Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pano
veterán
Én jártam így már velük. Jobban mondva nem én, hanem ismerős kért meg menjek vele, segítsek az elállásban mert nem tudja miként működik. Aztán ott akarták lerázni egy macbook air-el, hogy nem veszik vissza, mert már be lett aktiválva, így hogy adják el stb stb. szokásos szöveg.
Én meg eléggé lavírozok, hogy legyen-e air 5. Hardverileg tuti megérné, mert olyan erő van benne, ami még évekig csúcs lesz.
Igazából nincs bajom a sima iPad 9-cel, csak bizonytalan vagyok benne, hogy meddig lesz elég a 3GB ram és ha már vettem tabletet, akkor szeretném a lehető leghosszabb ideig használni. Nagyon utálok 1-2 éven belül hardver elavultság miatt cserélni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Oh hi Mark: megreccsent a Metaverzum
- Battlefield 6
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- E-roller topik
- Autós kamerák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Itt a ChatGPT végső megoldása
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Olvad a hó, de ez nem zavarja a hardvereket
- További aktív témák...
- Apple iPad 5th Gen 32Gb 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- Bomba ár! Microsoft Surface Go 1 Tablet - Intel 4415Y I 4GB I 128SSD I W10 I Cam I Garancia!
- iPad Pro 12,9 128GB 5. generációs M1 chip 1 év garancia
- iPad 10 256GB 87%(1év Garancia)
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Samsung Galaxy Watch8 44mm (SM-L330) - új
- 127db TV/Monitor Bazár (Samsung, LG, Philips, Sony)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 980TI 6GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
- AKCIÓ! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest