Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ami nálam van egy hetes béta alatt:
A blured háttérkép el van csúszva sokszor mappáknál.
PIP-ben az srcub bar tök hülyeséget mutat
Sok ikonnak a menükben elcsúszik az elmosott kijelölt háttereMással nem találkoztam eddig.
Egyébként tényleg kellenek ezek a hardveres megkötések az apple-nek, mert a most négy éves pro-m enélkül még mindig teljesen elég lenne mindenre.
Ezért kellenek ilyen dolgok, hogy bizonyos új appok csak m1-m2 exlusive kell hogy legyenek. És persze megértem ha kell nekik a ram, mert a 4 ami ebben van az röhelyes manapság, pedig a proci a mai napig szörnyen erős egy tabletbe. Na meg hiába ugyanaz a ceruza és valamilyen szinten működne is a hover, le kell tiltani, mert nem venné senki az újat. Lásd Stage manager, ami így kb egy teaser-nek jó, mert még a 12.9-es ipaden sincs értelme, viszont külső kijelzőn alapnak kellene lennie de ez is proci limitált.
Szóval piszok jó vétel volt 4 éve az ipad pro, de ahol lehet gáncsolják már, hogy vegyük meg az újat. És nem is nagyon lehet panaszkodni érte, mert még a plusz funkciók nélkül is gyönyörűen működik, hogy rohadjon meg..
És 4 évet úgy tette le az asztalra hogy szavam nem lehet. A 2020-as már kissé átverés szagú, mert ugyanazokba a limitekbe fut bele, hiába másfél évvel újabb és még az M1-es tavalyi sem kapott meg mindent, ami kvázi pofánbaszás.
Így elkönyvelve én jártam a legjobban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- Miért tűntek el ezek a PC-alkatrészek?
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Arc Raiders
- Házimozi haladó szinten
- Crypto Trade
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- iPad Pro 11 (M5) Wifi + Cellular 256GB (Bontatlan) 1 éb garancia
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Lenovo Tab M11 / TB330FU 8/128Gb
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- iPad Air M3 11" Újszerű 256GB Wifi/2028.08.24 Gar./Akku 100%/p4737
- Eladó Xiaomi Redmi Note 10S 6/128GB Acél szürke / 12 hó jótállás
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B365M i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 TG GAMDIAS 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
És 4 évet úgy tette le az asztalra hogy szavam nem lehet. A 2020-as már kissé átverés szagú, mert ugyanazokba a limitekbe fut bele, hiába másfél évvel újabb és még az M1-es tavalyi sem kapott meg mindent, ami kvázi pofánbaszás.