Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
legiaap
félisten
válasz
univerzita #24699 üzenetére
Egyelore olyan szar hogy ezt nem is tudom hogy gondoltak. Teljesen mas billentyuzetrol lattam eddig videot.
-
univerzita
addikt
Megjelent a stórban a Microsoft billentyűzet, Hub Keyboard. Egyenlőre csak angol nyelven.
-
markvar07
csendes újonc
Van olyan app ami ki-be kapcsolja a mobilnetet anélkül hogy a beallitasokba mennék? Rá pöttyintenék az ikonra és kikapcsolná a mobilnetet.
-
legiaap
félisten
Jott frissites a Sparkhoz. Ez lenne az a nagy update amit sokan itt vartatok?
-
Ragnar95
félisten
Azért nem fogadja el, mert a US ID-hoz US bankkártya kell.
Most is lehet regisztrálni ingyenes ID-t kártya nélkül, csak egy ingyenes appot kell elkezdeni letölteni és amikor feljön a bejelentkezési ablak ott ki kell választani, hogy új Apple ID létrehozása és így lesz None opció. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Ragnar95 #24685 üzenetére
Próbáltam. Kártyadatoknál megadtam kártyámat, azt mondja nem érvényes. Mondok pedig de. Ok paypal is jó lesz. Erre meg hibát ír ki hogy valami történt, keressem fel supportot. Megadnám hitelkártyám, nem fogadja el, pedig az is érvényes.
Régebben mintha lett volna olyan opció, hogy nem adok meg fizetési módot.
Mindegy, egy játék miatt nem szenvedek ennyit az fix.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Uraim, kérnék egy kis segítséget. Próbálok egy app-ot (játékot) leszedni iPad-re, de ha egy külsős oldalról kattintok rá a linkre, akkor kiírja a gép, hogy a tétel nem érhető el magyar áruházban, de amerikaiban igen. Rámegyek arra, hogy áruházváltás, akkor beadja az app-ot, rámegyek hogy install akkor ezt kapom:
-
Lefty
addikt
Meg egy gyari mail appos kerdes, karakterkodolassal lehet valamit kezdeni? Egy jopar level tiszta olvashatatlan a mindenfele jel miatt, gondolom nem utf8-at hasznal. A masik, betumeretet nem lehet csokkenteni a megjeleno levelek szoveget illetoen?
-
Dufresne
addikt
Sziasztok
Valamiféle olyan alkalmazást keresek, ami kvázi hasonlót tud, mint pl. a nevezzük újság/hír olvasó alkalmazások, de nincsenek benne alapból definiált hírcsatornák, hanem én tudok külön címeket / linkeket beállítani benne.
Gyakorlatilag kvázi egy egyszerűsített online tartalom keresőt keresek, ahol a tartalmakat én adom meg (kvázi linkeken keresztül), de mégsem egy klasszikus file manager, mivel nincs szükségem rengeteg előre definiált felhő szolgáltatásokra, vagy arra, hogy a program elérje a fotóimat stb...Arra szeretném használni, hogy a saját szerveren tárolt pdf jelentéseket, valami egyszerű átlátható formában tudjam böngészni a lehető legegyszerűbb felületen. Iphone és Ipad-en működjön egyaránt.
Létezik erre valamilyen alkalmazás, vagy keretrendszer?
Előre is köszi az ötleteket, segítséget.
-
Lefty
addikt
Gyari mail appban lehet allitani, hogy elhuzasra toroljon?
-
csabiks
senior tag
Autópályán használtam, ott nem volt vele gond, csak ha majd a belvárosban elő kell vennem, ne lepődjek meg. A waze pillanatok alatt lemerítette a készülékem, töröltem is.
-
polonic
félisten
válasz
XFishboneHUN #24662 üzenetére
Nekem az a baj, hogy néha dilettánsan tervez
Olyan kis mellékutcákba bevisz, amibe soha nem mennék be magamtólÉn inkább a gugli mapsre szavazok
-
csabiks
senior tag
Srácok! A gyári térképek szoftver mennyire friss? Mennyire használható?
-
lacy86
addikt
Melyik app-al lehet olyan kepernyo mentest csinalni ahol egy teljes menut lehet egybe "lefotozni"?
( asszem jol irtam le)
-
stigma
addikt
univerzita fórumtárs írta az nPlayer-t ami nem rossz, fizetősbe 3-4 euro. (Köszönöm neki, hogy gyorsan reagált
)
Nekem legfontosabb a külső felirat, de szerintem egysezri 10 euro-t kibírok mert ha gagyit megveszem és mégsem jön be akkor meg az fog idegesíteni, minek veszek meg feláron rosszat.
-
stigma
addikt
Sziasztok!
Abban kérnék segítséget, hogy adott egy Ipad Air, melyen szerenék lejátszani de inkább streamelni filmeket, melyek a HTPC-en vannak. (Windows 10-el szerelet, SMB-n keresztül érném el)
Itt számos sorozat van általában mkv formátumban, mellette a felirat.Ehhez kellene olyan app mely támogatja hálózait stream-et, kezeli a külső feliratokat, és van hang a film alatt, mert sok lejárszóban ez nem jön össze.
Amiket kipróbáltam azok az alábbiak, de sajnos nem jöttek be:
VLC (ingyenes verzió), OPlayerHD Lite, Infuse (ingyenes), NPlayer free, AVPlayer VidOnPlayer HDEzeket néztem amin gondolkodtam 10euro-t kell kaidnom érte de vagy Infuse 4 vagy VLD-n gondolkodom, ami kezel mindent.
A felsorolt app-ok közül már számos változatot próbáltam, a legtöbb jól látja az egyes mappáimat, viszont ha le akarom játszani a filmet, sorozatot vagy..:
- Felirat nincs
- Hang nincs
- Nem indul a film mert dolby-s hangsáv miatt meg kell venne a fizetős appot.Bárki próbált ezen kívül bármi mást szóljon mert érdekelne.
Segítséget köszönöm. -
Tibee86
nagyúr
Nem vagyok egy nagy játszós, de anno imádtam a a Score! World Goals játékot, valamelyik nap meg rábukkantam az utódjára, a Score! Hero-ra és egyszerűen nem tudom letenni. Legjobb game.
-
madle
őstag
Én használok, de nem tökéletes, mert amikor vásároltam teherautóra útvonaljegyet, utólagosan nem lehetett a számlát kinyomtatni. Tehát gépen nem jelent meg az adott jegy számlája. Mondjuk már egy éve nem próbáltam, mert akkor ezen idegesítettem fel magam és csak a webes felületet használom.
-
SPF
senior tag
Hu-go alkalmazást használ valaki?
-
Amalgam
aktív tag
Köszönöm a válaszokat.
-
Ragnar95
félisten
válasz
Amalgam #24639 üzenetére
1. Van csomó univerzális könyvolvasó app, pl. Kindle app is, ami kezel felhőt, illetve az iBooks is tud asszem szinkronizálni az eszközök között, de ha nem kell szinkron, csak simán megnyitni szeretnéd a könyveket felhőből, azt bármelyik olvasó app tudja.
2.Persze, bárhonnan származó zenéket/filmeket rakhatsz a telefonra, egyedül az appokra van az a biztonsági korlátozás, hogy csak az AppStore-ból lehet letölteni őket.
4. Van jópár ingyenes lejátszó app, a videó formátumokkal nincs is problémájuk, de a legtöbb a fizetős audió kodekeket (AC3,DTS) nem kezelik.
5. A sandboxing miatt nem férsz hozzá a rendszerfájlokhoz, illetve minden app csak a saját fájljait látja, így olyan fájlkezelő nincs, mint droidon, de vannak appok, amiken belül tárolhatsz bármilyen fájltípust. -
vadászcsiga
félisten
válasz
Amalgam #24639 üzenetére
2. Vannak videólejatszo appok, azokba tudsz filmeket feltölteni iTunes-on keresztül, vagy wifin streamelni, de androidos értelemben nincs a készüléknek saját tarhelye. Csak zenéket, illetve az apple által elfogadott videó fájlt tarolja. Többit külső appal tudod megoldani, minden tartalom feltoltesehez asztali gép, és iTunes kell. Ez nem kikerulhető.
5. Fájlkezelő nincs mivel nincs számunkra érdekes fájlrendszer. Vannak fájlkezelő appok pl az iFiles. Abba tudsz mondenféle fájlt feltölteni akar wifin is.
-
Amalgam
aktív tag
Sziasztok.
Régi Androidos vagyok, de tervezem, hogy beruházok egy iPhone SE-re, de mivel nem ismerem a platformot, szeretnék feltenni pár kérdést:
1. Van e olyan könyv olvasó alkalmazás, amelyikre lehet feltölteni könyveket a telefon tárhelyéről, vagy felhő tárhelyéről?2. Lehet e feltölteni a telóra saját zenéket és filmeket PC-ről, olyat, amit nem az iTunes-ról töltöttem le?
3. Van e olyan zenelejátszó, amelyikben van mappa nézet?
4. Van e olyan ingyenes videó lejátszó, amelyik minden formátumot lejátszik?
5. Fájlkezelő van e?
Egyenlőre ennyi, előre is köszönöm a válaszokat,.
-
tonyqa23
senior tag
Sziasztok!
Facebook app nektek is kilép első indításkor? Töröltem, aztán újratelepítettem, de ugyanúgy csinálja. -
Drughi
addikt
válasz
Mela Kehes #24632 üzenetére
Ilyesmi ingyenesbe?
-
markvar07
csendes újonc
Üdv mindenkinek!
Újdonsült iPhone tulaj vagyok, Windows Phoneról tértem át.
1. Még anno symbianos telefonom ra volt olyan program, hogy ha egy adott helyre érkeztem pl. iskolába akkor automatikusan lenémult a telefon, vagy a koleszban felhangosodott stb. Ilyen létezik idős-rá?
2. Ha a telefonkönyvben van olyan kontaktom akinek Facebookon nem publikus az e-mail címe akkor máshogy nem lehet szinkronizálni?
3. Volt olyan progim WP-re amin az autómmal kapcsolatba mindent tudtam rögzíteni. Fogyasztás, olajcsere, alkatrészek... És itt árakat lehetett rögzíteni és kategorizálása hónapokra lebontva. MyCar volt a név. Hasonló van IOSre? Magyar nyelv lényegElőre is köszi
-
zaskar
senior tag
Sokan dicsérik az iOS-os Outlook-ot. Én egyelőre elvagyok a gyári email klienssel, ami nálam két fiókot kezel: a saját gmail-es fiókomat és a céges fiókot. Az, hogy a gmail csak 15 percenként frissül, nem különösebben érdekel, a céges nekem fontosabb, azok jönnek push-ban. A másik dolog, amiért nem váltottam még másik levelezőre, a beépített képátméretező. Én ugyanis gyakran küldök fotókat levélben, mind céges, mind privát vonalon, és praktikus, hogy a nagyméretű fotókat elküldés előtt le tudom kicsinyíteni. Tudom, hogy vannak erre külön appok, de így nekem egyszerűbb.
Aki nem a gyári levelezőt használja, megírná, hogy találkozott-e bármelyiknél hasonló lehetőséggel, tehát elküldés előtti képátméretezéssel? Ha lenne ilyen, akkor kipróbálnék másikat is, de egyelőre nekem ez így kényelmes. -
solties
tag
Amiért alternatív billentyűzetet keresek, az a szójavaslat funkció, amit sajnos az iOS magyarul nem tud. Aki ismeri a blackberry-t pontosabban annak billentyűzetét, az tudja miről beszélek.
-
solties
tag
Használ valaki switftkey keyboard-ot iphone -on? Olvastam, hogy jó, de az AppStore -ban eléggé megoszlanak a vélemények!
-
norbi2010
őstag
Köszi az ajánlásokat!
-
norbi2010
őstag
Szerintetek melyik app-nek van a legszebb időjárás widgetje? Leginkább ingyenesek érdekelnének, ezért nem feltétlen szeretnék fizetni.
-
joey04
titán
A gmail appben be lehet állítani, hogy swipe után törlés opció legyen ne pedig archiválás?
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- Szolid de eros esport/fullhd gamer pc 6mag 24gb ram
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest