Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
buci30
addikt
Majd írok privát ha ugy van és még valami nem lesz érthető
köszi 
Hétfőn megjön a iPad air2 és ha nem küldöm vissza akkor össze dobom ezt is

Elvileg akkor csak a rezgés van ami minden air2-nél van azt meg ennyi megkel szokni cserébe
Mondjuk vicc ,hogy ennyi pénzért és van valami bug de még mindig jobb mint egy samu vagy hasonló tab
A rezgés meg lehet nem is fog érinteni engem mert játszani ritkán szoktam ahol előjöhet inkább kép szerkesztés stb böngészés meg fb. email stb amire kell.Tokot milyet javasoltok mert a billentyűzet féle nem játszik közbe kitaláltam mert ágyba fotelba ölbe vagy kocsiba stb nem lesz kényelmes asztalnál meg ott a mac akkor.
Smart féle tok vélemény?
Csak mert gyárít vettem iPad4-hez de a tok müanyag hátulja 1 hét múlva olyan gusztustalan karcos volt, hogy azt nem hittem el...
Valami aminek szilikon a hátulja és előle meg még védi valami? Vagy ez meg besárgul mint telefonnál?
Fólia kérdés? Karcolódik nagyon ha van elől tok rajta vagy inkább ajánlott mindenképp üvegfólia vagy sima?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ iPad Pro 13" M4 Space Black 256GB Wifi
- Thinkpad X1 Fold 16 ,16.3" 2.5K összehajtható OLED érintő, i5-1230U ,16GB, 512GB NVMe,gar
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad A16 128GB Wi-Fi Silver 100% (1év Garancia) Mindössze 4 ciklussal!
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- 100/100% 500GB SSHD - több db - 2,5"
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7600X / 32GB DDR5 / RTX 4060 / 500GB SSD + 1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4125
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
köszi