Hirdetés
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Kétarcú űrutazás: az Artemis II startra kész, a Starlinert elmarasztalták
- Beelőzte az iparágat a HBM4 tömeggyártásával a Samsung
- Visszahozta a sírból a G-Drive márkanevet a Western Digital
- Komplex intelligencia a Gemini 3.1 Pro fókuszában
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali fotós kérdések órája
- Modding és elektronikai kérdések
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Süvi
őstag
válasz
moleculez
üzenetére
Én a 10,5 re tényleg emiatt vettem az Apple Keyboardot, hogy bármikor le írni tudjam a gondolataimat.
A 11re ESR Ascend Keyboard lett.
Most lett egy 12,9-és, de nem tudom, hogy mi lenne jó hozzá.
- esr Ascend nincs hozzá
- Logitech Combo Touch
- Apple Magic Keyboard + Pitaka hátlap, de ez így 220e Ft, szerintem ennyit nem ér.Az egyik hallgató úgy használta, hogy Apple Magic Keyboard és mindig volt nála egy Mágneses folio tok is, amikor nem billenyuzettel irt, atrakta gyorsan a másik mágneses tokba.
-
Chereiose
addikt
válasz
moleculez
üzenetére
Van benne valami. Van is egy logitech bluetooth egerem, szóval az mindenképp jönne hozzá. Nekem is ez a bajom, hogy a gyári smart keyboard csak egy billentyű, a tablet hátulját nem is védi semmi, ez így elég kretén konstrukció, ahhoz képest nem értem hogy volt 65-70k, most 90k, közben a magic keyboard meg 40k, és írni is jobb rajta mert az nem ilyen gumi billentyűzet. Csak kicsit elsőre így béna megoldásnak tűnik, hogy kipakolom magam elé a tabletet és akkor hozzá a billentyűzetet, de hát egymás elé téve mondjuk olyan mint egy mini laptop

Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 4 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 81%/p4757
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G3 - i5-8350U I 8GB I 256SSD I 13" 2K+ IPS Touch I Cam I W11 I Garancia
- Xiaomi Poco Pad 256GB blue
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- 2240 db Teszteletlen Tablet- lista nélkül
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4648, 100% AKKSI
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest