-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DanielLong
senior tag
Ha már kikapcsolás, engem megőrjít, hogy az M1 Pro-t 18-as iOS verzióval csak úgy tudom kikapcsolni, hogy kétszer rá kell böknöm a kikapcs ikonra, másodszorra hosszan nyomva tartva. Ebben mi volt az elgondolás?
Van egy rendes power gomb a készüléken aminek így kb semmi haszna. Emlékeim szerint a Mini 5-ön eggyel régebbi iOS verzióval nincs ilyen gond.Amúgy a méretről beszélve, nálam a Mini a legjobb méret pl autóban navigálni és olvasni, elég sokat olvastam róla ágyban fekve, kicsi és könnyű. A Pro 11-t ugyan imádom, de tény, hogy ágyban nagyrészt csak hason vagy oldalt fekve tudom kényelmesen használni, az inkább munkaeszköz nálam. Másik oldalról viszont a 120Hz után nagyon zavarja a szemem a 60Hz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad 9th Gen 64Gb Wi-fi + Apple Pencil 1 Gen, Szép állapotban
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2025) 11" M3 Wi-Fi 128GB & 256GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Ipad 8 gen 128 GB gyönyörű állapotban, Tactical erős tokkal, fóliával, dobozzal, 10,2" colos kijelző
- Ipad 5. gen 128 GB Wifi + Cellular gyönyörű állapotban, asztroszürke, tokkal
- Ipad Air 2 64 GB csodaszép állapotban (hibátlan), dobozával, fehér-arany
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- AKCIÓ! 4TB Seagate Barracuda ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:89%
- GAMER PC! i9-13900 / RTX 4070 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Van egy rendes power gomb a készüléken aminek így kb semmi haszna. Emlékeim szerint a Mini 5-ön eggyel régebbi iOS verzióval nincs ilyen gond.