Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- 3D nyomtatás
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen házat vegyek?
- Akciókamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
CyberPunk666
senior tag
válasz
csanyiadam
üzenetére
Én pont most csináltam végig egy ipad 7-8-air3-air4 döntést.
Az én haszálatomra, ár-érték arányban az air3 lett a befutó.
130-ért kaphatsz 64GB + cellular modellt.ipad 7 -> csak használtan kapható és az áráért kapni szintén használt, de nyilván újabb 8-t, innentől kezdve sosem reális opció.
ipad 8 -> a 32gb-s modellbe nem mertem belevágni, mert éppen elég lenne, de igények változhatnak, és amúgy az ios is sokat nőtt a telefonomon pl az elmúlt években. A 128 gb-s kevés van eladó, az új pedig már 160-ba is belekerül és az még csak wifi.
ipad air 3 -> 130-140 között már kapsz 64 GB-t + cellulart, ugyanaz a chip van benne, mint a 8-ban., nagyobb a kijelzője, laminált kijelzője van. Drágább, mint az alap 8-as, de olcsóbb, mint a cellurar vagy a 128 egyenként, együtt meg végképp.
ipad air 4 ->Jobb chip, apple pencil 2, még nagyobb kijelző, csak éppen 200 felett van, használtan is. Ez inkább anyagi döntés kérdése. Nyilvánvalóan az új model az sosem költséghatékony, tehát a sokkal több pénzért arányaiban kevés új jó dolog jár. Pártizedcolos kép meg ilyenek. Ha felmerül a kérdés, hogy "megér-e +100e felárat", akkor a válasz biztosan nem, ez akkor éri meg, ha nem számít, hogy +100e, csak legyen az újabb, nagyobb gyorsabb.
De ez nem baj, a legújabb soha semmi termékben sem a megérésről szólt, és ez most sincs másként.Ár érték arányban amúgy szeirntem messze az air 3 a legjobb vétel.
A 8-nál tényleg jobb és azon az áron van nagyjából, talán kicsit olcsóbb is, felszereltségtől függ.Persze, ha csak új jöhjet szóba, akkor az air sokkal jobb, mint a sima 8, csak sokkal drágább is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- Tőzsde és gazdaság
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P30 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest