Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Luser2000

    addikt

    válasz umfrider #41896 üzenetére

    A céget vivő fiatalember az egyik (?) győri Apple szerviz vezetője volt pár évig. (Írja a bemutatkozásban). Ebből az jön le, hogy ismeri a készülékeket, alkatrész beszállítókat, javítással, mókolással foglalkozó piaci szereplőket. Szerintem ez pipa, baj nincs vele.

    Elolvastam az ÁSZF-et, illetve kerestem az oldalon. Nem találom sehol a javítási díjakat. A lényeg szerintem ebben a mondatban lakik: "A készülék javítást vagy készülék cserét kizárólagos partnerünk, az iDevice Kft végzi. (1054 Budapest, Honvéd u. 8 1/2)".

    Ha ennél a cégnél (vagy máshol!) te érdemben olcsóbban meg tudod javíttatni a készülékedet, akkor nincs értelme a szolgáltatásnak. Gyakorlatilag úgy vásárolsz kedvezményes javítási lehetőséget, hogy nem tudod, hogy egy adott javítást máshol mennyiért tudsz elvégeztetni (adott esetben akár jobb minőségben).

    Ami zavar, hogy az ÁSZF folyamatosan a www.keszulekbiztositas.hu oldalra hivatkozik, ami nekem nem létezőnek tűnik, illetve egész pontosan a https://qprotectionpro.hu/ oldalra irányít. Az oldal hibája, hogy a hozzáadott érték bemutatása nem jó. (Lehet nincs is érdemben hozzáadott érték).

    Apple iPhone 15pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"

Új hozzászólás Aktív témák