Hirdetés
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Kétarcú űrutazás: az Artemis II startra kész, a Starlinert elmarasztalták
- Beelőzte az iparágat a HBM4 tömeggyártásával a Samsung
- Visszahozta a sírból a G-Drive márkanevet a Western Digital
- Komplex intelligencia a Gemini 3.1 Pro fókuszában
- Gaming notebook topik
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bubaaa
senior tag
Tölthető a 18.4
-
Bubaaa
senior tag
Nekem pedig olyan kérdésem van,hogy az iPhonnál ha lemegy 20%-ra az akksi,akkor pirosra vált,és felkínálja az alacsony töltöttségű mód bekapcsolását. Ellenben itt az iPadon ugyanezt 10%- nál történik. Ez azt jelenti,hogy itt nyugodtan hagyhatom lemenni 10%-ig, vagy ezt is érdemes 20 nál töltőre tenni?
-
Bubaaa
senior tag
Tegnap összecsatlakoztattam az iPadot külső billentyűzettel. Az elsőt qwerty kiosztásut bluetoothon,a másodikat usb-n qwertz kiosztásut. Érdekes módon nem tudom egyiket sem beállítani hogy magyar kiosztás legyen. Opciók közt feldobta magyar -automatikus, magyar, és magyar qwerty. Kipróbáltam mindet,de akkor sincs magyar kiosztás.. Valakinek valami ötlet? Vagy engedjem el,ez ennyit tud?
-
Bubaaa
senior tag
válasz
mr.tamasbiro
üzenetére
Én úgy tudom hogy egyforma akksi van bennük..
-
Bubaaa
senior tag
Na lecsekkoltam az A16-os iPadot.
-
Bubaaa
senior tag
Na megérkezett az iPadom. Sokat vaciláltam rajta hogy air vagy a16 , végül az utóbbi lett a befutó. Még ismerkedünk de eddig nagyon tetszik. Befutott a tok is hozzá,még a kijelzővédőt várom.
-
Bubaaa
senior tag
Jól értelmezem hogy a iPad 10.9" (2022) méretben ugyan az mint a most megjelent ipad A16? Tok miatt kérdezem.
-
Bubaaa
senior tag
Sziasztok. Tervbe van az új ipad vásárlása. Sosem volt még tabletem sem,ezért lenne egy hülye kérdésem. Ugye amelyik készülékbe csak wifi van,arra én meg tudom osztani a mobilnetemet? Mert ha olyan helyre megyek ahol nincs wifi,akkor csak ez a megoldás maradna.
Új hozzászólás Aktív témák
- 148x Chuwi Hi10X Tablet 10.1" Inch - 4GB RAM - 128GB - 7990Ft /db
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- 2240 db Teszteletlen Tablet- lista nélkül
- Apple Ipad Pro 11 M2 2022 Space Gray 128gb Wifi+Cellular 1 év garancia
- AKCIÓ! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest