Hirdetés
- Dell Precision munkaállomások
- Frissítési rátát itt-ott duplázó kreatív monitort hozott az Acer
- Kiderült kivonul-e a végfelhasználói piacról az SK Hynix
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AI fókuszú rendszerchipekkel köszönt be a Mediatek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sordoran
addikt
válasz
Kókuszdió
üzenetére
Mivel nem írtad, így nem tudom biztosra, de ha neked is wifi only az iPad, nem is csoda ha nem merül éjszaka. Ellenben telefon ugye mobilhálózat jel erősségének függvényében kicsit és sokat is merülhet. Bár 20-30% merülés egy éjszaka alatt az nem normális.
Feltöltöttem egyik este az iPad-et, igaz hogy nem is nagyon nyúltam hozzá, de 2 nappal később 96%-on vettem kézbe.
Ez így kell legyen, ha nem használom, ne merüljön.
Én is minap néztem bemutató tesztjét az M2-es Macbook Pro-nak, hát az tényleg siralmas hogy az SSD miatt annyival gyengébb lett. Bár iPad esetén mivel más háttértár van/lesz így itt lehet szimpla növekedés lesz majd, de az a +20-30% erő semmit nem számít, ha az M1-nek sincs megközelítve se még a határa.Mr. Y: Ilyen helyrerakó hozzászólások kellenek nekem, ne remegjen meg a vásárlás gomb fölött az ujjam.
Videó és kép szerkesztés miatt vettem az iPad-et, nem tervezek gépelős feladatokat. Mármint videókra az a minimális felirat túlélhető a virtuális billentyűzeten, toknak pedig már van egy mágneses ESR ami tökéletes. Egyedül a Pencil 2-t vettem még meg hozzá, a szerkesztéseknél jól jön a precízebb érintés, és szerencsére találtam hozzá (egyszeri) kupont, így nem marha mocskosul drága, hanem szimplán marha drága volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision munkaállomások
- Frissítési rátát itt-ott duplázó kreatív monitort hozott az Acer
- Kiderült kivonul-e a végfelhasználói piacról az SK Hynix
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Messze nyolcezer fölött!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Lelövi a Messengert a Facebook Windowson és Macen
- További aktív témák...
- Hibátlan iPad 10. generáció 64Gb Wifi, kék
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- HP Engage GO Mobile - POS terminál tablet - " fél- ütésálló" - M 3-7Y30 - 12,3" FullHD
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Új Asus 15 TUF FHD 144Hz G-Sync Ryzen7 7735HS 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ez így kell legyen, ha nem használom, ne merüljön.
Videó és kép szerkesztés miatt vettem az iPad-et, nem tervezek gépelős feladatokat. Mármint videókra az a minimális felirat túlélhető a virtuális billentyűzeten, toknak pedig már van egy mágneses ESR ami tökéletes. Egyedül a Pencil 2-t vettem még meg hozzá, a szerkesztéseknél jól jön a precízebb érintés, és szerencsére találtam hozzá (egyszeri) kupont, így nem marha mocskosul drága, hanem szimplán marha drága volt.