Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Minden korábbinál jobb lett az új Cinebench tesztprogram
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Totális káosz a gyártók 12V-2x6 tápkonnektorhoz való hozzáállása
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
rendar
tag
Sziasztok! Kitartok a laptopot tabletre cserélek projektnél. Meg is jött a 11’ M3 Air. Már csak egy Type 2 - Hdmi átalakító kellene a monitorhoz. Ahogy keresgéltem, láttam hozzászólásokat hogy nem működik.
Akinek van ilyen kábele és jó is, megírná a típusát?
Előre is köszi! -
rendar
tag
válasz
rendar
üzenetére
Megnéztem jópár videót, meg utána olvastam, és a következőre jutottam:
- Amelyik Ipad M- chipes, azon van porondmester és csatlakoztatáskor alkalmazkodik a monitor méretéhez, teljes képernyőn használható. Alkalmazások külön ablakban lesznek.
- Az M- chip nélküliek csak tükrözni tudják ugyanazt, ami a kijelzőn van. A monitor két szélén lesz fekete sáv.Ezek alapján egy Air M2 lenne a befutó. A kérdés, hogy érdemes most megvenni, vagy megvárjam az új Airt? Bár az meg lehet, hogy sokkal drágább lesz...
Vagy megjelenik az új drágán, az M2- ára meg lejjebb megy?
Nálam okosabbak segítségét kérném!
Előre is köszönöm! -
rendar
tag
Sziasztok!
Ipad vásárlás előtt állok. Gyakran használnám monitorhoz csatlakoztatva. Van valami különbség ebben a képességben a sima, Air, Pro modellek közt?
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Előre is köszönöm!