Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• TrueGooner

senior tag

Sziasztok!
    Ipad Mini várható még idén? Úgy hallottam pletykálják, hogy igen... Minden reményem abban a kis gépben van, mert az Air és a Pro az a bizonyos két szék, ami közé leültem várakozni...

Az Air 11" lenne számomra a legideálisabb választás, de a kijelzője nem győzött meg. Egy Pro 11" mellett nyomkodtam egy kiállítóteremben, és borzasztóan szúrja a szemem az a 60hz-es IPS panel. Egyeltalán nem tűnik folyamatosnak a használata, de még a fényerőre is azt hittem, hogy le van húzva, holott maxon volt. :D A Pro pedig indokolatlanul erős (és drága) is számomra.

Így hát egy olyan alternatívára várok, amiben ott a 120hz, és nem baj ha kisebb mint 11" (volt már szerencsém Ipad Mini 2021-hez, igazából imádtam, ami furcsa, mert pontosan olyan kijelzője van mint az idei Air-nek. :F Bár akkor még a telefonom nem tudott 120hz-t, lehet ez az oka :D). Ez pedig egy új Ipad Mini lenne, ami vélhetően árkategóriában is az Air alá kerülne, szóval ha a várakozásaimnak megfelelő paraméterekkel jelenne meg, instant venném.

De vajon mikor? Mikor tudhatunk meg többet? Egyáltalán tudunk róla valamit? Olvastam olyasmit is, hogy 2026-ig nem tervezik, de ezt valahogy nehéz elképzelni, tök népszerű ez az Ipad típus nem?

Na mindegy, csak gondoltam bekérdezek ide közétek, hátha többet tudtok Nálam, annyira nem szoktam bújni az ilyesfajta híreket, csak úgy nagy vonalakban vagyok tisztában a dolgokkal. :) Köszi!

Új hozzászólás Aktív témák