- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WestBam
senior tag
Na de milyen az odb adaptered? Vagy az mindegy? A Carista appot néztem saját adapterrel, meg lehet venni a program egyes moduljait ha jól értelmeztem.
⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐
-
Cyberbeni
addikt
AltStore már megkapta az engedélyt az áruházhoz: [link]
-
-
animatrix11
őstag
Sziasztok
ipadra szeretnék olyan adblockert ami a játékokból is kiszedi a reklámokat létezik ilyen? adroid alatt az adguard premiumot használom, elég jó az ios rendszert nem ismerem
köszi!Hardvert vásárolok nagy tételben is!!! Elérhetőség: 18. kerületben.
-
dptrsk
addikt
válasz animatrix11 #40007 üzenetére
iPadre is van adguard, pl a dnsük elég jól szűr: [link]
-
merqree
őstag
Nekem a nextDNS még a duolingoból is "kiszedi" a reklámot.
Elég sok megoldás létezik. -
Rage47
veterán
csak úgy lehet kiszedni az appokból (persze van kivétel pl. Facebook, Messenger) a reklámokat, ha VPN-es(?) adblockert használsz, vagy beszerelsz otthon egy Pihole-t. Tehát azelőtt kell blokkolni a reklám forrását, hogy elérné a telódat, illetve az appot.
[ Szerkesztve ]
-
titko
tag
Sziasztok! AKi IOS-t használ milyen akcióújság figyelőt használ? Nemrég váltottam androidról, ott az Akciók és Üzletek (promoservice)-t használtam. Ez tökéletes volt, mindíg friss, beállíthattam melyik újságokra voltam kiváncsi. Ios alatt ezt nem találtam, a Kimbino-t használom, de nem az igazi.
-
wolf13
őstag
Szia!
Én ezt használom : Promotheus -
noorbertt
őstag
Sziasztok
Próbálok átszokni az Outlook-ra viszont az iCloud.com naptárat nem hajlandó betölteni sehogy sem. Ha az outlookbol csinálok egy emlékeztetőt, kb azonnal látható a gyári naptár appban, viszont a meglévő naptári események nincsenek az Outlook felületén.
Másnak is volt hasonló problémája? Mi lehet a megoldás? -
Wlac
Ármester
Lehet eleve veszett fejsze nyele a kérdés, de lehet valamit kezdeni a gyári billentyűzet helyesírás tippjeivel? Mert ennek így aztán nem sok értelme van
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
aktív tag
Látom, hogy akad rá panasz, de én meg sem merek nyikkanni ebben a témában, mert számomra nagyon hatékonyan működik, alig van tévesztés, gyorsan, pontosan működik.
A te példád igyekeztem reprodukálni, elsőre korrekt módon javított (nekem ez is a megszokott helyzet a napi használatban, immár évek óta):
Ezt nem sikerül (nálam) hoznia másik billentyűzetnek, ezért is maradok a gyári mellett. -
Wlac
Ármester
válasz Zsolt,72 #40015 üzenetére
Mindenképp maradok én is a gyárinál, csak kicsit vicces, hogy mennyire random “szavakat” dobál be. Mivel alkoholt nem iszok, ezért még azt is kizártnak tartom, hogy a sok hülyeséget részegen gépeltem volna be valamikor. Na mindegy, akkor ez ilyen, hátha majd egyszer megjavul.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
Stark95
tag
Tudtok ajánlani egy megbízható valutaváltó appot?
Természetesen nem fizetősre gondoltam, mert akkor ott van a böngészőbe könyvjelzőként elmentett, csak gondoltam egyszerűbb lenne egy aplikáció, amire csak rábökök és ott van. -
aktív tag
válasz burgatshow #40030 üzenetére
A sok kifogásolható rész mellett, ez a kereső bizony jól megírt rész a rendszerben. Neked is köszönet a tippekért.
-
M1995
aktív tag
válasz burgatshow #40030 üzenetére
Spotlight a legnagyobb királyság, érdekes sokan annyira nem használják, hogy 1-2 éve valamelyik frissítéssel az Apple kirakta a search gombot főképernyőre szem elé.
Én hátlapi koppra is berakom a spotlightot, így bárhol gyorsan elérem. Árfolyam, mértékegységek, alapműveletek, app indítás, beállítások elérése, keresés fotókra, jegyzetekre, tárcsázás, keresés neten, sok mindenre használható. -
aktív tag
válasz MikeWazowski #40033 üzenetére
- Beállítások
- Főképernyő és appkönyvtár menüpontban. -
M1995
aktív tag
válasz Zsolt,72 #40034 üzenetére
Első dolgom volt kikapcsolni ezt az új gombot, a megszokott gesztus már annyira berögzült. Az az újítás viszont telitalálat, hogy már a spotlightban intézhető pár dolog. Pl. hangjegyzet nekem csak ritkán kell, nincs értelme CC-be kirakni, vagy főképernyőre, így elég írnom "vo" (mint voice memos) és már rögtön ott spotlightban ott a record gomb.
-
Astery
senior tag
válasz MikeWazowski #40033 üzenetére
Egy a képernyő közepéről indított lefelé suhintás is előhozza.
-
batai15
félisten
Sziasztok tudnátok ajánlani alarm appot ? Az se baj ha fizetős ,de ez az iOS gyári valami botrány milyen buta. Az még hagyján hogy nem tud Spotify youtube music lejátszási listát , de hogy még külön hangerőt se tudok állítani az már vicc. Előre is köszi.
[ Szerkesztve ]
-
MikeWazowski
veterán
Azt h lehet beállítani, hogy a zárolt képernyőn mondjuk ha mail jön, akkor a feladót is elrejtse? Az értesítésekbe ugye be van állítva h ne mutassa az előnézeteket, ami jó, csak mail esetében pl. a feladót sem akarom látni. Annyit láttam még h ki lehet kapcsolni magát az app értesítését a zárolt képernyőről, amit meg nem szeretnék. Egy yz videóba pl. láttam, h ott a srácnak a gmail annyit írt, Gmail, alatta email notification. Vagy a messenger, messenger, alatta notification.
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
MikeWazowski
veterán
válasz MikeWazowski #40041 üzenetére
Közben meglett a videó.
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
aktív tag
válasz MikeWazowski #40041 üzenetére
Hmmmm… valami hiba lesz ott. Nálam, ha a “csak feloldva” opció él, akkor ezt látom:
Viszonylag gyakran olvasni, hogy ez a rész hibásan működik. Ilyenkor két megoldás jöhet szóba: az iPhone újraindítása vagy az alkalmazás újratelepítése. -
aktív tag
válasz MikeWazowski #40044 üzenetére
Gyorsan teszteltem és nálad az igazság. Az Apple Mail „csak feloldva” esetén is megjeleníti a feladót.
Viber-em nincs, azt nem tudom kipróbálni.
[ Szerkesztve ]
-
MikeWazowski
veterán
válasz Zsolt,72 #40045 üzenetére
Igen, valóban app specifikus, úgy néz ki. Gmail nálam is elrejt mindent. Lehet át is állok emiatt arra, pedig nem szeretem, mert androidon nagyon sokszor nem jelezte ha jött levél. IOS-en jól működik?
-
aktív tag
válasz MikeWazowski #40046 üzenetére
Igen, mint minden, ami Google, a Gmail is remekül megy iOS alatt. 👌
-
aktív tag
válasz MikeWazowski #40048 üzenetére
…tényleg így van, jobban gondozza a Google az iOS appjait, mint a saját rendszerén teszi.
-
sgeza
veterán
Tud valaki normálisan működő sí tracking alkalmazást? Értem ezalatt elsősorban azt, hogy kellő sűrűséggel mintavételezzen. Sajnos az órám (Huawei watch gt3 pro) úgy fest, hogy nem kellően rövid időnként végzi a logolást, ezért főként a sebességadatok nem elég pontosak. Az átlagsebességre vonatkozva nem gáz, de a max sebességet így nem kapja el, hanem "lelapítja" a csúcsot, ami sokat számít. Az már mellékes, hogy az útvonalat is "egyenesíti".
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest