Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
rendar
tag
Sziasztok! Kitartok a laptopot tabletre cserélek projektnél. Meg is jött a 11’ M3 Air. Már csak egy Type 2 - Hdmi átalakító kellene a monitorhoz. Ahogy keresgéltem, láttam hozzászólásokat hogy nem működik.
Akinek van ilyen kábele és jó is, megírná a típusát?
Előre is köszi! -
rendar
tag
válasz
rendar #48248 üzenetére
Megnéztem jópár videót, meg utána olvastam, és a következőre jutottam:
- Amelyik Ipad M- chipes, azon van porondmester és csatlakoztatáskor alkalmazkodik a monitor méretéhez, teljes képernyőn használható. Alkalmazások külön ablakban lesznek.
- Az M- chip nélküliek csak tükrözni tudják ugyanazt, ami a kijelzőn van. A monitor két szélén lesz fekete sáv.Ezek alapján egy Air M2 lenne a befutó. A kérdés, hogy érdemes most megvenni, vagy megvárjam az új Airt? Bár az meg lehet, hogy sokkal drágább lesz...
Vagy megjelenik az új drágán, az M2- ára meg lejjebb megy?
Nálam okosabbak segítségét kérném!Előre is köszönöm!
-
rendar
tag
Sziasztok!
Ipad vásárlás előtt állok. Gyakran használnám monitorhoz csatlakoztatva. Van valami különbség ebben a képességben a sima, Air, Pro modellek közt?
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Politika
- Robot fűnyírók
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hobby elektronika
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Eredeti játékok OFF topik
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- További aktív témák...
- NAGYON SZÉP IPAD AIR 2 64GB WIFI+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s ÁR
- új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi + cellular 64GB silver ezüst 2 év Apple garancia
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- iPad 7th. 128GB Wifi Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4206
- iPad 6. generációs (32GB, Wi-Fi) tablet + Apple Pencil 1. generáció
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
- ÚJ Asus TUF Gaming FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB- 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest