Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
UX
tag
válasz
lugosi
üzenetére
Nem, ez nem függ a penciltől, én is apple pencilt használok.
Tényleg érdemes kipróbálni, pencil nélkül akár.1. Fogj rá a kijelzőre, de úgy hogy szemből rátapasztod az ujjad. Akár kicsit beljebb a szélétől.
2. Miközben fogod a kijelzőt, a másik kezeddel, két ujjal próbáld kinagyítani azt amit olvasol.Nem fog menni, mert érzékeli a harmadik ujjadat is. Rajzprogrammal ugyanezt fogod tapasztalni, bezavar az ujjad.
3. Most úgy próbáld ahogy az előző hsz-ben írtam, a széléről csúsztasd az ujjadat, és fogj rá a kijelzőre.
4. Próbáld meg így kinagyítani másik kézzel, két ujjal.Sima ügy.
10,5" pro ipaden így működik. Szerintem a keskeny kávásokon is, és a megjelenésük idején fejleszthették ki ezt.
Új hozzászólás Aktív témák
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- E-roller topik
- Amatőr csillagászat
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 9. nap: We Were Here Together
- SSD kibeszélő
- Könyvajánló
- Autós kamerák
- Plazma TV topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honeywell DCR313N elemes kapucsengő
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest