- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Miért tűntek el a buta tévék?
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- E-book olvasók
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xiaomi LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SharpSA
veterán
Hmmm... Nekem tavalyi Pro van és azt kell mondjam, hogy alig pár dolog kivételével mindenre tudom használni laptop helyett munkára is, persze néhol valamelyest körülményesebben. Pl.: router üzembehelyezés, vezetékes hálózat beállítás, táblázatok, árajánlatok, számlázás, nyomtatás, wordpress telepítés, stb.
Nálam minden külső, USB-C-s eszközt felismert eddig és jól működik velük.
Torrentre már régóta Synology NAS-t használok, meg persze meg jó pár más dologra is, nagyon régen elengedtem a PC-s torrentezést és szerintem nagyon jól tettem. A NAS-t bárhonnan elérhetem, távolról is lehet indítani letöltést, stb. Nem is értem miért akarnak táblagépen torrentezni, nem erre van kitalálva...
A desktop módot nem értem, melyik lenne az?
Lezárt képernyőn, azaz kb alvó módban sehol sem működik a youtube lejátszás, nem tudom a pro esetén mi a helyzet, de aki jobban tudja, majd megírja.
A töltést nem értem, remélem a gyári kábellel és töltővel töltöd, bár nálam egy ilyen töltővel és ha jól emlékszem Samsung USB-C - USB-C kábellel töltöm és elég gyorsan töltöm.

Azt nem mondom, hogy tökéletes eszköz, mert olyan nincs, de azért elég jól használható, csendes és kellemesen gyors eszköz. Volt androidos és windowsos táblgépem billentyűzettel, sőt utóbbi még megvan, el kellene adni, de mindkét rendszer több helyen akadozós, lassú, kínlódás volt használni. Itt meg van némi kompromisszum, vagy más megközelítést igényel az adott dolog, cserébe folyamatos a használat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Miért tűntek el a buta tévék?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- GTA V
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Üzleti vita és megbeszélés
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- iPad Pro M2 12.9" 128GB Wifi/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4730
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G3 - i5-8350U I 8GB I 256SSD I 13" 2K+ IPS Touch I Cam I W11 I Garancia
- Apple Ipad Pro 11 M2 2022 Space Gray 128gb Wifi+Cellular 1 év garancia
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 64GB Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 12GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest