Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok! Lenne a lányomnak egy ipad 9 2021 10.2 “ , aminek az érintő kijelzője eltört. Szeretném kicserélni, elég olcsón kapni hozzá pár ezer forint. Viszont ott akadtam el , hogy mivel ragasszam vissza? Van ragasztó szalag, de nem tudom milyen vastagot vegyek? Vagy van folyékony ragasztó is, azt hiszem B-7000 néven, vagy ezt vegyem? Továbbá ha a B-7000 lenne akkor az is oldódik hőre? Tegyük fel ha megint eltörne, vagy valamit nem jól rakok össze , és szétkellene szedni ismét. Ha esetleg valaki csinált már ilyet, megköszönném a segítséget. Szervizt kérdeztem, de olyan árat mondtak a cserére inkább megpróbálom én. Köszönöm szépen
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Samgung Galaxy Tab S9 szürke 12GB/256GB (+ érintőceruza +bézs, +fekete tok +billentyűzet, touchpad)
- Samsung Galaxy Tab S10 FE 8/128GB - Garancia + Ajándék
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 128 GB szuper áron eladó !!! (2)
- Ipad 11 pro M1 128GB + Logitech combo touch + Tomtoc hard case + apple pencil 2
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S9+ 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4692, 92% AKKSI
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest