Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
koby11h
őstag
Sziasztok!
Nem tudom jó helyen kérdezek-e, ha nem majd kérlek állítsatok irányba!
Kezembe nyomtak egy IPad Air-t (MD791HC/A = talán A1475 (2013 vége), iOS 12.5.7).
Az a baja a hölgynek, hogy a Safariban ha megnyitja pl. az ingatlan.com-ot, akkor a keresőnél (mit hol, mennyiért...) nem jelennek meg a mezők, csak villog az egész rész szürkén.
Újabb iOS nincs rá, Firefox vagy Chrome nem tölthető le, mert iOS 15/14 kellene.
ingatlan.com alkalmazáshoz is iOS 15.2 kellene.
Illetve még kiderült, hogy az origo.hu Newsfeed-je is csak tiszta szürke és ezeket az oldalakat nézné most. Nekem meg már nincs más ötletem...
Van erre bármi esélyem, hogy segítsek neki? Új IPad nem opció, kapta, kérdés, hogy jó-e még bármire.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Arc Raiders
- Gmail
- Projektor topic
- Sorozatok
- YouTube
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11850H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W11
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest