Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Nem átlagos PC-s kézikonzolban gondolkodik a Gigabyte
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen széket vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Raspberry Pi
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carasc0
őstag
válasz
ittakary
üzenetére
Sztem meg kímélni akarja az akkumulátort. Az rendben van, hogy az eszközök vannak mi értünk, de én is szeretek vigyázni a holmijaimra, és igen is kímélem az akkumulátort. Szerintem ettől még engem szolgál a cucc.
Ennyi erővel egy 100 milliós merci is engem szolgál, ha 1 óra alatt kihajtom belőle a lelket. Csak épp 1 órás volt az élmény. Drága volt az az 1 óra.
Szerintem meg pont azt felejtik el sokan, hogy az eszközöknek van egy bizonyos szakszerű felhasználási protokolljuk. Nem kötelező betartani, de így rövidül az eszköz által nyújtott élmény. És persze sírnak, hogy jaj 1 év alatt 8%-ot romlott az akksi teljesítmény... Jaj...sírás...jaj....
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Engage GO Mobile - POS terminál tablet - " fél- ütésálló" - M 3-7Y30 - 12,3" FullHD
- Eladó Apple iPad Pro 11" (2021) Gen 3. + Apple Pencil Gen 2.
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Új Asus Vivobook 15 FHD OLED Ryzen5 7520U 4.3Ghz 16GB DDR5 512GB SSD Radeon 610M Win11 Garancia
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 16 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4423, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest