Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tibee86

    veterán

    válasz _adaml21_ #4284 üzenetére

    A második bekezdéssel nagyon nem értek egyet, de nem akarok mindenre egyesével reagálni, csak ami a legjobban szúrja a szemem. :D

    "Vagy az 5S javította a fekete 5 kopását, de ezen kívül csak a touch id-t tudta felmutatni, ami igazán pont a 6-os szériára forrta ki magát."
    A Touch ID-t egy "csak"-kal lerendezni azért na... van ott még más is (64bit, m8 processzor,vaku stb..). A 6-ban pedig ugyanaz a Touch ID van, mint az 5S-ben, semmilyen kiforrásról nincs szó.
    Sokadjára leírom (még ha sokaknak nem is tetszik), hogy szerintem hogy megy ez Apple-éknél:
    A sima verziók kis túlzással béta verziók, van bőven idő javítani mindent az S verzióra, van elég tesztelő is hozzá. A sima verziónal ott a "teljesen" új külső, örüljön annak a felhasználó, és legyen nagyjából ennyi elég is neki. Majd 1 év múlva, mikor ugye a külső marad ugyanaz, kénytelenek a hardvert fejleszteni, különben a kutyának nem kéne.
    A 6S szerintem megkapja az Air 2 hardverét, az is bőven elég fejlődés lenne a 6 után. a 32GB verziót most kukázták, kizártnak tartom, hogy jövőre visszahoznák. Na de ez már nagyon off ebbe a topikba.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák