Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- SSD kibeszélő
- Plazma TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sordoran
addikt
válasz
Parson
üzenetére
Tárhelyet mindenkinek magának kell meghatároznia, mennyi szükséges neki. Mikor tavaly telefont váltottam tisztában voltam vele, hogy az előző 128 GB-nak a határát feszegettem, így az új telefon 256 GB lett. Majd most nyáron az iPad-nél szintén ebből indultam ki. Lehet elfértem volna 128 GB-on, de a 256 GB a biztos ami még egy jó darabig elég (és valóban, bár van pár fájl és app amit törölhetnék, de jelenleg 160 GB foglalt, szóval akkor is 10-20 GB szabad tárhellyel kéne zsonglörködnöm).
Mondjuk hasonló gondolatot toltam végig én is magamban, szintén M1-es Air-t néztem, de 128 nincs akkor 256, viszont akkor kis ráfizetéssel már Pro legyen, de abból is 256 GB kell, szóval ez lett.
-
ck0kiE
csendes újonc
válasz
Parson
üzenetére
Egyetértek, viszont az alap tartalomfogyasztásra, akkor ott van a sima Ipad. Pont ezért nehéz ezek alapján bekategorizálni az új Air-t szerintem. Nem picsogásnak szántam, sőt, értem az Apple árpolitikáját is hogy 150-200 USD felárért folyamatosan a drágább eszközök felé motivál. Nem tetszik, de régóta ez van. Nyilván ha lenne 128-as Air, szerintem az emberek nagyrésze meg se venné a Pro-t, mert a 256GBs Air felár meg nem ér annyit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584
- Pokémon Trading Card Game csomag BONTATLAN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest