Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Gyors gyárvásárlással reagálna a memóriapánikra a Micron
- Gaming notebook topik
- Fujifilm X
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen videókártyát?
- Olvad a hó, de ez nem zavarja a hardvereket
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Melyik tápegységet vegyem?
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok! Lenne a lányomnak egy ipad 9 2021 10.2 “ , aminek az érintő kijelzője eltört. Szeretném kicserélni, elég olcsón kapni hozzá pár ezer forint. Viszont ott akadtam el , hogy mivel ragasszam vissza? Van ragasztó szalag, de nem tudom milyen vastagot vegyek? Vagy van folyékony ragasztó is, azt hiszem B-7000 néven, vagy ezt vegyem? Továbbá ha a B-7000 lenne akkor az is oldódik hőre? Tegyük fel ha megint eltörne, vagy valamit nem jól rakok össze , és szétkellene szedni ismét. Ha esetleg valaki csinált már ilyet, megköszönném a segítséget. Szervizt kérdeztem, de olyan árat mondtak a cserére inkább megpróbálom én. Köszönöm szépen
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch 6 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest