Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
galaktikus
aktív tag
Állandóan olvasom a fórumot, aztán ragad rám 1-2 dolog, de azért annyira nem vagyok penge mint Ti, néha nem árt a megerősítés.. Ilyenkor mindig az van bennem, hogy azért megkérdezem, hátha tudtok valami más okosságot is.. megértem ha idegesítő, de ha nem kérdezném meg rosszul érezném magam..

De ha már a kérdéseknél tartunk. OTA is lehet nyomni a restrore-t vagy dugjam rá a macbookra és iTunes-on keresztül? Hogy érdemes ezt csináni? Nem akarok semmilyen biztonsági mentést visszatölteni, hanem szűz gépet akarok belőle csinálni mint amikor először kézbe vettem.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy Tab A9+ 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP Elite X2 G4 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- BRUTÁL ÁR / SZÉP ÁLLAPOT- Apple iPad 8.Gen WIFI 32GB
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Asztro / Wifi + Cellular / 256GB / Garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22 (DisplayLink)
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest