Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Házimozi belépő szinten
- Home server / házi szerver építése
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrueGooner
senior tag
Sziasztok!
Ipad Mini várható még idén? Úgy hallottam pletykálják, hogy igen... Minden reményem abban a kis gépben van, mert az Air és a Pro az a bizonyos két szék, ami közé leültem várakozni...Az Air 11" lenne számomra a legideálisabb választás, de a kijelzője nem győzött meg. Egy Pro 11" mellett nyomkodtam egy kiállítóteremben, és borzasztóan szúrja a szemem az a 60hz-es IPS panel. Egyeltalán nem tűnik folyamatosnak a használata, de még a fényerőre is azt hittem, hogy le van húzva, holott maxon volt.
A Pro pedig indokolatlanul erős (és drága) is számomra.Így hát egy olyan alternatívára várok, amiben ott a 120hz, és nem baj ha kisebb mint 11" (volt már szerencsém Ipad Mini 2021-hez, igazából imádtam, ami furcsa, mert pontosan olyan kijelzője van mint az idei Air-nek.
Bár akkor még a telefonom nem tudott 120hz-t, lehet ez az oka
). Ez pedig egy új Ipad Mini lenne, ami vélhetően árkategóriában is az Air alá kerülne, szóval ha a várakozásaimnak megfelelő paraméterekkel jelenne meg, instant venném.De vajon mikor? Mikor tudhatunk meg többet? Egyáltalán tudunk róla valamit? Olvastam olyasmit is, hogy 2026-ig nem tervezik, de ezt valahogy nehéz elképzelni, tök népszerű ez az Ipad típus nem?
Na mindegy, csak gondoltam bekérdezek ide közétek, hátha többet tudtok Nálam, annyira nem szoktam bújni az ilyesfajta híreket, csak úgy nagy vonalakban vagyok tisztában a dolgokkal.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad 11Pro Wifi+Cell 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- iPhone 14 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A Pro pedig indokolatlanul erős (és drága) is számomra.
Bár akkor még a telefonom nem tudott 120hz-t, lehet ez az oka
Köszi!