már rápörögni, csak ha van időm kimenni. Az utóbbi 1 hónapban kettőt is lebeszéltem, beleéltem magamat, de nem volt időablak kimenni, így elvitték.Már érett bennem a gondolat, hogy valami neppert megbízok vele pár 10e-ért, de gyorsan lebeszéltem magamat a dologról.
Két ünnep között már meg kell lennie, mert ezzel akarok menni besíelésre.
-
SÖ
addikt
Mielőtt valaki azt hinné, hogy bárkit is rá akarok beszélni a váltásra, közlöm, hogy téved.Tehát akit érdekel, írja be a Youtube keresőbe: Jolla smartphone és csodálkozzon. A teljes gesztus vezérlés egyik tökéletes formája. Ha lehúzzuk jön elő a menü, ahol elengedjük azt a pontot nyitja meg. Widgetteken belül is vezérelhetjük a háttérben futó appot. Multitaskban jobb a droidnál is. Ha elsajátítja az ember ezt a fajta gesztus vezérlést - ugyan úgy elkerülhetetlen az Apple számára is a full gesztus, mint a home gomb elhagyása, mert ez a jövő - a legmélyebb funkciókhoz is két kattintással hozzáfér. Ahogy látni, a rendszer nem laggol, szépen fut, még gyenge hw-en is (N9). Attól félek, hogy az Apple lesz annyira pofátlan, hogy felvásárolja a Jollát is. Csak idő kérdése.
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz b4zsi- #52841 üzenetére
Azt furcsálják kicsit hogy a 16-os g2 121k, a 32-es meg 125. Amúgy nem ismerem őket, egyszer vásároltam eddig ilyesmi boltban, az iPademet a keletinel levő Pczálog nevű, hát hogy is hívjam "műszaki" boltban vettem. Csabee ajánlotta őket, es igaza volt semmi baj nincs azóta sem a cuccal
-
b4zsi-
őstag
válasz vadászcsiga #52840 üzenetére
Mondjuk csak valami Htc-nál olvastam, hogy azt hiszem thaiföldi rom volt rajta és frissítés után eltűnt a magyar nyelv. Szerencsére iPadnél a garancia, meg a szoftver se probléma. Egyedül a töltő átalakítóra kell figyelni gondolom, ha más országból származik. Az jó hír, hogy az G2 tulajok se panaszkodnak. Tényleg elég jó áron adják a 32 gigás modellt is.
-
b4zsi-
őstag
A pozitív/negatív boltok topikjában nem találtam rá választ, hogy mennyire megbízható bolt a PartneroGSM (tudom van itt a reklámarca Zack), de érdekelne rajta kívül más is szokott-e ott vásárolni? Elég jó áron szórják az iPad Airt.
-
Xero
nagyúr
válasz manchester85 #52833 üzenetére
Nem olyan nagy csoda az. Magamat ismerve, ha maradtak volna az árak, akkor karácsony előtt, de legkésőbb két ünnep között kihoztam volna egyet. Azért nem mindegy az a közel 100e Ft difi a független árhoz képest. Így viszont inkább hagyom a fenébe és azzal foglalkozom ami igazán fontos.
-
Bling95
őstag
ha magamra borítottam a higítót és lejött a bőrcipőm elejéről a szín az kuka igaz?
-
vans?
őstag
Megint jo volt atelni ezt a pofonegyszeru, jol atgondolt es jol mukodo folyamatot, amit egy uj telefon jelent iCloud backuppal.
hábm bábm
-
Xero
nagyúr
válasz b4zsi- #52805 üzenetére
Eddig nem váltottam 4S-ről és ezzel el is dőlt, hogy nem fogok. Ennyit nem vagyok hajlandó adni. Inkább nagyobb Airt veszek.
Mondjuk tudom, hogy nem az én pénzem fog Nekik hiányozni, de rendkívül könnyűvé tették a döntésemet. A 4S iOS7 upgrade óta érlelődött bennem a gondolat, hogy nincs szükségem még az 5S-re ennyi kiadás mellett. Ezzel gyönyörűen el is vágták magukat. Az a pénz amit így megfogok legalább eldönti a melyik rMBP-t rendeljem kérdéskört is. Az a 110e pontosan elég a dedikált gpu-s rMBP-hoz.
Tudom, hogy nem szeretetszolgálat, de valóban nevetséges, hogy ilyen pofátlan mértékben képesek árakat emelni. Egyszerűen röhögőgörcsöt kapok amikor eszembe jut a 3G 28e körüli ára ugyan ilyen konstrukcióban.
[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
Mi a rák? Hardveraprón már csak pénzért lehet hirdetést hosszabbítani ha nem az első hosszabbítás?
-
dzsonesz
tag
Azért ez baromi érdekes, de inkább idegölő.
Kép
A képen az éppen aktív port-forwardok láthatóak és az szemét plex még ennek ellenére sem akar csatlakozni a szerverhez. Myplex alatt vagy a "nem tudott csatlakozni a szerveréhez" felirat jön, vagy folyamatosan próbál csatlakozni, de nem történik semmi.
Kedves plexes kollégák, ha van valami ötletetek, azt szívesen fogadnám.Köszönet!
-
nofi
addikt
válasz Malachi #52820 üzenetére
Szuper. Kollégám már olvasta délután. 10 perc múlva már tudta mit vesz karácsonyra - erre jók az ilyen cikkek. Összeszedettnek néz ki, tömörsége pedig tech-guru hátteret sugall, mi kell még? Csak haveri beszélgetésekkor elő ne jöjjenek ezek a pro/kontra érvek, mert abból anyázás lesz
vans?
Grat! Mi lett?[ Szerkesztve ]
Xbox GT: nozsolt
-
vans?
őstag
Na, nekem is sikerult feljebb valtani.
hábm bábm
-
Malachi
addikt
iOS:
egységes rendszer, szigorúan ellenőrzött alkalmazásokkal
minimalista design, könnyű használni
a legtöbb és legérdekesebb alkalmazások először erre a platformra jelennek meg
fájóan elavult operációs rendszer, néhány megoldás évekkel le van maradva
korlátozottan képes multitaskingra, a készülék feltörése nélkül csak Apple által jóváhagyott alkalmazásokat lehet telepíteni
"Később megjelentek a négymagos processzorok is, mint a Qualcomm Snapdragon és az Intel Tegra 3 sorozata. Ezeket érdemes keresni ma a tabletekben, de találhatunk jól működő kétmagos modellt is, ha pénztárcánk nem engedi meg a magasabb kategóriát."
de a végén kihozzák az Airt és a Minit, mint egyik legjobb gép. ki érti ezt?
-
-
DanielK
addikt
válasz Cyberpunk #52808 üzenetére
Nem, magánszektorban dolgozom. És tudom, hogy abból van megélhetésem, hogy a cég hogy és mennyit teljesít. Ha csökkentjük valahol az árakat, akkor később máshol azt be kell hoznunk, vagy különben valaki elmehet a cégtől, mert nem tudják a béreket fedezni. Ez ilyen egyszerű. Persze a tulajdonos is akar magának, így emiatt is emelni kell néha, ha van rá lehetőség.
Nem védem, csak attól nem sóher egy cég, hogy emel.
Ezzel az erővel a Tesco is sóher, hogy nem 20 Ft-ért adja a kenyér kilóját! -
DanielK
addikt
válasz Cyberpunk #52806 üzenetére
Sokan nincsenek tisztában a gazdaság működésével...
Súgok: a TCom egy bevétel orientált cég (egyedül az állami cégek nem ilyenek, a magánszektorban mindenki a bevételre hajt, abból élnek meg és az alkalmazottak is abból élnek meg).
Nem tudom, hogy hol dolgozol, de mi lenne, ha azért menne csődbe, mert engednének az árból jófejségből-> és emiatt a munkádat vesztenéd el?[ Szerkesztve ]
-
b4zsi-
őstag
Jól járt aki már megvette az 5s-t, mert a T árazása egyenesen vicc.
Fordítva bekötött mobilszolgáltató - Karácsonyi akció = Emelés -
norbi2010
őstag
Wow
link
Nem találtam iPad off topikot, sorry -
Tim82
félisten
A kulcsos épp extrém példának nevezhető, de feltéve, hogy nem 1+ kg-ot meghaladó súlyú kulcskarikáról van szó (meg valóban rátette csak), ennyitől nem lenne szabad betörnie. De van ott más is, nem csak ez.
A még csak nem is gg-s Lumia 520-amat sikerült úgy leejtenem járólapra, hogy szétpattogott a telefon, a hátlap és az akku három különböző irányba, mégis megúszta karcolás nélkül. Ettől még szerencsés vagyok csak, nem a telefonom sérthetetlen.
Van egy első generációs iPhone 2G-m, csak nagyon minimális karcokkal, az is az alu készülékházon, van egy i4-em most, azon is inkább csak a fémkereten vannak alig észrevehető kopások, mind az elő-, mind a hátlap gyakorlatilag karcmentes. Sőt, volt nekem egy SGS-em, na, azt ejtettem párszor a 2,5 év alatt, amíg használtam, mégis a kijelző karcmentes volt, a kereten voltak csak apró karcok, de még csak az sem kopott le, pedig a keret lekopása kb. szériahiba.
Megint csak szerencse (meg némi odafigyelés + tok), nem törvényszerűség.
Ami az N4-edet illeti, ha valaki itt valamilyen hibát említ az iPhone-okkal kapcsolatban, szinte 100%, hogy utána olvasható tőled egy "bezzeg a Nexus 4-em!..."-értelmű megjegyzés.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
SÖ
addikt
Semmivel sem imádom jobban, mint a megboldogult iPhonjaimat. A lényeg - már írtam párszor - hogy a 3GS, és az i4 is tele volt microkarccal, ugyan olyan használati körülmények között. Ezért is voltam olyan bátor megjegyezni, hogy a GG2-vel felvértezett N4-en, még microkarcok nem jelentkeztek, amin pont az iPhone példájából kiindulva csodálkozom. Ha valaki olyan hülye, hogy kulcsot "helyez" a 0,01mm üvegre, az így is járhat. Akár milyen rugalmas, vannak benne feszültségek, és ha pont azon a ponton kap ütést, törik. Számtalan ilyen példát lehet találni a neten - márkafüggetlenül. Esett már le az enyémé is zseb magasságról metlakitra, ami jóval nagyobb ütésnek számít.
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
Szerencsés vagy, ami nem törvényszerűség.
Mondjuk ezek sem jelentik azt, hogy minden Nexus 4 karcolódik, meg bereped a kijelzője teljesen hétköznapi használat folyamán, de azért remélem, érzékeled, mennyire esetleges és múló dolog olyasmivel dicsekedni, hogy (még) karcmentes egy használati tárgy, amit ide-oda pakolgatunk zseb, asztal stb. között. (Nem is azért linkelem őket, hogy fikázás legyen a vége, csak jelezni akarom, hogy az imádott telefonoddal is vannak a tiedtől igencsak eltérő tapasztalatok.)
Amúgy külön izgalmas az első linken olvasni a Nexus 4 könnyen karcolódó üveg hátlapjáról, GG ide vagy oda.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingatlanos topic!
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Xbox Series X|S
- E-book olvasók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Cyberpunk 2077
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest