Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Készen áll a tömeggyártásra az SK Hynix LPDDR6-os memóriája
- Monitorok tucatjait hitelesíti az új GeForce driver
- AI-ra hangolta legújabb NUC mini PC-jét az ASUS
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
titán
Sziasztok!
Gondolkodtam, hogy tanuláshoz vennék egy tabletet és mivel tényleg csak ennyi lenne az elsődleges célja, így szerintem elég lehet egy első generációs Mini is. Kérdésem az lenne, hogy mennyire működnek ezeken még az ökoszisztéma? Igazából Nekem arra kellene, hogy a Jegyzeteket meg tudjam nyitni, illetve böngészővel felmenni a suli ügyfélkapujára, ha esetleg meg szeretnék nézni ott valamit. Erre még alkalmas ez az öreg vas? Köszönöm szépen előre is válaszotok!

Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Gumi és felni topik
- Apple MacBook
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Yettel topik
- Windows 11
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Bomba ár! HP Elite X2 G4 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPad Air 5 13' 128GB (2029.02.09-ig Garancia) Csak kibontva volt, Aktiválatlan!
- Huawei MatePad 11.5 6/128GB - Garancia
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPad mini 3 (Wi-Fi) 16GB, Ezüst
Üzleti előfizetők hirdetései
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Bomba ár! HP ProBook 445 G9 - Ryzen 3 5425U + Radeon I 8GB I 256SSD I 14" I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4518, 100% Akksi
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest