Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple MacBook
- Tápos kibeszélő offtopik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pano
veterán
Én jártam így már velük. Jobban mondva nem én, hanem ismerős kért meg menjek vele, segítsek az elállásban mert nem tudja miként működik. Aztán ott akarták lerázni egy macbook air-el, hogy nem veszik vissza, mert már be lett aktiválva, így hogy adják el stb stb. szokásos szöveg.
Én meg eléggé lavírozok, hogy legyen-e air 5. Hardverileg tuti megérné, mert olyan erő van benne, ami még évekig csúcs lesz.
Igazából nincs bajom a sima iPad 9-cel, csak bizonytalan vagyok benne, hogy meddig lesz elég a 3GB ram és ha már vettem tabletet, akkor szeretném a lehető leghosszabb ideig használni. Nagyon utálok 1-2 éven belül hardver elavultság miatt cserélni.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Elektromos autók - motorok
- LEGO klub
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Google Pixel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- -50% Dobozos Új Lenovo ThinkPad X1 gen 10 2-in-1 Ultra 7 268V 32gb ram Inter Arc 140V Gari 2030
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest