- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Az Acer Helios sorozata is megkapja azt a bizonyos Plust
- Ultranagy sűrűségű rackkonfigurációkba jött az NVIDIA RTX PRO kártyája
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Vékony, sokgombos, játszós és produktív: így jellemezhető a Corsair klaviatúrája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Hobby elektronika
- Milyen egeret válasszak?
- Mini PC
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
buci30
addikt
Majd írok privát ha ugy van és még valami nem lesz érthető
köszi 
Hétfőn megjön a iPad air2 és ha nem küldöm vissza akkor össze dobom ezt is

Elvileg akkor csak a rezgés van ami minden air2-nél van azt meg ennyi megkel szokni cserébe
Mondjuk vicc ,hogy ennyi pénzért és van valami bug de még mindig jobb mint egy samu vagy hasonló tab
A rezgés meg lehet nem is fog érinteni engem mert játszani ritkán szoktam ahol előjöhet inkább kép szerkesztés stb böngészés meg fb. email stb amire kell.Tokot milyet javasoltok mert a billentyűzet féle nem játszik közbe kitaláltam mert ágyba fotelba ölbe vagy kocsiba stb nem lesz kényelmes asztalnál meg ott a mac akkor.
Smart féle tok vélemény?
Csak mert gyárít vettem iPad4-hez de a tok müanyag hátulja 1 hét múlva olyan gusztustalan karcos volt, hogy azt nem hittem el...
Valami aminek szilikon a hátulja és előle meg még védi valami? Vagy ez meg besárgul mint telefonnál?
Fólia kérdés? Karcolódik nagyon ha van elől tok rajta vagy inkább ajánlott mindenképp üvegfólia vagy sima?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sorozatok
- Motorola Moto Watch – még nem teljes a kör
- Hobby elektronika
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- iPad 11(A16) 128GB Wifi Újszerű/2027.02.04.Apple Gar./Akku 100%/p4796
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- iPad Pro M4 Space Black 256 GB Wi-Fi + Cellular garanciás, tokkal, pencillel
- Samsung Tab S10 FE 8/128GB - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE RTX 5080 AERO OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- szinteÚJ! Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB Alcantara 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

köszi