-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
legiaap
félisten
Már egy hete tesztelem a gyári billentyűzeten az autoccorrect funkciót, de én nem veszem észre, hogy ez egy intelligens cucc. Semmit nem tanul, pedig egy hete volt rá, hogy kiismerjen. Elkezdek írni valamit majd vissza kell mennem a kurzorral a szó végéig, hogy kiadja a fekete buborékot benne a helyes szóval. Ennek mi értelme van? Miért nem akkor adja ki mikor mondjuk begépeltem a fele szót hogy rá tudjak bökni és így nem kell befejeznem a gépelést. Ha meg alul a fehér buborékos szót adja ki azt meg rendszerint elcseszi és ha gyorsan gépelek mehetek vissza javítani. Ráadásul úgy vettem észre, hogy mikor elkezdek gépelni akkor totál nem is működik. Valamikor az első mondtad vége felé ébred fel.
Nagyon gáz, hogy a gyári totál analfabéta, a nem gyáriak meg bugosak. Nincs egy értelem billentyűzet IOS-re komolyan.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad 9 gen wifi 64GB dobozos
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 128 GB szuper áron eladó !!! (2)
- iPad 8 32GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4802
- Honor Pad X8a 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 5G 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- HP ProBook 650 G5 - i5 8265U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 244 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- Apple iPad 5. generáció (A1822) 128GB, asztroszürke
- Apple AirPods Max Midnight ! Új Bontatlan / 2028.03.16-ig Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4671
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest