-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem promótálom a fent emlegetett forrást, csak segíteni szeretnék a topiktársaknak.
Tavaly 3 db-ot rendeltem tőle, a januári és a szeptemberi rendelésem kb. másfél hónap volt, az Air2-t december 10-én fizettem ki neki, még semmi hír felőle, különösebben nem aggódom, majd a hónap végén megpingelem, ha addig nem jelentkezne. Persze örülnék ha már nálam lenne.
Sokszor leírtuk itt a fórumban, hogy mindegy, hogy mit állít a webshopos eladó, minden iPadhoz jár 1 év gyári Apple garancia a regisztráció dátumától kezdődően.
Szerk.: Az Apple listaárhoz képest - szállítással együtt - kerek 60 000 Ft-tal kedvezőbb áron rendeltem az alap (16-os wifi only) Air2-t. Természetesen van benne kockázat, azonban az eddigi 2 rendelésem rendben megérkezett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- One mobilszolgáltatások
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Futás, futópályák
- Milyen egeret válasszak?
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Nvidia Quadro P4000 // Nvidia Quadro P5000 --- Budapest MPL Foxpost
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi