Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xero
nagyúr
válasz Ragnar95 #50898 üzenetére
Nekem csak a melós folderek megesznek pár száz GB-t, a többit pedig fentebb vázoltam.
Én is elkezdtem nézegetni a thunderbolt külső házakat. Dobok bele mondjuk majd 2x3 vagy TB-t, aztán az elég lesz 3-4 évig megint.
A gond az, hogy csupasz házak nem nagyon vannak, amik pedig mégis, azok heroin áron mennek. A LaCie-nál vannak relatív jó árú modellek, de ott már egy befürödtem egy porsche design cuccal, szóval nem bízom bennük.
Eddig ez lenne a befutó, de még mindig csak coming soon: CalDigit T2
-
GALARDO
addikt
Nekem Xperia SP-m van ez ha sokat hasznalom 5-6 napig birja, ha keveset akkor 9
Vitrin szindróma.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
Ragnar95
félisten
válasz DanielK #50893 üzenetére
Te akkor nagy lábon élsz tárhelyileg
Nekem iMacben 120gb SSD, azon van kb 20gb hely, de azt direkt hagyom szabadon, mert ugye nem árt, ha 10% mindig szabad, külső vinyóm van van egy 1TB-os tele filmekkel+sorikkal, illetve egy 1,5TB-oson 1TB foglalt. Sajna csak a 3D filmek elvesznek kb 500GB helyet...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
GALARDO
addikt
válasz vadászcsiga #50894 üzenetére
Máris eltelt 2 év?
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
Arcképgyáros
S az hogy lehet h nem kaptam készlet értesítőt?
-
Blaise
veterán
Máris cseréled a G2-t?
-
vadászcsiga
félisten
Hogy lehet az hogy a T honlapján vegignezve az egyik telefont az egész országban hiányt mutat az egyik színből, ennek ellenére megrendelve már hétfői szállítás van?
-
r3dsnake
nagyúr
Petőfi, Arany és kortársaik a Facebook-on
Ötletes, lessétek meg a linkeket. Jókat mosolyogtam 1-2 bejegyzésen.
-
nofi
addikt
A végén lövik le a poént amúgy:
"A miniszterelnök kormányzása alatt hatályba lépett törvények módosulnak, a következő esélyes miniszterelnök Vona Gábor a jobbik párt vezetője lesz."Xbox GT: nozsolt
-
Arcképgyáros
OFF OFF
"Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke, több éves kormányzása után úgy döntött le mond miniszterelnöki poziciójáról."
rly?
[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
Persze, nekünk is úgy van. Van egy player és egy server része.
A player úgy működik, mint az xbmc, hogy az adott gépen lejátssza a tartalmakat (és kapsz egy korrekt felületet hozzá).
A szerver rész pedig streamel. Ehhez kell ipadre a fizetős plex app, de megéri. Múltkor így néztünk ipaden filmet ágyban.
Persze a streamhez és a konverzióhoz (ha állítasz be), erős gép kell.
sima streamhez Core 2 Duo 1.6ghz CPU
720p transcoding Core 2 Duo 2.0ghz CPU
1080p transcoding Core 2 Duo 2.4ghz CPUja a lényeg: a gépe akkor kapcsoljuk be, amikor nézni akarunk valamit. És ekkor azért a szervert azért el kell indítani, de én betettem autorunra.
[ Szerkesztve ]
-
Malachi
addikt
OFF off:
"djtunyo - 30 perc kitiltás - A jelentés gomb nem arra van, hogy jelentsd a hirdetéseket, melyek olcsóbban adják a terméküket, mint te (s emiatt te nem tudod eladni)."
ez megcsinálta a napomat.
-
Xero
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #50851 üzenetére
Ha tudnám hol fogok legtobb idot tolteni a kov 5 evben en is vennek. Viszont mivel most sincs igazan ilyen, es a nagyon tavlati tervek kozott is egy alpesi haz all, igy nem is jar a fejemben ilyen.
Az auto meg ceges, tehat koltsegcsokkento elem. De szep is lenne ha magan lakasra hirtelen ennyi kilapatolhato lenne.
-
Xero
nagyúr
Azért egy használtan 9m-s autó alapos kiválasztása nem egészen ugyan az. Egy motorgenerálból vagy futómű felújításból egy zsák 64-es 5S kijön.
Ráadásnak itt figyelni kell a felszereltséget, elhasználódást, stb. Ha tudnám, hogy +10%-ért mindent megkapok nem agyalnék. De sajnos nem így működik.
Arról nem is beszélve, hogy az eddigi magán autót cseréli cégesként, tehát hasznot is hoz.
[ Szerkesztve ]
-
Zjunior
veterán
Az miért gáz ha alaposan megfontoltan vásárol??
Autót is lehet venni olcsóbban, drágábban akár fél misit is spórolva!
A hangsúly azon van kitől!
Ki lehet fogni mindent jó áron, igaz idő kell hozzá, de ha nincs újra pénzed ez ezzel jár!
Van aki leszarja a használtpiacot mert tele van mint a kakas ge.ivel![ Szerkesztve ]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
r3dsnake
nagyúr
válasz -secret- #50861 üzenetére
Nálunk otthon kurvanagy az udvar (értsd: tényleg nagyon ), szóval a fűnyírásról van némi fogalmam, de legalább egyenletes a talaj. Ahol a németjuhi lakik, ott is nyírtam füvet múltkor, na ott sokkal szarabb volt, pedig töredéke a terület, de az egyenetlen talaj miatt folyton megállt a kés. De legalább most tavaszig nyugi van.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz madgie #50862 üzenetére
Klima miatt? Á nem tudom meggondolom... Nyáron veszek én is amúgy, most másra költöm inkább azt a pénzt, mert az is 3-4 kiló (2db). Így is már 2 millió felett lesz a felújítás, és még bútort sem vettem. Amúgy a másik dolog ami kicsit idegesítő, pl Kisvárdán egy 50nm jó állapotban lévő panel 5-6 millió (lehet nem annyi ott pontosan), BP-en egy jobb helyen 10-12... Nyíregyén már ennyi pénzből kertest veszek...
[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
válasz B-L-A-C-K #50859 üzenetére
Nekünk eladó a panel, mindkét szoba klímás, nem költözöl Kisvárdára?
Szerk: ez bizony igaz, itt még a 6 milliót se nagyon akarják megadni egy ilyen lakásért (pedig ráadásul park mellett van), akkora a kínálat, hogy megtehetik a vevők, hogy hónapokig csak az eladó lakásokat nézegessék. Aztán ugye a türelmetlen, vagy pénzszűkében eladó meg lemegy kutyába (apróért odaadja), onnantól meg mindenki annyiért akar hasonlót venni. Errefelé nem jó biznisz most az ingatlan.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Mármint a telefonos beszólása után, vagy a megismerkedésestek után? Én nem kapkodtam el 9 év után idén kértem meg a kezét...
madgie: Nekem azért nem egy álmon egy panel, de kezdésnek jó lesz, 3 hét és kész is van, elég jó lesz amúgy felújítva. Hátránya igazából annyi nyáron dög meleg van, télen szintén dög meleg (enyém még távfűs), és utálom a meleget.
[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
válasz -secret- #50852 üzenetére
A saját gázkazános panel verhetetlen rezsivel rendelkezik és szinte korlátlan szabadidőt nyújt
Tudom, most mentünk át kertes házba: azóta a pénztárca sokkal rövidebb, a szabadidő meg szinte ismeretlen fogalom Ahogy egy ismerősöm mondta: kettesben eldobsz egy gyufaszálat, mindegy hová esik, ott találsz dolgoznivalót.
De ha az asszony ezt akarta... inkább a munka legyen több, mint a p*nci kevesebb Költöztünk, míg megtehettük. Egy gyerek után már nem vágtam volna bele ilyen bátran.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz -secret- #50852 üzenetére
Ha lelépnék nekem is ez lenne a legegyszerűbb megoldás, viszont kutya mindenképp kellene, így nemnagyon jöhet szóba a panel. Mondjuk ezzel még ráérek pár évig, de én is mindenképp úgy szeretném, hogy hitel nélkül. Van most egy eladó kuckó az ismeretségi, ami nagyon tetszik, egy hétvégi ház, de ahhoz képest nagy, igényes modern belsővel, 2 szintes, garázs, pince, hatalmas udvar és egy gyönyörű németjuhász. Rendszeresen járok ki hozzá játszani/foglalkozni vele, mert jelenleg egyedül van, vigyáz a házra.
Ha lenne rávalóm, meg fix állásom gondolkozás nélkül odaköltöznék, csak az a baj mire lesz, addigra már úgyis megveszi más.
-
SÖ
addikt
Xero
…"van akinek egy munkaórája nettó több ezer, tízezer forint„
"Én sem viccből nézegetek-válogatok autókat több hónapja„
Mekkora mínuszban vagy már?
[ Szerkesztve ]
-
nofi
addikt
válasz -secret- #50850 üzenetére
Kütyümánia mellett elég nehéz pluszban maradni, sőt, szinte lehetetlen. A használt ár inkább csak elhiteti magával az ember, hogy az az ő pénztárcájára van szabva. Én is bajban vagyok, mert anno nagyon jó áron vettem újonnan a 4S-emet, de annyira hozzászoktam. Én hülye azon gondolkodom, hogy közel a havi fizumat egy telefonba öljem, ezt sem gondoltam volna. Hetekig próbáltam i5-öt szerezni, de én nem voltam olyan szerencsés mint B-L-A-C-K, sőt, inkább felbosszantottam magam, hogy ~6 év hardveraprózás után milyen emberekbe futottam bele.
Én is kérdeztem barátnőmet, hogy most itt a 4S-em, amit havarosan leváltok 5S-re. Odaadom neki valami jelképes összegért, vagy karácsonyra, de számoljon azzal, hogyha áttér iOS-re akkor ezentúl kiesnek a 100e alatti készülékek számára. Azt mondta, hogy neki ennyit nem ér és inkább vesz egy olyat ami garival reálisan ki tud fizetni.[ Szerkesztve ]
Xbox GT: nozsolt
-
B-L-A-C-K
titán
Mind1, minden ember más, minden embernek mások az igényei. Senki se egyforma, itt a jó példa arra is mennyire máshogy gondolkozunk ilyen téren, hogy te veszel most egy S5-öt és a lakást későbbre tervezed, én meg veszek (vettem) egy lakást kocsi helyett. Sőt egy panelt vettem, amit fullosra felújítok, pedig vehettem volna új építésű lakást is némi hitellel, de inkább lakok egy jó panelbe pár évig minthogy izguljak a hitelemet hányszorosára emelik fel később...
-
Xero
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #50846 üzenetére
Hogy a bánatba ne érdekelne? 100e egy hét síút mondjuk Les2Alpes-ba, ami nekem lényegesen többet ér mint egy telefon.
Én pont ezért nem cserélgetem évente és nem veszek használtat, hanem megveszem a magán előfizetésemhez két évente megjelenés környékén.
Az tény, hogy nem adom el és inkább odaadom másnak. Viszont, ha eladtam volna, akkor még bőven pluszban is lennék.Egyszerűen sok olyan dolog van amit használtan nem vennék, ha pedig igen, akkor triplán bebiztosítva és nem az ársáv aljáról.
(#50848) DanielK: Nincs vele személyes tapasztalatom.
[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
Xero
Erről tudsz valamit? Hosszú távon megérheti?
2x4TB menne bele, szimplán, nem raidbe.[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Téged persze hogy nem érdekel a használt piac, mert nem érdekel ha valamit 100 ezerrel többért veszel meg, illetve a meglévő dolgaidat is elajándékozod mert megteheted, és abszolút nem érdekel hogy mennyit buksz rajta, amivel semmi gond nincs, mert nem egyformák vagyunk. Én is megtehetném, viszont ha tudom hogy egy ugyan olyan készüléket 50-70 ezerrel olcsóbban megvehetek akkor inkább azt az utat választom, a maradék pénzből meg veszek inkább egy cipőt meg egy kabátot magamnak.
Ha valaki meg azon izgul hogy juj mikor tiltják le a szolgáltatós használtan vásárolt készülékét az izguljon, benne sosem volt ilyen mivel tudom kitől mit veszek. Már elmondtam 1000x meg kell nézni kitől veszel, senkinek se mondtam még azt menjen ki a józsefvárosi piacra és ott vegyen 120 ezerért i5-öt. Akiknek meg pl itt letiltották a telefonjukat, ismeretlen eladótól vette, 0 értékeléssel, illetve volt olyan ugye még annyit sem csinált hogy helyében lenullázza és átnézni. Az ilyenen nem kell meglepődni, és csodálkozni hogy letiltották![ Szerkesztve ]
-
Xero
nagyúr
válasz ittakary #50842 üzenetére
Akinek a szűkös büdzsé mellé agya is van, az pont okosan vásárol és nem csak az árat nézi.
Én sem viccből nézegetek-válogatok autókat több hónapja. Nincs több millióm pluszban a későbbi hibák, hiányosságok pótlására. Inkább áldozok pár e-mailt, telefont, utat, meg talán valamivel magasabb keretet és biztosra megyek.
-
nagyúr
-
madgie
titán
Nem az a gazdag, aki 10-20 ezerrel többért vesz mondjuk független iPhone-t, hanem az, aki megkockáztatja a kétes előéletűt 20-szal olcsóbban. "Alig hajlott, alig törött, megbiszniszeled egy csokiér' a tékommal, koma. Úgyis újraindul a gari nem?"
Pont ez a bajom a sok egyensugarú noname kínai tepsikkel is. "Vá-vá, vettem harmincé' ötcolos kukutyindidzsitál csodafónt". Ja,nem megy rajta a GPS, sz*r a kamera, majd rom-ot cserélek, meg rimánkodok az égiekért, hogy a specifikációk 80%-át talán tudja. Ha nem, alig másfél hónap alatt cserélik egy hasonlóan sz@rra... de legalább harmincvót.
Na ez a gazdagság. Sz*rért pénzt adni.
[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
Black
Legközelebb kétszer is gondold meg kinek segítesz, mert még te leszel a hibás. Azok véleménye meg nem releváns akike feldob a pénz, és az ár nem számít. Én idáig is magasról lesz@rtam r3dsnake problémáit, még akkor is ha 5 percenként dobja fel ugyan azt, amig valaki ránem harap. Drágán ad, olcsón vesz, ha közeleg a gari vége rögtön elromlik. Komolytalan az egész.
[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
az nem lesz jó. sajnos a kis lakás miatt nem jó ha hangos. (33m2 másfél szoba a nappaliban egy konyhafülkével - szóval azért is örülök pc-mac mini cserének, mert így a mac mehet este is, nem zavar alvás közben, de a pc-t csak a filmnézéskor lőjük be, az alatt meg nem zavaró)
akkor marad csak az új vinyó beszerzése. -
Xero
nagyúr
válasz DanielK #50831 üzenetére
Ha házon kívül nem kell elérni, akkor viszont mehet a NAS. Vegyél egy ReadyNas Duo V2-t mondjuk (nálam bevált) és simán arról streamelj nPlayer-el pl. Nyilván bizonyos hangsáv bajos lehet, de a fogyasztása töredéke.
Egy gond van vele, a hangja. Érdemes berakni, garázsba, szekrénybe, rack szekrénybe.
-
DanielK
addikt
válasz madgie #50828 üzenetére
És a synology app nem tud lejátszani? nem ekem az is jó, hogy nason tárolom (bárhonnan elérem), de otthon lejátszásra megmarad a pc.
(#50830) Xero: Nem nagyon kell házon kívül elérnem a gépet, a plexet is csak arra használjuk, hogy ágyban fekve tudjuk ipaden nézni azokat. HA ilyen van, akkor bekapcsolom és kész. Akkor marad a RED és ennyi. Olcsóbban kijövök és nem kell lemondanom a PS4-ről sem.
[ Szerkesztve ]
-
Xero
nagyúr
válasz DanielK #50827 üzenetére
Ha nem gond a PC fogyasztása, akkor mehet bele a RED.
A NAS-el az a gond, hogy az ami képes transcode-ra (iOS-re is tud streamelni mindent), az nem olcsó mulatság. Itt felejtős az ARM és Atom architektúra.
(#50828) madgie: Én filmileg 700GB+-on vagyok perpill és sorozatilag még 400GB+. Szóval nem olyan egyszerű az.
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
Koszi, egyetertek. Epp ezert akarok biztosra menni, mert sehogy nem ferne bele egy bukta, ket honapig normalis telo nelkul lennek akkor, es egyebkent is kb. elore fel evvel mar be van osztva a penzem mindenre.
A telot nem fogjak tiltani, nincs mar ra huseg. (Biztositasban lett cserelve, egy ev huseg volt a telefonra, amit papirokkal szinten igazolni fog.)
Amugy meg szerintem tudjatok jol, hogy szeretek (nekem) jo aron eladni, es vasarolni is, de ez meg nem jelenti azt, hogy 5-10ezren elkezdek baszodni csak azert, hogy olcsobb de bizonytalan eredetu telefont vegyek. Inkabb most 10k bukta, mint ket honap mulva egy tiltas miatt 80.
[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
+1
Xero mit javasolsz a következőkre?
Adott jelenleg egy C2D régi pc, amin mountain lion fut (hackintosh), ezen telepítve van a plex (mindkettő - a server is és a lejátszó is). Erre van kötve külső házban egy 3TB (már megtelt) HDD720p HD filmekkel, egy 750GB (macbook pro-ból kiszedett - kb 400GB van rajta) HDDSD sorozatokkalés benne van egy régi 500GB HDD az újabbHD filmeknek. Kezdek megtelni. Szóval mi legyen? Vegyek egy 4TB új Red HDD-t és pakoljam rá az eddigifilmeket, majd tegyem a gépbe és a 3TB-re az újakat, amit ugyanúgy rákötök a gépre vagy vegyek egy NAS-t 2x4TB vinyóval és az "élethosszig" elég lesz? Ez ugye drágább, de 8TB csak elég lesz jó darabig.
A NAS-ra lehet plexet telepíteni, hogy bárhol elérjem?
Bár nem szívesen adnék ki most sokat erre a projektre...
Remélem érthető a kérdésem. -
Xero
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #50825 üzenetére
"..tipikus magyar mentalitás.."
Nem, pusztán reálisan gondolkozom bármilyen meglepő is számodra.
Engem marhára nem érdekel a használt piac, lévén sem eladni, sem pedig venni nem fogok, így az sem érdekel, hogy ki mennyire jár jól.
Az viszont már mindenkinek feltűnt, hogy Te minden áron magas áron kívánsz mindent eladni és nyomott áron vásárolni. Ha pedig valaki nem így jár el, egyből felemeled a hangodat.
Nem fura?
-
B-L-A-C-K
titán
B-L-A-C-K is rá fog jönni, majd ha megüti a bokáját 1-2x...
Oké, látom itt még az megy mint mikor ide kerültem, azaz olcsón jót nem lehet venni csak drágán...Mondjuk az a 90 ezres 4S is szolgáltatós, és ugyan úgy letilthatják szóval nem értem miről beszélünk. De hátha akkor egyszer megszívom, és örülhetsz, tipikus magyar mentalitás, nehogy már a másik jól járjon mindig...
-
Xero
nagyúr
válasz madgie #50821 üzenetére
Bizony-bizony.
Szarul hangzik, de van akinek egy munkaórája nettó több ezer, tízezer forint. Ebben az esetben pont nem érdekli, és nem is fog ilyesmivel vesződni, bár feltehető, hogy használt terméket sem fog vásárolni.
Aki mégis így tesz, az sok esetben nem vár hónapokat, egy madárra akitől bagóért megkapja, hanem áldoz 10%-t és megveszi a biztosat.
Volt itt már nem egy példa az olcsó húsnak híg a leve beruházásra.
Pont annak kell odafigyelnie a biztos vásárlásra, akinek kevesebb a ráfordítható tőkéje.
B-L-A-C-K is rá fog jönni, majd ha megüti a bokáját 1-2x.
Más termék példa:
1. Lehet venni tavalyi bolti versenysít használtan akár 60e Ft-ért is, de szemre maximum azt mondom meg mennyi van még a talpában, élében és mennyire ütötték, vágták. Az nincs ráírva, hogy kölcsönzős léc volt, amit minden héten 100kg+-os emberek vittek köves-sziklás pályára és rommá van javítva, híd pedig zéró van benne.
Ez akkor fog kiderülni mikor ráállok és valami nem az igazi, eltűnt belőle a tűz.2. Ezzel szemben lehet venni tavalyi ugyan ilyen modellt, boltba beragadva 100e körül bőven. Ez lehet, hogy jóval több pénz, de szinte biztos, hogy azt fogja nyújtani mint új korában és én rakom bele az első km-eket.
3. Majd ott van egy új versenyléc, ami 150-250e, tuti a legújabb technológia, biztosan nem volt rosszul tárolva még, és szintén első km-ek.
Egy hét síelés legyen 150e.
- Első esetben, ha belenyúltunk, akkor buktunk 60e-t, legalább egy hét síelés árát, lévén el van rontva a szórakozásunk, vagy bérelhetünk arra a hétre cuccot, miután kiderült, hogy gond van. Ezek után pedig úgyis veszünk másikat, ami tuti legalább 2-es pontos lesz. Tehát ha mellényúltunk legrosszabb esetben van buktunk 210e Ft-t.- A kettesnél ha valami nem kerek, szintén a fenti gondolkodásmód érvényes, így buktunk 250e-t.
- A hármasnál maximum akkor bukhatunk, ha rájövünk nem nekünk való, de egy ilyen lécből 30%-al ki lehet szállni bőven, tehát legrosszabb esetben maximum 225e-t bukunk,viszont itt a legkisebb az esély erre és itt kapunk legtöbbet a pénzünkért.
Ez az élet kb bármilyen aspektusára igaz lehet.
-
Cyberpunk
félisten
De jól néz ki, kell.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz madgie #50821 üzenetére
Most arról volt szó mennyiért nem lehet találni, és én ezt cáfoltam meg!
Amiről meg tegnap szó volt hogy mennyiért vett a kolléga 4S-t egy jó párszor leírtam hogy: "De mondom te pénzed, te fogod használni, felőlem 200-ért is vehetsz nekem nem oszt nem szoroz, csak megemlítettem nekem drága lenne, de ezeket már 1x leírtam."
-
GALARDO
addikt
-
Xero
nagyúr
válasz Mela Kehes #50795 üzenetére
Nálam elég egyszerű a megoldás: Megint újra raktam az app-et és továbbra sem volt FB accounthoz kötve, így nullázódott. Nem sok kedvem van megint elkezdeni az elejéről.
Pedig továbbra is a legjobb autós játéknak tartom a platformra.
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
-
SÖ
addikt
válasz r3dsnake #50811 üzenetére
Majd jövőhéten ha meg jön. ST2 és nem az Essentials. Na akkor majd kifejtem miért nem tartom semmire az iPadot, és az az okfejtés is az Apple jövőképét fogja lefesteni ha nem akar lemaradni hosszútávon. Most nem a 64bites SoC-ra gondolok, de az is pont a viziómat vetíti előre.
-
SÖ
addikt
válasz Malachi #50808 üzenetére
Azért mert már hetek óta ezt hallani tőle és már marha unalmas.
Amúgy saját tapasztalat. Én így vásárolok használt cuccokat, és még soha nem volt problémám. Igaz iPhonnál csak azért voltak új készülékek, mert még nem voltak belölük használt példányok. 3GS i4. Olaszból, Angliából. Gari volt is nem is. Most ez a Dell is ami Arisonából jön, használt. 250-300k helyet a töredékéért.
[ Szerkesztve ]
-
Malachi
addikt
hu, na ekkora butaságot már régen olvastam, ez még tőled is vad. egyszer fussál bele egy téglásított hetvenezres telefonba, majd hiányzik a garipapír, és nem örülsz majd a húszezrednek, amivel olcsóbban vetted. te jó ég.
különben is marhaság, miért nem lehet hagyni, hogy mindenki annyiért és olyat vegyen, ami neki kell, a saját szempontjai alapján? jó, hogy nem döntitek el más helyett, mi neki a jó. eh.
-
SÖ
addikt
válasz bigdady #50805 üzenetére
Bocsi de mindig az ilyenek ku@nak rá.
Nálam soha nem volt cél a.gari papít, sőt örültem ha a hiánya olcsóbbá tette. Nem is volt még problémám, de aki csak azért kreál hibákat, hogy kiterjessze a garít, azt nem tudom sajnálni ha beleszalad egy pl. tíltásba.
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #50798 üzenetére
Jó, akkor majd keresek olcsóbb i4S-t, hátha úgy járok mint máyköl. Kétszer.
Sráccal van 15 közös ismerősünk FB-n, személyesen a T-ben le lesz informálva mindene, kapásból belement az adásvételibe, ad minden papírt, számla másolatát. Nekem ér ennyit az a plusz párezer, hogy be legyen biztosítva. Amúgy meg ha 120 körül néznék i5-öt, akkor az pont 50k-val lenne több majd az i4-emhez képest. Jelenleg ez egy teljes havi fizetésem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemlámpa, zseblámpa
- PlayStation 5
- Szólánc.
- XPEnology
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Assetto Corsa Competizione
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Asszociációs játék. :)