Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sordoran
addikt
válasz
Parson
üzenetére
Tárhelyet mindenkinek magának kell meghatároznia, mennyi szükséges neki. Mikor tavaly telefont váltottam tisztában voltam vele, hogy az előző 128 GB-nak a határát feszegettem, így az új telefon 256 GB lett. Majd most nyáron az iPad-nél szintén ebből indultam ki. Lehet elfértem volna 128 GB-on, de a 256 GB a biztos ami még egy jó darabig elég (és valóban, bár van pár fájl és app amit törölhetnék, de jelenleg 160 GB foglalt, szóval akkor is 10-20 GB szabad tárhellyel kéne zsonglörködnöm).
Mondjuk hasonló gondolatot toltam végig én is magamban, szintén M1-es Air-t néztem, de 128 nincs akkor 256, viszont akkor kis ráfizetéssel már Pro legyen, de abból is 256 GB kell, szóval ez lett.
-
ck0kiE
csendes újonc
válasz
Parson
üzenetére
Egyetértek, viszont az alap tartalomfogyasztásra, akkor ott van a sima Ipad. Pont ezért nehéz ezek alapján bekategorizálni az új Air-t szerintem. Nem picsogásnak szántam, sőt, értem az Apple árpolitikáját is hogy 150-200 USD felárért folyamatosan a drágább eszközök felé motivál. Nem tetszik, de régóta ez van. Nyilván ha lenne 128-as Air, szerintem az emberek nagyrésze meg se venné a Pro-t, mert a 256GBs Air felár meg nem ér annyit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad 2 (Wi-Fi + 3G) 9.7" - 64GB - RITKASÁG - GYŰJTŐI ÁLLAPOTBAN :)
- Beszámítás! Apple iPad 9 (2021) Wifi 64GB tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad 10th Gen 64Gb, wi-fi + Cellular, ezüst színben
- Apple iPad Pro 9,7 128GB használt, szép állapot 6 hónap garancia
- Új Garanciában Cserélt iPad Mini 6 256GB Wifi/2026.05.04.Apple Gar./z24
- Bomba ár! HP ProBook 440 G3 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone XS Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Használt Steelseries Arctis 7P+ vezeték nélküli gaming headset / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest