Hirdetés
- Megerősítette, majd letagadta a TSMC, hogy segítenek az Intelnek
- Teljesítményvesztést okoz az új NVIDIA App
- Játékosoknak szánt, vezeték nélküli headset jött a PowerColor logójával
- Sokoldalú Thunderbolt 5 dokkoló érkezett a Cable Matters színeiben
- Bemutatkozott az In Win legfrissebb, AR szériás kompakt AIO-ja
- TCL LCD és LED TV-k
- Blu-ray lejátszók
- Androidos tablet topic
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Notebook hibák
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Auratech
őstag
válasz Nescafé #26062 üzenetére
Meglepően sokoldalú. Bár a favoritomat az Instaflash Prot a szín-fény szerkesztésében nem előzi meg, nagyon jól használható. jó "vétel" volt. Tetszik, hogy fotózashoz is kiváló, bár keresném a mentési képméret opcióit..
Az elmenthető presetek is prímák. Érdekes, hogy a szerkesztési ikonok designje azonos az Instaflash Pro piktogramjaival...
Ja látom, hogy a fejlesztő azonos:[ Szerkesztve ]
Auratech Field Recording
-
Auratech
őstag
válasz solties #25821 üzenetére
Az Fm transzmitter egy Fm 87-108MHz sávban dolgozó kis hatótávolságú rádióadó, ami ügyesen kihasználja, hogy a kocsikban, egyéb eszközökben általánosan benn van.
Az Ios eszközökben nincs még analóg radióvevő chip sem, nemhogy adó. Az app vagy szimulál egy hasonló működést, mint pld az AmpMe vagy vezérel egy fm transmitter eszközt, ami kommunikál a telóval...Auratech Field Recording
-
Auratech
őstag
válasz vadászcsiga #25808 üzenetére
Értem. A régiben észre se vettem ezt. pedig gyakran használtam. Hát jó. Akkor ez ilyen.
Megnéztem a File Browsert. Az is jó. Majd megveszem, ha csak az segít..
Azért így is használható. Az ujjlenyomatos belépésért fizettem. Ez van.Auratech Field Recording
-
Auratech
őstag
válasz vadászcsiga #25793 üzenetére
A képek mappáját ismeri. Sőt az olyan appok mappáit is, amik képekkel kapcsolatos appokhoz tartoznak.
képek mappa és egyebek
Sőt a zenemappát is látja..
Szóval így az eurót azért nagydurcásan megéri..Auratech Field Recording
-
Auratech
őstag
válasz vadászcsiga #25793 üzenetére
Nekem az ujjnyomat használata (belépéshez) volt az egyetlen oka, hogy kiadtam érte egy eurót. Esetleg az SMB, amit a suliban használok a hálózati szkennerhez..
Meg voltam elégedve a régivel. Remélem pár frissítés azért érkezik hozzá, ha már így beújítottak...Auratech Field Recording
-
Auratech
őstag
válasz randras #25785 üzenetére
Köszi! Annyit talán megér a próba. Az SMB miatt megkockáztatom..
De jó lenne, ha az egybe bekonfigurált tucat szolgáltatást nem kéne újra nyomkerászni..
megvettem.. sajnos nem updatel pötyögni kell remélem belekerül az ujjnyomatos belépés, ha még nincs benne...
Benne van! Na ezért megérte..[ Szerkesztve ]
Auratech Field Recording
-
Auratech
őstag
válasz tomyka74 #25657 üzenetére
Életrevaló ötletnek tűnik. A hangszóró által kibocsátott hang a telefon testében rezonál. Mikor összenyomjuk, a teló geometriája, térfogata változik, ezért a benne rezonáló hang is. Ennek a változásnak a mértékét alakítja nyomásértékké a szoftver. Más kérdés, hogy a 18 KHz sokaknak hallható...
Auratech Field Recording
-
Auratech
őstag
válasz vadászcsiga #25581 üzenetére
Nekem egyelőre megfelel a frissített verzió. Azt nem merték meglépni, hogy hasznavehetetlen legyen a régi változat. Eddig is működött. Nem vágyom elkölteni 5 eurót valami újra..
Ha ujjlenyomatot is kezelne, vagy valami nagyon extra, gesztusvezérést használna, előbb-utóbb meggondolnám.Auratech Field Recording
-
Auratech
őstag
válasz Oldman2 #25575 üzenetére
Van a dropboxban egy docx fájlod. Benyitod a Wordbe, visszamented a dropboxba és a fájlkezelőben átteszed/másolod mondjuk a google drive-ba, ahonnét a google berkein belül oszthatod meg tetszés szerint.
Ez nem megy efféle fájlkezelő nélkül alapértelmezettként.Auratech Field Recording
-
Auratech
őstag
válasz Oldman2 #25572 üzenetére
Megjelenésekor jó eszköztárat adott a felhőszolgáltatások integrált használatához. Nem lehetett könnyem megoldani például, hogy egy dropboxban lévő dokumentumot az alkalmazáson belül átmásolhatok például a google drive-be. A beépített böngészőben a weboldal mentése pdf-be egyszerűen ment és a letöltésekkel is jobban bánt, mint a többi app. Zip-et és médiafájlokat is kezelt. Fájlmegosztásban is jó volt, nyomtatás is lehetséges volt. Mára nem nagy kunszt, amit tud de anno több fájlkezelő alkalmazás jó tulajdonságait kínálta egy alkalmazáson belül és működött frissítés nélkül ezidáig a 2012-től minden oprendszeren..
Az utódnak sokat kell tudnia, hogy kiadjak 5 eurót érte.. Nem sietem el.[ Szerkesztve ]
Auratech Field Recording
-
Auratech
őstag
iFiles Frissült!!!! nemtom hány év után Ja és van iFiles 2 is, egy ötösért. Még nem tudom megveszem-e. Kivárok egy akciót..
Auratech Field Recording
-
Auratech
őstag
-
Auratech
őstag
válasz CharlieDrop #23903 üzenetére
Midi Studio (Vitaly Tarasyuk), Midi Controller Pro, Musk Midi Player, Musk MIDI Keyboard, Gismart Piano Free(ebben nem vagyok egészen biztos, de esélyes)
Auratech Field Recording
-
Auratech
őstag
válasz Lizardman #23890 üzenetére
A gyári alkalmazás jó point and shot megoldás de jó fény esetén van tartalék a kamerában, amit a gyári szoft nem használ ki teljesen. A lumiákhoz hasonló maximális manuális beállításokat több jó app is tudja.
Nekem a ProCamXL van de inkább az Air2-n is elérhető 4K lehetősége miatt vettem meg.
A CortexCam tud olyat, ami jobb képi eredményt ad a gyári appnál, ha statikus a téma és nincs sok fény. Több ilyen multiexpozíciós app van, pld a Hydra de a CortexCam a legjobb minőségű.
Szinte zajtalan képet ad és png-be is ment, amivel megúszható a jpg tömörítés hibája. Nem tökéletes de tárgyfotóra, portréra, tájképre megbízható.
A másik app, ami konkrétan príma a FastCam, ami hipersebes burst módot ad teljes szenzorméreten. A kb. 20-25 fps/8Mp Air2 esetén, nem elérhető átlagos fotómasinával. Mozgás fázishoz nagyon jó. Én balett fotózáskor ugráshoz használom, ahol elfogadható fény esetén nagyon kényelmesen ellövök 30 képet bő másodperc alatt.
A gyári burst módnál 10X gyorsabb.
A cortex cam-ra egy példa a különbségre. Azonos iso és zárseb. mellett cortex
Felette egy kép egy tányér ételről, aminél a tányér "kiégése" szándékos volt.
Kiváló szerkesztő progi az InstaflashPro, ami pc-s lightroom szerű fénykezelést tesz lehetővé.
iPhone 6S esetén a végeredmény a jobb kameramodul, felbontás miatt biztosan még jobb lehet.
Filmhez ajánlom még a MoviePro-t, amit igen szívesen használnék iPhone6S-sel..[ Szerkesztve ]
Auratech Field Recording
-
Auratech
őstag
válasz vadászcsiga #23880 üzenetére
A mini nem sokkal nagyobb egy 6s+-nál. Eredetileg nyilván volt olyan megfontolás, hogy szülségtelen. A képernyő méretének nincs akkora hangsúlya egy gesztus használatában, hogy a lehetőség eleve kizárt legyen. A mini billentyűzete állítva nem nagyobb, mint a 6-é fektetve. A nagyobb eszközökön sem használja mindenki. Szóval véleményem szerint nem lehet nagyon problémás. Mikor 4.5"-os telómon "véletlenül" teljesen kézre esik a mozdulat. Ha van némi visszacsatolás, villanás, rezgés.., megszokható.
Auratech Field Recording
-
Auratech
őstag
válasz Ragnar95 #23878 üzenetére
igazán sajnálom! Enélkül a szövegbevitel számomra nagyon elavult lenne.
Telepíthető billentyűzetek sem ismerik? El tudnám képzelni, hogy igen.
Aki ismeri és használja, szerintem messze ergonomikusabbnak érzi az érint, kivár, kiválaszt.. dolognál.
Már értem, miért van keletje a külsős billentyűzeteknek. Eddig nem. Az átsuhintás használata mellett mindenféle csodabillentyű app használata okafogyottnak érzik.
Legalább is azoknak, akik a teljes fogalmazási szabadságot tartják alapértelmezettnek. Semmi predikció, javaslat, belejavítgatás...[ Szerkesztve ]
Auratech Field Recording
-
Auratech
őstag
válasz legiaap #23872 üzenetére
Nehezen tudom elképzelni, hogy telefonon egy e betűről felfelé húzva semmi nem történik..
Ha így van, bocs. El sem tudtam képzelni, hogy telefonon csak a nyomva tart- és feltűnnek az ékezetek de gesztussal semmi sem történik.
Próbáld meg. Az e-ről az érintés pillanatában, érintve tartva, felhúzod az ujjad... és semmi?Auratech Field Recording
-
Auratech
őstag
válasz Ragnar95 #23862 üzenetére
Nekem az egyik kedvenc IOS áldásom az "átsuhintás".
A hirtelen felsikló ujjmozdulat hatására csak a magyar ékezetes karakterek lehetősége villan fel. Hosszabb érintésre minden lehetőség elérhető. Mondjuk ennek lenne értelme a mássalhangzók esetén is.
Pld u esetén balra ferdén suhintva ű középre ú jobbra ü és hasonlóan o esetén is. Nincs késés.
Annyira megszoktam, hogy más eszközön is előfordul, hogy arra állna a kezem és frusztrál a hiánya.
Teljesen simán tudok normális magyar ékezethasználat igényével szövegelni. Az ékezet hiányára nem lehet kifogás ios esetén a mobilos bevitel. Inkább csak lustaság.
---
Más a Chrome 48-as verziója meggyőzően fürge. Teljesen "safaris" válaszidejű. (Air2-n)
--
A 9.3.2 betában mi a 1-hez képest? hirtelen nem találtam említést.. Köszi!Auratech Field Recording
-
Auratech
őstag
Nekem az IOS alkalmazásokkal az a legnagyobb gondom, hogy elszigeteltek a hihetetlenül jó alkalmazások lehetőségei. Hiába van príma app a szervezésre, ha az egyéb kiváló appoknak az éppen végzett tevékenységről, helyér..., kimenetéről nincs tudomásuk.
Érik egy AI igénye rendszerszinten, ami összefogja a tennivalókat. A háttérből finoman jelen van és a szükséges pillanatban a megfelelő alkalmazást kínálja.
Mindegyik app figyelmet követel magának és ennek az eredménye, hogy a többiről elfeledkezünk. Tulajdonképpen a rendszerbe kellene integrálni minden alkalmazást és az AI ezek lehetőségei alapján, valamint az előtörténet, tanulás alapján megoldást javasol, eszközöl, mint egy digitális arkanygyal.
Lehetne pánik mód, amit egy adott szó, pld. "rózsabimbó+2köhögés" aktivál és személyes fekete dobozként viselkedne, vagy a gyorsulásmérő érzékelne egy mintázatot, ami baleset jelleget ad. Hirtelen gyorsulás, lassulás, erős hang, majd szinte mozdulatlanság. Erre a mintára hegyezi a fülét az eszköz, és ha azt hallja segítség, help, hilfe.. jelez és leadja a legközelebbi ismerősöknek a koordinátákat stb... Rettenetes számítási kapacitás van mobileszközeinkben. Nem csak a játékra, hanem másra is használni kéne a lassan desktop teljesítményt..Auratech Field Recording
-
Auratech
őstag
-
Auratech
őstag
válasz lezu20 #23561 üzenetére
Zenejátszóban lehet, hogy kicsit eltérnek az igényeim az átlagtól. Az Audiophile iPad, amit használok jó eq, effektek, google music, soundcloud miatt. Nem csücsül zenetár a tabletemen. Amit hallgatok, felmásolom időnként. A médialejátszókat is szoktam zenehallgatásra használni..
Képszerkesztésre jó a Pixlr, PicShop HD. Személyes favoritom az Instaflash Pro, mert szeretek alaposan a színbe, fénybe belepiszkálni. Az Adobe Photoshop Express is jó.
Videólejatszóm az AVPlayer DH, de az nPlayer és az Infuse Pro is fullos. Ingyenesen a VLC jó de sok más is..
Az elsőként sorolt fizetős appok az AC3 hangot, esetleg DTS-t kezelik, ami a lerántott filmeken gyakori.
Én megveszem a tényleg jó progikat, vagy elcsípem őket akciósan, esetleg ingyen.
Javaslatom pld. az AppZapp appvadász program és esetleg az Appsgonefree, amikkel elcsíphető néha komolyabb fizetős progi is.
Arra figyelj, hogy a kiválasztott program ne legyen túl régen, több éve frissült példány. A frissítési előzményekben, verziószámon levehető, mennyire tartják karban. A storeban olvasható értékeléseket is elolvasom.
Engem hangszerkesztéssel, stúdiós felhasználással kapcsolatban kérdezhetsz. Abban naprakész vagyok.[ Szerkesztve ]
Auratech Field Recording
-
Auratech
őstag
válasz lezu20 #23554 üzenetére
Kérdésed nyomán rákerestem a "best 100 ios app" és hasonló kifejezésekre és sok találatot kaptam.
Szerintem is az a célravezető itt a fórumon, hogy alkalmanként egy-két konkrét dologhoz kérsz tanácsot, hogy például filmnézéshez, pdf kezeléshez melyik az ajánlott fizetős vagy ingyenes alkalmazás és miért...
Ilyesmikben sokan szívesen segítenek. Mivel mindannyian sokféle szempont alapján használunk rengeteg alkalmazást, az általad eredeti kérdésre adott válasz többoldalas lista lenne, kommentárokkal, amit neked átböngészni épp olyan kimerítő feladat lenne, mint a netszerte fellelhető, kidolgozott ismertetők átnézése.
Magyarul is temérdek találat van:
[01]
[02]
[03]
[04]
05-angolAuratech Field Recording
-
Auratech
őstag
válasz Viktor0610 #23512 üzenetére
FondFont a progi, amivel tulajdonképpen az egész rendszerre érvényes betűtípusokat telepíthetsz.
A rendszerfontokat nem változtathatod meg de a fontkészleteket használó szerkesztő progik a telepített készleteket minden progiban elérik.
Nem kell hozzá JB. A fontkészlet telepítése nem egy tapicska, de nem bonyolult.[ Szerkesztve ]
Auratech Field Recording
-
Auratech
őstag
válasz Ordowick #23444 üzenetére
Amikor a store fizetősre van beállítva és az utolsó vásárlás leszipkázta a pénz, esetleg technikailag mínuszba került az egyenleged, az ingyenes, telepített appokat sem tudod frissíteni, amíg nem tolsz annyi pénz az accounthoz rendelt kártyára, hogy feloldja a korlátozást. Új ingyenest sem tudsz addig telepíteni.
Töbször belefutottam már, hogy az euro és a dollár a store szerint gyakran gyakorlatilag1:1.
Tegyél rá 3-4 €-t és 'megjavul'..Auratech Field Recording
-
Auratech
őstag
válasz Ordowick #23409 üzenetére
Képernyő tükrözéshez terebélyes kínálat van alkalmazásokból, amikhez kell egy pc, ami a tv-re van kötve.
10- app tükrözéshez
A tv-nek kellene olyan alkalmazással bírnia, ami az iPad Airplay adását venni tudná, mint egy pc-s progi.
2014-ben volt egy Connect SDK próbálkozás az LG részéről a tévéibe, amiről frissen semmit nem tudok.
Az air server progit kipróbáltam, működik.
A pcs-maces progik olyan 14-16€ árúak. ha van pc-d, meg is érheti. Vagy keresel olcsóbbat... (iTools)
Késése van, ami függ a hálózat kondiciójától, egyebektől. Nem minden program viseli el a tükrözést az iPadon. (videoszerkesztők pld., de nem feltétlenül)
Nekem a drága (18e Ft) HDMI-Lighting adapterem van. Jól működik. Apró szépséghibája, hogy nem pixelpontosan hajtja meg a fHD tv-t, hanem 1600x900 van felskálázva a kütyüben, ami tulajdonképpen egy mini frame-szerver ARM chippel, 256 Mb memóriával. Újabb eszközről, kiegészítőről nem tudok, pedig a Pro-nak már mocsok, méltatlan képe lenne össze-vissza méretezve a tévéig.
dróttal másképp nem köthető össze.. esetleg Lighting-vga verzióbanOlyan hivatalos store-beli ios appról nem tudok, ami háttér szolgáltatásként tükrözni képes az ipad képernyőjét olyan formában, hogy azt bármelyik okostv közvetlenül vegye. JB. esetén más a helyzet. Abban nem vagyok képben.
[ Szerkesztve ]
Auratech Field Recording
-
Auratech
őstag
válasz vadászcsiga #23403 üzenetére
Nekem az lenne a príma, ha szinte azonnal tudnék képet csinálni, amint a téma adott. Gyakran bringázom (mindig) és a téma tényleg az "utcán hever". Sajnos mire előhalászom a telót, legtöbbször késő. Majdnem afféle Google-glass szerű megoldás lenne jó, ami a reakcióidőmmel késik csak. Egy fejre szerelhető vízálló DXO One lehet megtenné.. Vagy marad a Google hátizsák...
Auratech Field Recording
-
Auratech
őstag
válasz r3dsnake #23396 üzenetére
Gondolom a gyári meg szép éles... (esti szoba, fény alig...)
A lényeg, hogy nekem megfelel. Én adtam ki a pénzt érte. Az én választásom. Mindenki szíve-joga a fogyasztás. Részemről ennyi a fotósapp téma. Több szót nem igazán érdemel.. Köszi és Bocsi![ Szerkesztve ]
Auratech Field Recording
-
Auratech
őstag
válasz vadászcsiga #23392 üzenetére
Azért elég finom volt.. A gyárival az árnyékos tányéron punnyadó cucc lett volna. Illusztrációnak elment.
Most csináltam a gyári kamerával és a CortexCammal egy képet az asztalomról.
Az első a gyári, a másik a CortexCam képe az egérről készült kivágással.
Amúgy semmi gond. Elfogadom, hogy nem fotómasina a tablet de azért használható.Auratech Field Recording
-
Auratech
őstag
válasz vadászcsiga #23390 üzenetére
Az én tapasztalataim mást mutatnak.
Ezt a képet Air2-vel csináltam, gyenge nappali fény mellett. 2 perccel később küldtem csatolva.
Célom az volt, hogy a tányér és az asztal ne legyen hangsúlyos de az étel igen. Erős kiégések nélkül.
A gyári appal ezt nem tudtam volna megcsinálni. Ehhez az InstaflashPro Tone/Color sokcsatornás EQ-ja kell.
Kecskesajtos fekete tészta evvel-avval..
Ételt fotózok úgy is, hogy dslr kamerával, két segédfénnyel, derítő vakuval támadom a tányért, állványról.
Erre nincs mindig lehetőség. A gyorsaság néha sokat számít.[ Szerkesztve ]
Auratech Field Recording
-
Auratech
őstag
Mindig az adott szitu dönti el, mire van lehetőség, mit érdemes használni.
A gyári kamera appból kiválóan használható a panoráma mód. Sok régebbi panoráma appot hazavágott (dmd pano, 360..) Hdr módot sem kell feltétlenül külsős appban használni, az is elég jó beépítve.
Sötétben gyors mozgásokat messziről soha nem fogok iPaddal fotózni, mert nem lehet.
Tárgy, étel, portré..(statikus dolgok) fotózáshoz viszont kiválóan használható a korábban említett app, mivel zajmentes képeket csinál. Adott a közvetlen, félprofi fényelés a másik progiban és azonnal csatolhatom, küldhetem bárhová. Közvetlen, kényelmes hatékony, azonnali. Ha iPhone-m lenne, valószínű gyakrabban használnám a gyárit, de az iPadot akkor használom ilyesmire, ha az a legkényelmesebb és elegendő a minősége. A gagyi 4G-s telefonom eszembe sem jut fényképezőként használni. Borzalmas. Modemként viszont kiváló.Auratech Field Recording
-
Auratech
őstag
válasz vadászcsiga #23361 üzenetére
Ez nem igaz. A FastCamera például gyors képsorozatokat képes lőni a teljes érzekelő felbontásán. Ez hardveres lehetőség kiaknázása, okosan programozva. A beépített fotóapp nem tud ilyet. Más app pedig tiff képet készít, amminek a vonalélessége majdnem raw szerű. CortexCam.
A MoviePro app pedig nagyobb látószögben készít videót a beépítettnél, pld. Air2 esetén fHd feletti felbontásban, stabilizálva. Leggyakrabban 1440x2560- ban, videózom vele ami pont az egyik iMac felbontása és szabványos youtube felbontás is. Fixálható fókusszal, mindenfélével.
A gyári képességek egy része programozói döntés, vagy marketing. Nem feltétlenül a hardwer képességeinek teljes kihasználása az alap.Auratech Field Recording
-
Auratech
őstag
válasz #81999360 #23337 üzenetére
A virtuoso p.4 egy hangszer progi. Midi fájlt nem játszik le. Zongorázni lehet vele midin keresztül.
Jó megoldást midi lejátszással viszonylag olcsón pld a Bismark bsi16i ad. beimportálhatsz szép nagy ingyenes zongora hangkészletet SF2 formátumban. Rögzít, lejátszik. iPhone-n is. iPadon az Airtől ingyenes a Garage Band, amiben van játszható zongora. Az is megy iPhone-n. Újabb telókon az is ingyenes. Régebbieken 5€.Auratech Field Recording
-
Auratech
őstag
válasz madgie #23133 üzenetére
Nagyon köszönöm! Elkerülte a figyelmemet. (Ez a Workflow hibája is.. )
Igen. Ask-ra állítottam a mentés és a küldés alkalmazásba esetén is.
A Pixlr javult a frissítéssel de nem kedvelem, hogy a csúszkák elengedésekor látható csak a kívánt változtatás. Az odáig vezető átmenet meg nem. Amúgy azért jó progi és elegáns a felülete.
.....
Kép készítésére (statikus téma esetén) a Cortex kamera a csúcs, ha valamit a lehető legprofibban, képzaj nélkül kell lefotózni a tablettel. Próbáltam a Hidra-t is de az kicsit zajosabb. Nagyon jó fény esetén jó szenzormozgásból kiszámolt 32Mp képet csinál, de a Cortex camera is 12 Mp-t a 8-as érzékelőből. A Cortex camera gyenge fényben olyan zajtalan képet csinál, mint egy Nokia 808 éjszakás módban..
6S+ és Cortex kamera és Instaflash Pro szerintem táj, portré.. fotózásában elég magas szintű eredményre lehet képes átlag fotós szemmel is. Majd a tesóméval kipróbálom..
Gyors dolgok fényképezésére briliáns a FastCamera. Semmilyen kiskompakt, bridge, dslr nem képes arra, hogy például balettfotózáskor az ugrás kezdetétől a földet érésig 20-30 8Mp képet csináljon és két másodperc múlva megint...és a kívánt pozíció biztosan megvan..
A Procam XL van még a tableten de ott a fotós képességeket nem használom, "csak" a príma 4K felvétel lehetőségét Air2 esetében. (az érzékelő nem valódi 4K, enyhén fel van skálázva a 2448x3264-ról de sokkal jobb az eredmény, mintha fHD lenne 4k-ra skálázva akármilyen profi algoritmussal.)
Filmezéshez a legkiválóbban a MoviePro használható (Air2 esetén) vagy a FILMiC Pro.
Legnagyobb rálátásom hanggal kapcsolatos progikra van, esetleg...[ Szerkesztve ]
Auratech Field Recording
-
Auratech
őstag
Nálam a Pixlr van fenn és az Intsaflash Pro.
Az Instaflash Pro a leginkább hasonló szín és fénykezelésű a pc-s Lightroomhoz. Egyetlen hibája, hogy a kész képet nem tudja átméretezni, vagy nem találom .
A Pixlr átgondolt progi. Az Autodesk csinálta és frissíti. A legutolsó frissítéssel közelíti az Instaflasht funkcióiban.
Photoshop Fix meg kiváló pattanás eltávolító...
Ebből a háromból kéne egy progit csinálni...Auratech Field Recording
-
Auratech
őstag
-
Auratech
őstag
válasz istvan170 #23066 üzenetére
Van több app is.. video to audio vagy movie to audio, video to mp3 kifejezésre kell keresni a store-ban.
Az iMovie-n kívül (szerintem jobb) a leginkább használható progi a Pinnacle Pro. Elönye, hogy a felhőbe iTunesbe kiexportált projektet pc-n is tovább szerkesztheted a Pinnacle Studioval. Épp most frissül...
[ Szerkesztve ]
Auratech Field Recording
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Politika
- Nők, nőügyek (18+)
- alza vélemények - tapasztalatok