- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Léghűtés topik
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Google Chromecast topic
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Getadam
csendes tag
válasz
Tibee86
üzenetére
Ez komoly? Ezek szerint én vagyok a hülye, hogy ezt nem tudtam, hát köszi az infot. Viszont akkor azt nem értem, minek van benne egyáltalán az üzenet funkció? Kizárólag az iMessage miatt? Nem nagyon értem ezt a logikát - már ha lehet ezt annak nevezni -, amit az almások művelnek néha. Nagyon szép és nagyon jó cuccokat készítenek, de hogy pont az üzenet funkció maradjon ki egy cellular tabletből szándékosan.... na ez nekem magas. Netezni azt lehet vele, tehát gondolom a facebook alkalmazással lehet üzengetni, de pl. a viber az teljesen kiesik így, hiszen annak aktiválása is egy SMS üzenettel történhet, ha pedig az nem érkezik meg, akkor nincs regisztráció sem és nem lehet használni azt sem.
Pffff....
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Airsoft
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- Anime filmek és sorozatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Interactive Brokers társalgó
- sziku69: Szólánc.
- Viccrovat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- reMarkable 2
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pffff....