Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
koma106
senior tag
Sziasztok! Hoztam nektek egy hamis Apple Pencil (USB-C) összehasonlítást. A hamis ceruzát eredetiként árulta egy cég az EMAG Marketplace-en, egyébként nem sokkal olcsóbban, mint az eredeti ár. Rendeletem egyet. Már a doboza alapján is látszott, hogy nem eredeti, máshogy néz ki, gyenge anyaghasználat, hiányozik a serial is (a ceruahegyet letekerve sincs feltüntetve serial number), nincs CE jelzés, stb. A ceruza hosszabb, mégis sokkal könnyebb, mint az eredeti. Tapintásra is gagyi. Kábel nélkül egyből működött a tablettel, persze lebegtetés funkció nincs. Firkáltam vele egy kicsit, arra egyébként alkalmas. Az iPad-ra másnap került egy Paperlike fólia, azóta nem érzékeli a ceruzát (de az is lehet, hogy lemerült...bár próbálkoztam töltéssel, nem segített). Vettem egy eredetit is, a hamisat természetesen visszaküldöm és jeleztem az EMAG-nak is, hogy hamis (nem is látom már a kereskedői felületen).
Tanulság: Apple Pencilt csak hivatalos viszonteladónál vegyetek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Synology NAS
- Opel topik
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Milyen routert?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- OLED monitor topic
- Politika
- További aktív témák...
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4207
- iPad Air 6 11" 128GB Cellular Újszerű/2025.10.04.Apple Gar./Akku 100%/p4200/
- Apple Ipad Pro 11 M4 256GB Wifi+cellular/Apple pencil pro/Apple folio cover/Gari 2027.05.21
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- iPad 7th. 128GB Wifi Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4206
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest