Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
f(x)=exp(x) #48596 üzenetére
Outplayerrel megoldódott, ráadásul alkalmazáson belül lehet benne fájlokat tallózni...
GoodSpeed #48597 hozzászólásában felvetett probléma megoldására viszont én is kíváncsi lennék, mert a Keychron K8 Pro esetén nekem az "í" billentyű nem működött. Próbáltam a kiosztást/nyelvet változtatni, de nem vezetett sikerre.
-
f(x)=exp(x)
őstag
Sziasztok!
Nem oly' rég beszereztem egy Pro M4-et.
Adódott egy problémám, mégpedig hogy külső SSD-ről nem tudok filmet nézni az eszközre másolás nélkül.
A filmek 1080p, 4k felbontású 10-20 GB méretű fájlok. Rálépek a megnyitás VLC-vel lehetőségre, majd nem történik semmi. Kisebb méretű videókat tudtam nézni, de a nagyobbak 5 perc várakozás után se töltődnek be.
Másik alkalmazással tudna menni, vagy ez iPad korlát? -
f(x)=exp(x)
őstag
Sziasztok!
Honnan érdemes most Air 4-et venni, tokkal és "vonóval"? Amazon.de-n néztem, hát nem érné meg onnan, amin kicsit meglepődtem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- Samsung Galaxy A7 Lite 3/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- iPad 7th. 128GB Wifi Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4206
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest