Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED monitor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen házat vegyek?
- Döbbenetes csörte zajlott le az AMD és a SemiAnalysis között
- NAS vagy minigép? Minigép vagy NAS? Mindkettő!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hamarosan AI intézi a terméktámogatást az Intelnél
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bubaaa
senior tag
Tölthető a 18.4
-
Bubaaa
senior tag
Nekem pedig olyan kérdésem van,hogy az iPhonnál ha lemegy 20%-ra az akksi,akkor pirosra vált,és felkínálja az alacsony töltöttségű mód bekapcsolását. Ellenben itt az iPadon ugyanezt 10%- nál történik. Ez azt jelenti,hogy itt nyugodtan hagyhatom lemenni 10%-ig, vagy ezt is érdemes 20 nál töltőre tenni?
-
Bubaaa
senior tag
Tegnap összecsatlakoztattam az iPadot külső billentyűzettel. Az elsőt qwerty kiosztásut bluetoothon,a másodikat usb-n qwertz kiosztásut. Érdekes módon nem tudom egyiket sem beállítani hogy magyar kiosztás legyen. Opciók közt feldobta magyar -automatikus, magyar, és magyar qwerty. Kipróbáltam mindet,de akkor sincs magyar kiosztás.. Valakinek valami ötlet? Vagy engedjem el,ez ennyit tud?
-
Bubaaa
senior tag
válasz
mr.tamasbiro
üzenetére
Én úgy tudom hogy egyforma akksi van bennük..
-
Bubaaa
senior tag
Na lecsekkoltam az A16-os iPadot.
-
Bubaaa
senior tag
Na megérkezett az iPadom. Sokat vaciláltam rajta hogy air vagy a16 , végül az utóbbi lett a befutó. Még ismerkedünk de eddig nagyon tetszik. Befutott a tok is hozzá,még a kijelzővédőt várom.
-
Bubaaa
senior tag
Jól értelmezem hogy a iPad 10.9" (2022) méretben ugyan az mint a most megjelent ipad A16? Tok miatt kérdezem.
-
Bubaaa
senior tag
Sziasztok. Tervbe van az új ipad vásárlása. Sosem volt még tabletem sem,ezért lenne egy hülye kérdésem. Ugye amelyik készülékbe csak wifi van,arra én meg tudom osztani a mobilnetemet? Mert ha olyan helyre megyek ahol nincs wifi,akkor csak ez a megoldás maradna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Parfüm topik
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Gumi és felni topik
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- PlayStation 5
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Amazon Prime Video
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- 2240 db Teszteletlen Tablet- lista nélkül
- iPad Air 4 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 81%/p4757
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G3 - i5-8350U I 8GB I 256SSD I 13" 2K+ IPS Touch I Cam I W11 I Garancia
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 64GB Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 4 Intel Core i7-1370P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- HP AI Laptop 15 - Intel Core Ultra 7 255U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Dell Precision 3561,15.6" FHD,i7-11850H,16GB DDR4,512GB SSD,T600 4GB VGA,WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest