Hirdetés
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Gamepad
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
Üdv. Gyereknek van egy nagyon régi, sok éves Lenovo tablete, ami mondhatni már az utolsókat rúgja. Közeljövőben muszáj lesz lecserélni. Igazából csak mesenézős tablet, később max Netflix, Disney lesz használva, esetleg Plex. Ill. nagyon egyszerű, nem túl nagy igényű gyerekjátékok. Mobilnet nem kell, wifi elég. Nagyon max 100-ért néznénk majd valamit Android vonalon, de elgondolkodtam azon is, hogy esetleg használtan egy iPad-et lehetne venni. De mivel nem értek hozzá, Apple nem az én világom, érdeklődni szeretnék. Megnéztem az aprót, és igazából 2-t találtam:
iPad 8th gen. 128GB
iPad Mini 5 256GB, picivel több, mint 100-ért ugyan.Mi a véleményetek erről a 2-ről? Jónak mondhatók még, vállalhatók?
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Kontaktlencse
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- IPAD AIR 4 (2020) Wifi+Cellular 256GB, világos zöld, garanciával, üzletből
- HP Engage GO Mobile - POS terminál tablet - " fél- ütésálló" - M 3-7Y30 - 12,3" FullHD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest