Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Raspberry Pi
- 3D nyomtatás
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Autós kamerák
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Birki
tag
válasz
Whynot?
üzenetére
Lassan kikristályosodik mire lesz szükségem.
Kellene egy kis hordozható állvány hozzá. Ezt egyszerű kiválasztanom.
Egy laza tok, ami védi a kijelzőt, erre esetleg van ötlete valakinek?
Egy bluetooth-os klaviatúra (háttérvilágítással), ami nem nagyobb az iPad Air szélességénél és használható az iMAC-el is. Na ezt nem lesz egyszerű megtalálni. A Logitech K780 szuper lenne, de nincsen magyar billengyűkiosztással.
Mindezt belerakni egy kis táskába az egérrel együtt. Egér megvan, táskát varr a feleségem.
Így ha kell elő tudom venni és gyorsan megoldom amit kell a tokot a tablet alá hajtva, szükség szerint egérrel. Ha írni kell és táblázatot kell kezelnem, akkor előveszem az állványt és a klaviatúrát. Ha hazaérek akkor a MAC-en tudom folytatni a táblázatot és csak egy billentyűzetet kell vennem.
Nem egyszerű, de megoldható.
Már egy ideje nézegetem az ajánlásokat a kiegészítőkről, de a klaviatúra megtalálása lesz a legnehezebb. Esetleg van valakinek ötlete erre/ezekre?
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- Realme 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRA GIGA AKCIÓ! CTO 0perces SKY MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 1000GB 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest