Hirdetés
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen alaplapot vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen széket vegyek?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- SSD kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SeatZola
őstag
Akkor azért vagyok buta szerinted mert valamit szerettem mást meg gyűlöltem? Akkor csak a te kedvedért: fanatikus Samsung vásárló=használó voltam. Elvakultan szerettem a márkát és nem érdekelt más, mindent zsigerből elvetettem. Minden csúcs Samsung terméket megvettem, mindent kipróbáltam. Az Apple pedig olyan volt nekem, mint bikának a piros posztó. Nem tudom megmondani, hogy miért. Drágálottam is, meg úgy voltam vele, hogy a buta amerikaiknak gyártott, túlárazott termék, elavult hardverekkel. Ezen a véleményem hangoztattam is annak aki kérdezte a véleményem. Aztán valami megváltozott bennem, valahogy ráuntam a Samsugra, kétszer is elhoztam a barátom telefonboltjából egy Iphone Xs-t és egy 11 Pro-t próbára. Tetszett a minősége, de zavart a kijelző mássága és az, hogy nem tudtam ugyanolyan magabiztosan kezelni, mint a megszokott Samsung felületet. Aztán valami tavaly év végén fejére ált a világ, eldöntöttem, hogy veszek egy 12 Pro-t. Idén január 4-én már meg is volt. Megfogadtam, hogy bármennyire furcsa lesz, nem adom el, kitartok legalább 3-4 hónapot. Ha addig sem szeretem meg, akkor visszaváltok. De megszerettem. Nem kicsit. Amint ráéreztem az Apple működési elvére, onnan már nem volt visszaút. Jött a Watch 6, majd egy Ipad Pro 2020 11 és egy AirPods Pro. Egy iMac 2020 27". És most az Ipad Pro 12.9. És szó szerint imádom az ökoszisztémát. Azt hogy minden mindennel tökéletesen együttműködik, a kezelői felületeket, stb. Az árát most is sokallom, de kifizetem, mert ez a minőség ára. Most azt mondom már, hogy nem mennék vissza Samsungra. Most meg azt a véleménym hangoztatom mindenkinek aki kérdezi, hogy ha teheti akkor csa Aplle terméket vegyen. Hosszú távon csak nyerhet vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 1TB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest