Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
koma106
senior tag
Sziasztok! Hoztam nektek egy hamis Apple Pencil (USB-C) összehasonlítást. A hamis ceruzát eredetiként árulta egy cég az EMAG Marketplace-en, egyébként nem sokkal olcsóbban, mint az eredeti ár. Rendeletem egyet. Már a doboza alapján is látszott, hogy nem eredeti, máshogy néz ki, gyenge anyaghasználat, hiányozik a serial is (a ceruahegyet letekerve sincs feltüntetve serial number), nincs CE jelzés, stb. A ceruza hosszabb, mégis sokkal könnyebb, mint az eredeti. Tapintásra is gagyi. Kábel nélkül egyből működött a tablettel, persze lebegtetés funkció nincs. Firkáltam vele egy kicsit, arra egyébként alkalmas. Az iPad-ra másnap került egy Paperlike fólia, azóta nem érzékeli a ceruzát (de az is lehet, hogy lemerült...bár próbálkoztam töltéssel, nem segített). Vettem egy eredetit is, a hamisat természetesen visszaküldöm és jeleztem az EMAG-nak is, hogy hamis (nem is látom már a kereskedői felületen).
Tanulság: Apple Pencilt csak hivatalos viszonteladónál vegyetek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- Logitech z5500 5.1
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest