Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Pánik a memóriapiacon
- Autós kamerák
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sordoran
addikt
válasz
Kókuszdió
üzenetére
Mivel nem írtad, így nem tudom biztosra, de ha neked is wifi only az iPad, nem is csoda ha nem merül éjszaka. Ellenben telefon ugye mobilhálózat jel erősségének függvényében kicsit és sokat is merülhet. Bár 20-30% merülés egy éjszaka alatt az nem normális.
Feltöltöttem egyik este az iPad-et, igaz hogy nem is nagyon nyúltam hozzá, de 2 nappal később 96%-on vettem kézbe.
Ez így kell legyen, ha nem használom, ne merüljön.
Én is minap néztem bemutató tesztjét az M2-es Macbook Pro-nak, hát az tényleg siralmas hogy az SSD miatt annyival gyengébb lett. Bár iPad esetén mivel más háttértár van/lesz így itt lehet szimpla növekedés lesz majd, de az a +20-30% erő semmit nem számít, ha az M1-nek sincs megközelítve se még a határa.Mr. Y: Ilyen helyrerakó hozzászólások kellenek nekem, ne remegjen meg a vásárlás gomb fölött az ujjam.
Videó és kép szerkesztés miatt vettem az iPad-et, nem tervezek gépelős feladatokat. Mármint videókra az a minimális felirat túlélhető a virtuális billentyűzeten, toknak pedig már van egy mágneses ESR ami tökéletes. Egyedül a Pencil 2-t vettem még meg hozzá, a szerkesztéseknél jól jön a precízebb érintés, és szerencsére találtam hozzá (egyszeri) kupont, így nem marha mocskosul drága, hanem szimplán marha drága volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Pánik a memóriapiacon
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Autós kamerák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- További aktív témák...
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Pixel 7 pro 128/8
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ez így kell legyen, ha nem használom, ne merüljön.
Videó és kép szerkesztés miatt vettem az iPad-et, nem tervezek gépelős feladatokat. Mármint videókra az a minimális felirat túlélhető a virtuális billentyűzeten, toknak pedig már van egy mágneses ESR ami tökéletes. Egyedül a Pencil 2-t vettem még meg hozzá, a szerkesztéseknél jól jön a precízebb érintés, és szerencsére találtam hozzá (egyszeri) kupont, így nem marha mocskosul drága, hanem szimplán marha drága volt.