Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Milyen széket vegyek?
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Auratech
őstag
Tegnap az évnyitón egy diák hozott iPadot (Air), hogy arról menjen egy szám, amivel fellépnek.
Beállítja, lepróbáljuk, minden ok. 5 perccel a fellépés előtt koppintok, hogy beélesítsem, aztán a facebook chat-tal ébred a képernyő.
zene sehol. Nem is tudtam a címét... Duplán kattintva, keresve a zenét megnyitott ablakként a háttérből előhúzva, láttam, hogy kábé 50 app sorakozik inaktívan egymás mellett.. 
Mivel volt net, a kapott üzenet előretolakodott.
Tanulság. Beállítatni a jelszó nélküli, le nem záródó képernyőt, repülős üzemmódot, és kilökdösni minden fost...
Vagy csak saját eszköz..
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
zene sehol. Nem is tudtam a címét... Duplán kattintva, keresve a zenét megnyitott ablakként a háttérből előhúzva, láttam, hogy kábé 50 app sorakozik inaktívan egymás mellett..