Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- HTPC (házimozi PC) topik
- Új termékkel és áremeléssel reagál a memóriahiányra a Raspberry Pi
- Androidos fejegységek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
silmatauki
őstag
"Az előbb elfelejtettem írni, hogy tokkal használom az autóban az i6 dokkolót, de ha elhagyom a tokot, vagy vastagabb át veszek, kb. 10 mp alatt átállítható a szélessége. Apple cuccokhoz kb. ötvenszer annyi minőségi tartozék közül lehet választani, mint a népszerűbb droidos csodákhoz."
1. Mutass egyetlen olyan dokkolót, amibe pl. Otterbox Defender tokokkal (amiket én használtam/ok az iPhone-jaimmal, hogy azok maximálisan védve legyenek) gond nélkül beállítható bármilyen iPhone. Egyetlen ilyen sincs. Baromi körülményes (15-20 másodperc) a töltőre dugás minden esetben. Szemben a Qi-s töltéssel, ami tökéletesen megy a Note4-emen szabvány S-View Qi töltősfedéllel, ill. a tokban(!) levő Nexus 7 2013-ommal.
2. A hajadra kenheted a sok kiegészítőt, ha pont a szabványos kiegészítőket nem támogatja az iPhone. Például a Qi töltőket - én is tök ugyanazt az olcsó Qi padet használom minden egyes Qi-s cuccomhoz. Vagy mondjuk az MHL vagy SlimPort HDMI adaptereket. Vagy mondjuk a microUSB töltőket/kábeleket. Megveszed egyszer az adaptert, és használod az összes gépedhez, gyártótól függetlenül – persze kivéve, ha az Apple, hihi...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Luck Dragon: Óraátállítás
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- AliExpress tapasztalatok
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Jófogás tapasztalatok
- Óra topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- ÚJ/BONTATLAN Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Lenovo Yoga Tab 11 4/128 YT-J706X LTE STORM GRAY
- újszerű iPad Mini (6. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke ajándék tok és fólia
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G 12/256 2028.09.03-ig garancia
- Boox Go 7 B&W Fehér, új állapot, gyári mágneses tokkal
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- HP EliteBook 840 G10 13. gen i5, 16GB DDR5, prémium üzleti laptop! 1 év garancia
- 27% - Samsung S49CG954SU OLED Monitor! 5120x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- PS4 FAT 1TB CUH-1216B 2 kontrollerrel
- Western Digital SN850 2TB NVMe With Heatsink for PS5
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest