-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
SÖ
addikt
Passzív hűtés, szoba meleg, cserélhető aksi. Holnap napfényben csinálok jobb képeket, kiszerelem a tokjából. Gyorsan kezeli az iOmegát, szépen lejátsza a fiémeket. Akijelző IPS de a felbontáson látszik, hogy nem fullHD. Kicsit elmosódott. Még az emaileket sem tudom beállítani. Ja kettőt sikerült, de van vagy 5. Skype-pot megnyitottam, és rögtön frissítésre kényszerótett. Nem akartam frissíteni a rekéámok miatt, de kispóroltát a még se gpmbot. Aztán mégse mégsem tőltötte le a Skypot mert nem volt kedve - kiírta, hogy függőben. Holnap beszélek a pc guru ismerősömmel. Amúgy teljesen rendbe van, decktop oldalakat 2-3mp alatt behozza. Ezt az ékezetes boillt szokni kell.
Mai is ikávézóba kellett mennem, hogy pendriver-ra kiírjak valamit, és mire hazaértem otthon fogadott a masina 😎
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Új ASROCK A520M PG Fèlkonfig - Ne hagyd ki! 0% THM-RE is!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest