Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
silmatauki
őstag
"Az előbb elfelejtettem írni, hogy tokkal használom az autóban az i6 dokkolót, de ha elhagyom a tokot, vagy vastagabb át veszek, kb. 10 mp alatt átállítható a szélessége. Apple cuccokhoz kb. ötvenszer annyi minőségi tartozék közül lehet választani, mint a népszerűbb droidos csodákhoz."
1. Mutass egyetlen olyan dokkolót, amibe pl. Otterbox Defender tokokkal (amiket én használtam/ok az iPhone-jaimmal, hogy azok maximálisan védve legyenek) gond nélkül beállítható bármilyen iPhone. Egyetlen ilyen sincs. Baromi körülményes (15-20 másodperc) a töltőre dugás minden esetben. Szemben a Qi-s töltéssel, ami tökéletesen megy a Note4-emen szabvány S-View Qi töltősfedéllel, ill. a tokban(!) levő Nexus 7 2013-ommal.
2. A hajadra kenheted a sok kiegészítőt, ha pont a szabványos kiegészítőket nem támogatja az iPhone. Például a Qi töltőket - én is tök ugyanazt az olcsó Qi padet használom minden egyes Qi-s cuccomhoz. Vagy mondjuk az MHL vagy SlimPort HDMI adaptereket. Vagy mondjuk a microUSB töltőket/kábeleket. Megveszed egyszer az adaptert, és használod az összes gépedhez, gyártótól függetlenül – persze kivéve, ha az Apple, hihi...
Új hozzászólás Aktív témák
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray szürke ajándék
- Apple iPad Mini 6 64GB Wifi + Cellular eladó! 98% Akku, Patika, garis
- Újszerű Asus ROG Flow i9-13900H NVIDIA RTX4050 ROG Nebula QHD+ DCI-P3 Pantone gamer laptop tablet
- Szép állapotú Apple iPad Pro 3 gen 256GB, 92% akku, 12 hónap garancia!
- újszerű iPad Air (5. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke Apple ajándék tok
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Getac RX10 - Intel Core m5 I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- GAMER PC! i7-12700 / RTX 3080 Ti / 32GB 4133MHz / B760M / 1TB NVMe / 700w! BeszámítOK
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz UDIMM PC RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest