Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Papix
tag
válasz
soundsonic #48594 üzenetére
Szia
Még nem rendeltem meg.
-
válasz
soundsonic #48594 üzenetére
-
tybsen
addikt
válasz
soundsonic #47897 üzenetére
Köszi szépen segítséget!
Igen, azt tudtam hogy nem nyomásérzékeny, de azt nem gondoltam hogy vannak hasonlóak, amik működnének egyáltalán.
Az előző generációs eredeti tollhoz amúgy volt létező olyan alternatíva ami nyomásérzékeny volt? Mert akkor abból kiindulva talan valami hasonlót az újabb iPadekhez is csinálni, gondolom?
En a 2020 ipad Prohoz megvettem a gyári tollat (azt hiszem ez a 2. generációsnak nevezett Apple pencil), de talán ha 20x használtam összesen. Inkább csak jól jött néha, de akkor nagyon.
Ezért gondoltam, hogy nem adnék ki 50 ezer körüli összeget erre, mert számomra kihasználatlan lenne es “emészthetőbb az agyamnak” valami utánzat, amivel jegyzetelni meg rajzolni lehetne néha egyszerűbb (nem művészi) módon.
-
eldoble
aktív tag
válasz
soundsonic #47818 üzenetére
Arra gondolok inkább, hogy a kézírást word doksivá konvertálja, de lejjebb írják, hogy azt nem tudja.
-
eldoble
aktív tag
válasz
soundsonic #47811 üzenetére
Hú, akkor valahogy ennek utána kell néznem, mert ezt a két dolgot jó lenne ha tudná:
- a kézírást átkonvertálja doc vagy docx fájlnak, (a feleségem kobo elipsa 2e ebook olvasója tudja ezt)
- legalább egy megnyitott pdf fájlba tudjon beleírni, belejelölni.Esetleg, ha valaki tudja ezt jól jönne az infó.
-
jlaci74
aktív tag
válasz
soundsonic #47802 üzenetére
Ha nem a rajzolás a fő cél akkor is ezt a fólia típust javaslod?
Nincs hátrányos tulajdonsága média tartalom fogyasztásnál?
Konkrét linked esetleg az általad használt fóliához?
Köszönöm! -
válasz
soundsonic #47762 üzenetére
3uTools programmal PC-re dugva ellenőrizd hány ciklus van benne és milyen a Battery Health
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Politika
- Villanyszerelés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BMW topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- iPad 7th. 128GB Wifi Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4206
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst ajándék tok és fólia
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest