- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- Gaming notebook topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kirkri
üzenetére
hivatalosan igen, azonban az Apple engedményt tett, a hivatalos viszonteladó partnereinél vásárolt eszközök bármelyik hivatalos szervizpartnerhez vihetőek a garancia időtartama alatt
-
kirkri
addikt
Valakinek van Amazonról iPad készüléke, illetve ezzel kapcsolatos garanciális tapasztalata? A második éves garancia érdekelne. Tudom, hogy alapból 1 év van az Apple termékekre és Magyarországon a sávos garancia miatt több, de kinéztem a német Amazonon egy iPad 11-et és a garanciánál szintén két évet ír. Igazából az első év az egyértelmű, a második év lenne a kérdéses, hogy meghibásodás esetén ekkor is vihető itthon a hivatalos szervizbe, vagy esetleg vissza kell küldeni az Amazonnak és ők intézik.
-
válasz
kuntics
üzenetére
ez valószínűleg GPU hiba, azaz alaplap csere kellene
mivel az egész eszköz ér kb 30-40ezret, ezért nem érdemes javíttatni
használd, ameddig tudod és ameddig az újraindítás megjavítja, utána pedig nézz újabbat
ha olcsón meg akarod úszni, sima iPad 9/10 már 80-90 körül kapható például ez
-
kuntics
aktív tag
Sziasztok
ipadem kezd kimúlni (link alatt videó), 2019-es 10.5 pro modell. Ezek mellé még néha a widgetek is teljesen feketeként jelennek meg, olyankor a safari is csak feketeséget hoz fel. A hibás megjelenést pár app bezárasával orvosolható, videón látható discozás viszont már igenyli a force restartot. Akku már 70% alatt van 3utools szerint, az okozhat ilyet? 30-40k egy csere, fölöslegesen nem cseréltetném, ha az se oldja meg ezt a problémát. Decemberben csinálta 2x, most a napokban viszont egyre többször előjön.
-
Csak engem szokott az szivatni, hogy alul a dock-ról megnyitnám a legutóbb megnyitott alkalmazást de telefonon vagy macbookon nyitva van a böngésző, és azt hozza be, mert a legutóbbi alkalmazásokból az utolsó az átvált a handoff vagy hogy hívják azt a feature-t.
-
válasz
nincsnév007
üzenetére
ez is egy idiótaság, hogy csak iPhone-ra engedélyezték

-
nincsnév007
addikt
nektek az ipad ki írja hogy mennyi idő múlva lesz feltöltve?
-
Dyrtyho
őstag
válasz
DanielLong
üzenetére
Ipad 7-ről lenne szó
-
Dyrtyho
őstag
Sziasztok ! Mivel eddig csak Iphone telefonjaim (11, 14 és most 16), és az Applewatch óráim voltak (SE 2022, Watch9) , és szeretnék nyitni az Apple ökoszisztéma irányába, igy az lenne a kérdésem, hogy érdemes még Ipadet venni, igy 7 évvel a megjelenése után ? Vagy már inkább egy újabbat javasoltok ? Amire főként használnám az képszerkesztés, cikkírása wordpress felületre, videóvágás, és film meg sorozatnézés. Előre is köszönöm a tanácsaitokat, segitségeteket
-
nincsnév007
addikt
válasz
CharlieDrop
üzenetére
november eleje óta van meg az ipad és ilyenkor szoktam amikor van valami, de amúgy nem nagyon, telefonomat is csak vagy havi frissítésnél, vagy ha nincs kedvem frissíteni, akkor 2-3 havonta szoktam

-
CharlieDrop
veterán
válasz
nincsnév007
üzenetére
Jaaah, értem.
Azt hittem sűrűbben, nem is emlékszem az Air2 mikor lett újraindítva, talán fél éve lemerült, nem figyeltem, akkor
(meg néha szoftvert frissít, de egyre ritkábban) -
nincsnév007
addikt
válasz
nincsnév007
üzenetére
sikerült, fordítva kellett
-
Kbali
nagyúr
válasz
nincsnév007
üzenetére
Bocs, itt a leírása.
-
Kbali
nagyúr
válasz
nincsnév007
üzenetére
De ha kikapcsolod és vissza, azzal nem indítod újra, beragadva maradhat a folyamat, ami szívja. Szóval az 50322-ben javasolt kényszerített újraindítás legyen a megoldás.
-
válasz
nincsnév007
üzenetére
Egyszerű: power + volume up hosszan, csúszka elhúz kész. Havonta egyszer talán belefér.

-
Alex91
félisten
válasz
nincsnév007
üzenetére
Ha az iPadje nem rendelkezik Főgombbal, tegye a következőket:
Az iPad bekapcsolása: Nyomja meg és tartsa lenyomva a felső gombot, amíg meg nem jelenik az Apple-logó.
Az iPad kikapcsolása: Tartsa megnyomva egyszerre a felső gombot és valamelyik hangerőgombot, majd húzza el a csúszkát. -
DanielLong
senior tag
Ha már kikapcsolás, engem megőrjít, hogy az M1 Pro-t 18-as iOS verzióval csak úgy tudom kikapcsolni, hogy kétszer rá kell böknöm a kikapcs ikonra, másodszorra hosszan nyomva tartva. Ebben mi volt az elgondolás?
Van egy rendes power gomb a készüléken aminek így kb semmi haszna. Emlékeim szerint a Mini 5-ön eggyel régebbi iOS verzióval nincs ilyen gond.Amúgy a méretről beszélve, nálam a Mini a legjobb méret pl autóban navigálni és olvasni, elég sokat olvastam róla ágyban fekve, kicsi és könnyű. A Pro 11-t ugyan imádom, de tény, hogy ágyban nagyrészt csak hason vagy oldalt fekve tudom kényelmesen használni, az inkább munkaeszköz nálam. Másik oldalról viszont a 120Hz után nagyon zavarja a szemem a 60Hz...
-
nincsnév007
addikt
esetleg megtudjátok majd nézni hogy nektek airplayel videa filmeket lejátszik a tévé? nálam yt, twitch airplayel kivetítve tévére tökkéletesen elindul de a videa az nem.
-
nincsnév007
addikt
válasz
CharlieDrop
üzenetére
havonta újra szoktam inditani mert néha azt érzem hogy indoktalanul merülne, pl tegnap 8 perc yt music 6% ezt soknak érzem. máskor meg ha egész nap megy jó ha merül 1-2%-ot
B.i.L: hát akkor meg kell szokjam
-
B.i.L
senior tag
válasz
nincsnév007
üzenetére
Azt nem fogod tudni csak ha lehúzod a kezelőd ott lesz a kikapcsgomb, amúgy csak lezárja a kijelzőt.

-
CharlieDrop
veterán
válasz
nincsnév007
üzenetére
Miért akarod kikapcsolni?
-
B.i.L
senior tag
válasz
nincsnév007
üzenetére
Erre gondolsz?

-
nincsnév007
addikt
Azt hogy tudom be állítani hogy az oldalsó gombbal kikapcsoljon az iPad és ne a síri jöjjön be?
-
Remus389
nagyúr
Nem láttam az iPad 5-ösödet, de olyan is lehet hogy szétszedi az ember és megigazítja az LCD csatlakozóját (leválasztja majd visszanyomja) és akkor újra jó képet ad.
Lehet leejtetted egyszer és csak kimozdult a helyéről és rossz a kontakt.
Ha pedig be van repedve az üveg, az is lehet alatta a kijelzőnek semmi baja és csak az előlapi üveget kell kicserélni, ami nem olyan drága.
Szóval mielőtt kidobád, szólj. Bár tudom ez sem a legújabb típus, de szórakozásra még jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PlayStation 5
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- Fűnyíró topik
- NIOH 3
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AliExpress tapasztalatok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- ÚJ 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia (Microsoft + MalakCare)
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S11 256GB 11" Wi-Fi Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- iPad Air M3 11" Újszerű 256GB Wifi/2028.08.24 Gar./Akku 100%/p4737
- iPad 7th. 32GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 94%/p4720
- Apple iPad Air 2 128GB, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- NEC MultiSync V421 42" Monitor
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs