Hirdetés
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Nyáron jön az AOC új, legfeljebb 720 Hz-re képes monitora
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- Blu ray írás és írási hiba
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Auratech
őstag
válasz
Chereiose
üzenetére
Nekem van ilyen átalakítóm. Még a 4-hez vettem. Egy komplett arm minipc van benne 256mb rammal..
Sokat nyavajogtam, mérgelődtem a felbontás anomáliái miatt.., mikor egy lg optimus x2 tudja a fHD-t hdmi-n, natívan..
A konverter kütyü az ipad képét tömörítetlen 1600x900-ba kapja a csatin. (a csati adat-sávszélessége a korlát)
Azért ronda a betűkép..Azt skálázza fel fHD-re. Igazi almás neszeneked..öszvérmegoldás..
A kisebb pld 1280x720/800 felbontást natívan kitolja. Annak nem aliasinges a képe..
Az Apple tv megoldások jobbak, a laggot és a stabilitást kivéve..
A mai erőforrások lehetővé tennék (szoftveresen) a natív fHD megjelenítést, de tojnak rá..
A régi 30pin-vga adapter csak egy kábel volt, (abban még nem volt frame server..)
Lehetne már mondjuk 4K-s verziója annak a rohadék csatinak.., ami amúgy jól működik..
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Linux kezdőknek
- Macrodroid
- iPhone topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Nyáron jön az AOC új, legfeljebb 720 Hz-re képes monitora
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- További aktív témák...
- 27% - ASUS Vivobook S15 OLED Notebook! Ryzen 5 5600H / 24GB 3200MHz / 500GB NVMe
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sok Extra! Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4518, 100% Akksi
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest