Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
lugosi
üzenetére
Bocsánat, kapkodtam, siettem, ez a hsz-em egy kicsit durvára sikerült, nem így értettem.
Azt akarom mondani, hogy nálam nem jelentkezett ilyesmi, nem zavar be a kijelzőn fekvő tenyér rajzolás, jegyzetelés közben. Nem feltételeztem, hogy másnak más jellegű tapasztalati vannak, ez hiba volt részemről, természetesen attól, hogy nekem nincs vele gondom, másnak még lehet.
Szerintem egész jól kezeli a ceruzát az ipad e téren, nem tudom, hogy 3rd party cerkákkal mi a helyzet, én apple pencilt használok, ott nem találkoztam ilyen jellegű problémával. De ha pencil kompatibilis, akkor más gyártóével sem kellene gondnak lennie szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Hisense LCD és LED TV-k
- DOOM - The Dark Ages
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Path of Exile 2
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest