Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parson
addikt
válasz
ck0kiE
üzenetére
Ez a tárhely probléma mindig felmerül. Ha nem elég az alap tárhely, egyszerüen nagyobbat kell venni. Az én iPad 8-amban is csak 32 GB tárhely van, és nekem alapfelhasználásra untig elég. Az iPad 9-ben 64 GB van, és az még jobban untig elég alapfelhasználásra. Aki filmekkel vagy egyéb nagy fileokkal akarja telenyomni a tárhelyet, annak szive joga venni egy nagyobb tárhelyes gépet - ami tudom hogy nagyon feláras, de hát sajnos ez van, vmit vmiért... ettöl is premium termék ez a cucc (ez gondolom nem kérdés).
Félreértés ne essék, nincs gondom azzal, ha valakinek nagyobb tárhely kell, csak ez a 'nyafogás' (bocs, no offense, nem találok jobb szót), hogy idén / ennek a kiadásnak már ennyi alap tárhelynek kellene lennie, vhogy nekem mindig visszásan tetszik... Persze, drága az apple, de az tény, hogy alapfelhasználásra mindig is pöpec volt, gond nélkül... akinek meg több kell, az válogathat.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- reMarkable 2
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- Pixel 7 pro 128/8
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest