Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- 3D nyomtatás
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen házat vegyek?
- Akciókamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gretzky77
veterán
Sziasztok!
Segítsetek légyszi lebeszélni magam iPad váltásról!
Jelenleg iPad 10-et használok és igazából amire használom (streaming, netezés alap dolgok, játékok) arra szerintem elég is! Viszont elgondolkodtam, hogy váltanék Air -re, mert az erősebb, időtállóbb talán és árban sem "annyira " elvetemült. Szerintetek ér annyival többet!? Igazából gondolkodnék ceruzán, de a 10-esen próbáltam és nem tetszett hogy annyira kopogós , ami állítólag a 10-es kijelzője miatt olyan amilyen! Air esetén lenne változás, illetve azért az Air kijelző gondolom jobb!? A frissítés tudom ugyanolyan. 250 körül már van 1 év garis viszont agyalok, hogy inkább 300 és akkor az hivatalos 3 év garis!
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Arch Linux
- Könyvajánló
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Új AKRACING CORE EX gamer szék
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest