Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• SeatZola

őstag

válasz smc #34154 üzenetére

Akkor azért vagyok buta szerinted mert valamit szerettem mást meg gyűlöltem? Akkor csak a te kedvedért: fanatikus Samsung vásárló=használó voltam. Elvakultan szerettem a márkát és nem érdekelt más, mindent zsigerből elvetettem. Minden csúcs Samsung terméket megvettem, mindent kipróbáltam. Az Apple pedig olyan volt nekem, mint bikának a piros posztó. Nem tudom megmondani, hogy miért. Drágálottam is, meg úgy voltam vele, hogy a buta amerikaiknak gyártott, túlárazott termék, elavult hardverekkel. Ezen a véleményem hangoztattam is annak aki kérdezte a véleményem. Aztán valami megváltozott bennem, valahogy ráuntam a Samsugra, kétszer is elhoztam a barátom telefonboltjából egy Iphone Xs-t és egy 11 Pro-t próbára. Tetszett a minősége, de zavart a kijelző mássága és az, hogy nem tudtam ugyanolyan magabiztosan kezelni, mint a megszokott Samsung felületet. Aztán valami tavaly év végén fejére ált a világ, eldöntöttem, hogy veszek egy 12 Pro-t. Idén január 4-én már meg is volt. Megfogadtam, hogy bármennyire furcsa lesz, nem adom el, kitartok legalább 3-4 hónapot. Ha addig sem szeretem meg, akkor visszaváltok. De megszerettem. Nem kicsit. Amint ráéreztem az Apple működési elvére, onnan már nem volt visszaút. Jött a Watch 6, majd egy Ipad Pro 2020 11 és egy AirPods Pro. Egy iMac 2020 27". És most az Ipad Pro 12.9. És szó szerint imádom az ökoszisztémát. Azt hogy minden mindennel tökéletesen együttműködik, a kezelői felületeket, stb. Az árát most is sokallom, de kifizetem, mert ez a minőség ára. Most azt mondom már, hogy nem mennék vissza Samsungra. Most meg azt a véleménym hangoztatom mindenkinek aki kérdezi, hogy ha teheti akkor csa Aplle terméket vegyen. Hosszú távon csak nyerhet vele.

Új hozzászólás Aktív témák