Hirdetés
- Rosewill "kockák" az egyedi NAS vagy házi szerver összerakásán gondolkodóknak
- Hét évet kapott a Samsung korábbi, Kínának kémkedő mérnöke
- Már nem egy, hanem két gyorsítót tartalmaz az új Google TPU generáció
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Multibit
nagyúr
Adódott egy - számomra - leküzdhetetlen problémám.
Öreg iPad Air2 tabletemet szervizbe küldtem. Ahogy kérték: kiléptem vele a felhőből, kivettem az eszközeim listájából, nagyradír megvolt rajta. Most, hogy visszakaptam, vissza szeretném állítani, ami a másik tabletem (iPad 9th) segítségével történne. Egy Apple ID-m van, azt használtam korábban is mindkét tablethez. Most viszont az Air2 beállításainál kéri az Apple ID jelszót és folyton azt kapom a képembe, hogy hibás jelszó, vagy Apple ID. Nem hibás! Számítógépről, másik eszközről működik. A felajánlott lehetőségekkel sem akarok élni (elfelejtett jelszó, más jelszó iCloudhoz, stb.). A korábbi Apple ID-met szeretném használni, aminek tudom a helyes jelszavát.
Hogy lehet átlendülni ezen az akadályon?
Új hozzászólás Aktív témák
- újszerű iPad Air (5. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke Apple ajándék tok
- Szép állapotú Apple iPad Pro 3 gen 256GB, 92% akku, 12 hónap garancia!
- Lenovo Tab M10 HD (TB-X306F)
- iPad Pro 12.9" M1 256GB 2021 - touchpad keyboard, pencil 2 - full, garancia (116)
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 M1 64GB, Wi-Fi + Cell, 90% akku, 12 hónap garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- LG UltraGear 27G850A-B IPS Monitor! 3840x2160 / 240-480Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest